Destek olmak istemiyorlarsa zorla yaptıramiyorsun işte aile sonuçta destek olsa kötü mü olur evde yakın benim ailemde bana yakın ama taksi ile gidip gelmek gerekiyor hamileyim bir buçuk yaşında bebeğim var inan ki her gün gidip akşam geliyorum çok ağrılarım var annem diyor ben gelemiyorum ama sen gel kız kardeşim erkek kardeşim olsun bekarlar eve gitme burda kal diyorlar gidiyorum annem bebeğimle ilgilenir bırakmaz bir şey yapim kardeşlerim babam evdeyse aynı şekil de ilgilenirler , sorun yaşamak illa bazen annemle sorunlar oluyor farklı konulardan dolayı vs ama aile sonuçta küs kalinmaz , doğum yapsam orda kalıcam misal annem asla evimde tek kalmama izin vermez , annemle çok kavga ettiğimiz olur başka konular için yine konuşuruz, senin annen bakmak istese gelir ev yakın yani gelse kız kardeşin ne diyecek hiç mi düşünmüyorlar hastasın sonuçta, destek olmuyorlarsa sende ona göre mesafe koy öyle davran bir şey olursa sende gitme eşim izin vermiyor de , evet insanın zoruna gider bu ama yapacak bir şey yok