Kızım 3 buçuk yaşında parmaginda iki adet siğil var verrutol diye bir ilac kullandık oje tarzı bir şeydi 3 gecedir kullanıyorum ama yok yani bir faydası olmuyor ne yapacağım şaşırdım doktora gittim bu arada
İncir yaprağının sütü çıkar ya onu sürün uzerine. Defalarca sürün. Her gün bulup bulup sürün mesela . Geçene kadar
Zuhruf suresinin 79. Ayetini 7 kez oku üfle çocuğa canım , yapabiliyorsan suya okuyup içerebilirsinde
İnşallah deneyeceğim çok teşekkür ederim
Rica ederim canım benim Allah acil şifalar versin inşallah ❤️
Bak benim arkadaşımın ellerinde de çıkmış sonra tv de hani eskiden olurdu ya hala var mı bilmiyorum kur an okunan kanallar oluyor ya o açıkmış annesi dua etmiş Allah a vallahi geçti kızın ellerindekiler
Denicem inşallah yarın şimdi uyuyor meleğim
Yani doğruluğunu bilemiyorum ama babamın yengesi dua ediyordu geçiyordu siğiller. Küçükken benim parmağımda da çıkmıştı kadın dua etti ertesi gün yerde uzanırken annemin terliği takıldı koptu o siğil :D bi araştır istersen detay bilemiyorum
Çocukta kullanılıyor mu bilmiyorum ama bende vardı tam serçe parmağımda çay ağacı yağı damlattım 10-15 gün sonra geçti
Hanımefendi sayenizde ana sayfa eski post doldu üste bakın tarih var
Sadece aksam olmaz gündüz de surun o sigilin hava almaması gerekiyor iyice kaplayin.
Bnmde vardı çok fazla oje tarzı ilaç kullandım geçti bir daha da asla çıkmadı ilacı kullanmaya devam et bence,ben ne kadar kullandığımı hatırlamıyorum cocuktm bende kullandığım zmn
Taze bir incir al ve sütünü siğil olan yere damlat sabah ve akşam öyle geçiriyor. Ben denedim geçmişti
1,471,288 soru
24,096,655 cevap
332,115 kullanıcı