Kardeşimin gümüş kapağı vardı bana verdi,hamileliğin 6.ayından başlarsan hiç yara olmazmış diye bir şey duymuş. Doğru mu? Şu an 27.haftadayım
Bir ay önce falan değil miydi
Ben doğumdan sonra başladım ayrıca incia göğüs ucu kremi de kullandım çok şükür neredeyse hiç sorun yaşamadım
Öyle mi,bilmiyorum ben de emin olamadım. Ama fayda görmenize çok sevindim bende de hem kapak hem krem var inşallah ben de hiç sorun yaşamam.
İnşaAllah yaşamazsınız . İnsan sadece bebeğini doyurmakla ugrasmak istiyor ve kendi acımız sancımız olmasın istiyoruz rahatça anneligimizi yaşamak istiyoruz:)
6 ay cok erken evet . gunde birkac saat bir ay onceden tak. ben yaza geldi sicak diye 15 gun onceden taktim cok faydali oldu
8.ayda doktor kremde veriyor bence 8de başlayın gümüş kapak bende vardı krem hiç kullanmadım çok güzel hemen iyileştirdi
6 ay erken canım, son bir ayda başlanıyor genelde.
Doğuma 1 ay kala ideal
Ablamda al al diye bana ısrar etmişti keremde al dedi krem kaldı kapak iyiki almamışım zaten yara olmadi hic
Krem mi almadın kapak mı orayı anlayamadım 😆
Krem aldim oda duruyor kapak alsam oda durcakmis çünkü bende yara hiç olmadı basindan beri doğru teknikle emzirdim ben hem sagdim hem mama ama emzirmeye yapiyorum..
Hamilleligim boyunca krem kullandım yag falan gobegime sürürken goguslerimede surerdim hep 3.5 aylıkken başlamıştım düzenli olarak
Ne güzel,ne kremi sürüyordun
Ben lierac incia birde bio oil kullandım sabah aksam sürdüm hep üşenmedim bir tane kılcal catlak dahil olmadi vücudumda göğsümden yok ve rahat emzirdim
1,488,894 soru
24,336,797 cevap
345,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın