0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (231 puan) tarafından

Bir haftadır çok hastayım 2 sokak ötemdeki Annem gelmiyor kız kardeşim izin vermediği için onunla aynı evde yaşıyorlar artık eşinden ayrıldı sadece 1-2 kere eşimi aradı iyi misin diye 2 yaşında bebeğim var insanın kendi annesi iyi gün dostuymuş bunu öğrenmesi çok zor ama gidiyor bekledim gelir diye her gün bekledim tam bir hafta geçti bunu kabullenmek çok zoruma gidiyor

5 Cevaplar

0 oy
(6,584 puan) tarafından

Kim senin eşini aradı iyi misin diye

(231 puan) tarafından

İyi ailece hastaydık bu arada sadece eşim aradı iyi misiniz diye onun dışında benimle iletişime geçmedi sadece babam geçti o da babam hani dışarıya çıktığı zaman konuşuyor her seferinde dikkat ettim hani evdeyken bile aramıyor

-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından

Destek olmak istemiyorlarsa zorla yaptıramiyorsun işte aile sonuçta destek olsa kötü mü olur evde yakın benim ailemde bana yakın ama taksi ile gidip gelmek gerekiyor hamileyim bir buçuk yaşında bebeğim var inan ki her gün gidip akşam geliyorum çok ağrılarım var annem diyor ben gelemiyorum ama sen gel kız kardeşim erkek kardeşim olsun bekarlar eve gitme burda kal diyorlar gidiyorum annem bebeğimle ilgilenir bırakmaz bir şey yapim kardeşlerim babam evdeyse aynı şekil de ilgilenirler , sorun yaşamak illa bazen annemle sorunlar oluyor farklı konulardan dolayı vs ama aile sonuçta küs kalinmaz , doğum yapsam orda kalıcam misal annem asla evimde tek kalmama izin vermez , annemle çok kavga ettiğimiz olur başka konular için yine konuşuruz, senin annen bakmak istese gelir ev yakın yani gelse kız kardeşin ne diyecek hiç mi düşünmüyorlar hastasın sonuçta, destek olmuyorlarsa sende ona göre mesafe koy öyle davran bir şey olursa sende gitme eşim izin vermiyor de , evet insanın zoruna gider bu ama yapacak bir şey yok 

(231 puan) tarafından

İnan bir zamanlar biz de senin gibiydik şimdi ben zamanında yaptığı desteği asla göz yumamam çalışıyordum oğlum hep Annem bakıyordu yani kız kardeşimle sorun yaşayana kadar hep iyiydik daha doğrusu o oraya gelene kadar oraya geldikten sonra hani ben çok sık gitmemeye başladım onun kızı kızımı dövdüğü için annem de çok davetkar değildi açıkçası kız kardeşinin rahatsız olduğunu anlamıştım annemi çağırıyordum annem de gelmiyordu hani böyle böyle mesafe koydu bayağı bayağı ben de tabii ki sitem ettin Bu konuyla ilgili sonuç buraya geldi

(730 puan) tarafından

Haklısın da sende onun kizisin sonuçta ihtiyaçin var annene ama bazen anneleri anlamak cidden zor

(231 puan) tarafından

Neden korkuyorum aslında biliyor musun alışırsam ben bu duruma bir daha eskisi gibi olamayacağız mesafe koyarsam benim en çok ihtiyacım olduğu zamanda yanımda olmazsa ben de bir soğukluk olursa ben bir daha sevemezsem her gün bunları düşünüyorum

0 oy
(3,410 puan) tarafından

Çokkkk üzücü bir durum anne o ya kardeşinin demesiyle nasıl durur orada 

(231 puan) tarafından

Kız kardeşim orada beni istemiyor Hani oraya gitmemi annemlerde yaşıyor artık eşinden ayrıldığı için ve ekstra psikolojisi bozuk yani bir de çocuğu var ben zaten gittiğimde de misafir olarak bir saatten fazla kalamıyorum bile yani artık zamanla ayağımı tamamen kesti öyle söyleyeyim hani müsait değiliz işte temizlik yapıyoruz biz kahvaltı yapmıştık işte biz diyetteyiz diyerekten ben davet kağıdım ama her zaman hani çünkü kendi ailen olunca insan böyle şeyleri düşünmüyor tabii ki ben sitem ettim anneme bu durumla ilgili Annem de bir taraf tuttu galiba kendince

