0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (55 puan) tarafından

Kızım 3 buçuk yaşında parmaginda iki adet siğil var verrutol diye bir ilac kullandık oje tarzı bir şeydi 3 gecedir kullanıyorum ama yok yani bir faydası olmuyor ne yapacağım şaşırdım doktora gittim bu arada 

8 Cevaplar

+2 oy
(23,002 puan) tarafından

İncir yaprağının sütü çıkar ya onu sürün uzerine. Defalarca sürün. Her gün bulup bulup sürün mesela . Geçene kadar 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Zuhruf suresinin 79. Ayetini 7 kez oku üfle çocuğa canım , yapabiliyorsan suya okuyup içerebilirsinde 

(55 puan) tarafından
+1

İnşallah deneyeceğim çok teşekkür ederim 

tarafından

Rica ederim canım benim Allah acil şifalar versin inşallah ❤️ 

+1 oy
(1,993 puan) tarafından

Bak benim arkadaşımın ellerinde de çıkmış sonra tv de hani eskiden olurdu ya hala var mı bilmiyorum kur an okunan kanallar oluyor ya o açıkmış annesi dua etmiş Allah a vallahi geçti kızın ellerindekiler 

(55 puan) tarafından
+1

Denicem inşallah yarın şimdi uyuyor meleğim 

0 oy
(5,371 puan) tarafından

Yani doğruluğunu bilemiyorum ama babamın yengesi dua ediyordu geçiyordu siğiller. Küçükken benim parmağımda da çıkmıştı kadın dua etti ertesi gün yerde uzanırken annemin terliği takıldı koptu o siğil :D bi araştır istersen detay bilemiyorum 

0 oy
(401 puan) tarafından

Çocukta kullanılıyor mu bilmiyorum ama bende vardı tam serçe parmağımda çay ağacı yağı damlattım 10-15 gün sonra geçti

(15,101 puan) tarafından

Hanımefendi sayenizde ana sayfa eski post doldu üste bakın tarih var 

0 oy
(4,214 puan) tarafından

Sadece aksam olmaz gündüz de surun o sigilin hava almaması gerekiyor iyice kaplayin. 

0 oy
(337 puan) tarafından

Bnmde vardı çok fazla oje tarzı ilaç kullandım geçti bir daha da asla çıkmadı ilacı kullanmaya devam et bence,ben ne kadar kullandığımı hatırlamıyorum cocuktm bende kullandığım zmn 

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Taze bir incir al ve sütünü siğil olan yere damlat sabah ve akşam öyle geçiriyor. Ben denedim geçmişti 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 161 göst.
12 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensannesi44 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,134 soru

24,094,692 cevap

332,001 kullanıcı

...