Kızlar YouTube dan izledim adamın biri Hindistana gitmiş. Biryani yedi ama o kadar iştahlı yedi ki canım çekti. Aranızda yapan veya tadan var mı. Hamileyim çok canım çekti 🤣 Genelde tadını bilmediğim baharatlı şeyler canım çeker
Ben hint mutfağını çok seviyorum baharat sevdiğim için ama sen hamileymişsin bazı baharatlar yememen gerekebilir sanki ya ben yanlış mı hatırlıyorum
Kız valla bizim hayat hayat mı diyorum bazen yedikleri şeyler hep özel üretiliyor bilmem neyin neresinden özel sunumlarla getiriliyor eğlence desen ayrı arabalar omen tonrem 😂 hayırlısı 😅
Hahaha dünya turuna çıkan bir youtuber Hindistan’da çektiği videoları izledim. Hani büyük konuşmayım da cidden ayak basmayacağım yer Hindistan.
Adamlar yemek yemeği giyinmeyi ve hayatı seviyor. Bizimkisi ekmek parasına çalışmak. Tatil bile yapmak yok her şey lüks olmuş 🫣
Valla ben de Hindistan’a bir gideyim demem şahsen ama bazı yaşantılar gerçekten çok güzel ama haramaız çok para imkansız bu devirde o yüzden şakası bir yana helalından en güzelinden olsun inşallh hepimizin hayatları
Aminn canım inşallah 🌸🙏🏻
Bu neymiş gıııız 😛
Biryaniymiş kız böyle baharatlı pilavı oluyor adam elle yedi çok iştahlı görünüyordu 🤣
Elle yemeyeydi iyiydi 😂😂😂
Valla sanki kaşıkla yense iştahlı olmayacak bir yemek gibi 🤣
Ben yurt dışındayım burada pakistanlılar bangladeşliler falan yapıyor bizim ev sahibi falan yapıp getiriyor tadı çok güzel efsane
Safran da varmış bu adamın yediğinde ama safranı nerde bulcam. Zaten aşırı pahalı 🤣
Yok biz koymuyoz koyma gerek yok l
Link atarmisin bakayim tarife
Chicken Biryani (Hindistan Mutfağı) https://www.nefisyemektarifleri.com/chicken-biryani-hindistan-mutfagi/
Bu adamın verdiği tarihte de yok ama izlediğim videodaki çocuk safran var dedi içinde
Tarif cok karisik yumirta yogurt vesaire koyma cubuk tarcin konuyordu unuttim onu
Sen Benim dedigim tarifi yap
Tamam onu deneyeyim
Evet ben de yumurta koymayı düşünmedim çok bağımsız duruyor yanında
Ayy hint yemeği çalıştığım fabrıkada 200-300 hintli vardı yöneticileri ile aynı yemekhanede yemek yerdik onların yemeği ayrı çıkardı öyle bir baharat kokusu olamaz denk gelmemek iç'in geç inerdik yemeğe 🙈🙈
Evet köri zerdeçal tarzı baharatlar çok kullanılıyor bizim gibi kimyon karabiber çok kullanmazlar
Sorma ölürdüm kokudan
Kullanılan baharatların hepsi ayrı ayrı belirgin tatlarda. Hepsi karışınca nasıl bir şey olur bilemedim 🤔
Çok aşırı ağır ve keskin bir tadı olacağı kesin
Kız zerdecalli Özbek pilavı yapıyorum ben. Ona benziyor öyle yap ye gitsin 😂 yada tavuklu baharatlı maklube işte buna benzer 😅😁hevesin geçer böyle dene
Evet aslında bu tarz baharatlarlar Maklube de yapabilirim 🤭 teşekkür ederim 🌸
Aynısı kız baharat atmışlar. Bizim maklube yı çalmışlar resmen 😂😂🤪rica ederim yapta ye canın çekmesin. Bende cok severım ama diyette olunca pilav Vs yasak bana. Afiyet olsun sana şimdiden 🍀🌺
Teşekkür ederim canım 🌸🌸🤭🤭
1,463,019 soru
23,979,998 cevap
326,446 kullanıcı