0 oy
98 göst.
önce Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Kızlar eşimle tatile gidince çocuk uyuyunca Yıldızları izleyelim dedik ama boş boş gökyüzüne bakıp napacaz anlamadım ne anlama geliyor ne oluyo bu yıldız izlemek (odunum biraz ). Yani izlerken ne yapıyoruz mesela küçükken bulut izlerdik ama onları hayvanlara benzetmeye çalışırdık bu yıldız izlemenin numarası anlamı ne 😂

6 Cevaplar

+1 oy
önce (2,978 puan) tarafından

Ay canim annecigimle en sevdiğimiz seydi yıldızları izlemek 🥰

önce (107 puan) tarafından

Ay bana biraz öğret izlerken napiyosunuz hayal mi kuruyorsunuz ne düşünüyorsunuz napiyosunuz 😂😂

+1

Büyük ayıya bakıyorduk.kucuk ayıya yıldızları tahminen ediyorduk birde çok yıldız olunca parlamalarıni kaymalarini zlemek çok hoşumuza geiderdi gülerek gösterirdikbirbirimize😊

Annen yaşıyordur inşallah hep geçmiş zamanlı anlatınca merak ettim yanlış anlama lütfen 

+1

Yok yasiyorda annem.arrik yaşlanıyor 70 yasinda birazda rahatsız birden oyle bizimle geçirdiği zamanlar aklıma geldi oncelik hep bizdik

-Reklam-
+1 oy
önce (250 puan) tarafından

Ben çok severim yıldızları izlemeyi ya özellikle meteor yağmuru zamanları Yıldız kayması oluyor ya. Annem abim ben dama yatak atar onları seyrederdik çok keyifli bence heyecanla nerden Yıldız kayacak diye beklemek biraz dünyadan uzaklaşıp sonsuzluğa dalmak...

0 oy
önce (4,051 puan) tarafından

yıldız takımlarına bakarsınız, yıldızları konuşursunuz, araştırırsınız. hayal gücüne kalmış biraz da

Hiç hayal gücü yok hiç romantik yok dedim yatip izleyip napicam size sorayım dedim  😂

0 oy
önce (4,368 puan) tarafından

Bunun app i vardı ya takım yıldızlarını ve etrafındaki yıldızları falan buluyordu çok eğlenceli aslında 

Anlamadım 

önce (4,368 puan) tarafından

image

bu uygulamayı indir telefonu gece karanlıkta gökyüzüne tut kamerayı aç ve izle

Teşekkürler canım 

0 oy
önce (562 puan) tarafından

Azcık ormantik ol kızzz 😂😂

Kız olurum da ne yapacam anlamadım bilmiyorum 

0 oy
önce (1,379 puan) tarafından

Sen harbi ruhsuzsun be yavrum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 401 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,357 göst.
13 Nisan 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde sponsorhaber (1,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,466,953 soru

24,037,386 cevap

328,994 kullanıcı

...