0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Kardeşimin gümüş kapağı vardı bana verdi,hamileliğin 6.ayından başlarsan hiç yara olmazmış diye bir şey duymuş. Doğru mu? Şu an 27.haftadayım

5 Cevaplar

0 oy
(5,978 puan) tarafından

Bir ay önce falan değil miydi

Ben doğumdan sonra başladım ayrıca incia göğüs ucu kremi de kullandım çok şükür neredeyse hiç sorun yaşamadım

(45 puan) tarafından

Öyle mi,bilmiyorum ben de emin olamadım. Ama fayda görmenize çok sevindim bende de hem kapak hem krem var inşallah ben de hiç sorun yaşamam. 

(5,978 puan) tarafından

İnşaAllah yaşamazsınız . İnsan sadece bebeğini doyurmakla ugrasmak istiyor ve kendi acımız sancımız olmasın istiyoruz rahatça anneligimizi yaşamak istiyoruz:) 

(9,081 puan) tarafından

6 ay cok erken evet . gunde birkac saat bir ay onceden tak. ben yaza geldi sicak diye 15 gun onceden taktim cok faydali oldu

-Reklam-
0 oy
(917 puan) tarafından

8.ayda doktor kremde veriyor bence 8de başlayın gümüş kapak bende vardı krem hiç kullanmadım çok güzel hemen iyileştirdi 

0 oy
(5,573 puan) tarafından

6 ay erken canım, son bir ayda başlanıyor genelde. 

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Doğuma 1 ay kala ideal

0 oy
(3,066 puan) tarafından

Ablamda al al diye bana ısrar etmişti keremde al dedi krem kaldı kapak iyiki almamışım zaten yara olmadi hic

(45 puan) tarafından

Krem mi almadın kapak mı orayı anlayamadım 😆

(3,066 puan) tarafından

Krem aldim oda duruyor kapak alsam oda durcakmis çünkü bende yara hiç olmadı basindan beri doğru teknikle emzirdim ben hem sagdim hem mama ama emzirmeye yapiyorum..

Hamilleligim boyunca krem kullandım yag falan  gobegime sürürken goguslerimede surerdim hep 3.5 aylıkken başlamıştım düzenli olarak

(45 puan) tarafından

Ne güzel,ne kremi sürüyordun

(3,066 puan) tarafından

Ben lierac incia birde bio oil kullandım sabah aksam sürdüm hep üşenmedim bir tane kılcal catlak dahil olmadi vücudumda göğsümden yok ve rahat emzirdim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 169 göst.
0 oy
8 cevap 136 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mucizelerim4444 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,712 soru

24,062,757 cevap

330,241 kullanıcı

...