0 oy
(3,007 puan) tarafından

Ben hastaliktan kopsamda kalktım ayağa başladim işe hatta anne olunca hasta olmayada hakkım olmadığını anladım:)) ikizlerim var düşün onlar hastayken bende hasta oldum ama bittim tukendim kalktım ailemden uzaktayım zaten yakın olsalar ugrarlardi tabi ama bence böyle durum var kendini üzme toparlanmaya bak üzülüyor insan ama ne diyeceksin kardesin neden izin vermiyor

(231 puan) tarafından

Tabii ki anne olup da hasta olarak yatan çok nadirdir yani zannetmiyorum Evet hastayım eşim de hasta eşim yatak döşek yatabiliyor ama ben ayakta geçirmeye çalışıyorum çünkü çocuğumun mama saati var Bir tane daha oğlum var ama iyi birinin desteği olmuş olsa en azından sen birazcık yat ben ilgilenirim çocuklarla derdi eşim hasta olmasa muhakkak birine ihtiyaç duymazdım Hani işe gitmezdi gerekirse bana bakardı biliyorum ama işte insan arıyor elde değil inan üzülmemek 

(3,007 puan) tarafından

Haklısın benim eşim de çok yoğun çalışıyor hep kendi basimin caresine baktım insan arıyor bı destek tabiki ama ne yapacaksın zorla da olmuyor işte aile olunca sende kendini düşün bundan sora hiç aramiyor sormuyormu

(231 puan) tarafından

Bir ay öncesine kadar günde 3-4 kez konuşuyorduk her gün muhakkak birleşiyorduk 10 gündür bir kere bile aramadı en son aradığımda ben kız kardeşim için şey dedim anne artık dedim ona söyle dedim nerede duracağını bilsin dedim annem de Bu lafımdan rahatsız oldu yani taraf tuttu onun haklı görüyor idare etmemi istiyor açıkçası ben de idare etmek istemiyorum onu hani biz anlaşılmıyor olabiliriz ama o tarafsız kalması lazımdı

0 oy
(725 puan) tarafından

Benim beynimde kitle var sık sık mr çekiliyorum ve ilaç tedavisi görüyorum çok zorlu zamanlar geçirdim geçende göğüsümde sertlik vardı onun için defalarca hastaneye gittim ve biyopsi yapıldı 1 gün öncede yine mr çekilmiştim eve geldim oğlum kayınvalidemdeydi kaynımı arayıp oğlumu isterse getirmesini söyledim çocuğu getirdi bekledim 1 tas çorba 1 tabak yemek verirler diye aramayı gelmeyi bırak bunu bile yapmadı öyle zoruma gittiki kalmış ki sen annenden bahsediyosun Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama insanoğlusun bir destek bekliyosun elbet 

(231 puan) tarafından

Yan tarafında kayınvalidem var benim de aile apartmanında yaşıyorum ben bu arada hasta olan onun oğlu da aynı şekilde ama ondan tamamen ümidimi keseli yıllar oldu hani gözünde el kızı olduğumu biliyordum ama annemin gözünde değersiz olduğumu bilmiyordum onu öğrenmiş oldum tabii ki üzüldüğüm için daha çok hasta oldum beni tehditlediğini biliyorum çünkü istemesem de kafaya çok takıyorum çünkü gerçekten hani sürekli sorguluyorum acaba ben çocuğu değil miyim ya da bunu hak edecek ne yaptım ben de bir anneyim ben bunu yapar mıydım nasıl vicdanı rahat ediyor nasıl rahat ediyor beni hiç düşünmüyor mu hep bunları düşünüyorum elde değil

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
10 cevap 212 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
12 Haziran 2025 Moda kategorisinde Slmcnm (65 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 187 göst.

Kategoriler