+1 oy
260 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,294 puan) tarafından

Kızlar YouTube dan izledim adamın biri Hindistana gitmiş. Biryani yedi ama o kadar iştahlı yedi ki canım çekti. Aranızda yapan veya tadan var mı. Hamileyim çok canım çekti 🤣 Genelde tadını bilmediğim baharatlı şeyler canım çeker

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,592 puan) tarafından

Ben hint mutfağını çok seviyorum baharat sevdiğim için ama sen hamileymişsin bazı baharatlar yememen gerekebilir sanki ya ben yanlış mı hatırlıyorum 

(1,592 puan) tarafından

Kız valla bizim hayat hayat mı diyorum bazen yedikleri şeyler hep özel üretiliyor bilmem neyin neresinden  özel sunumlarla getiriliyor eğlence desen ayrı  arabalar omen tonrem 😂 hayırlısı 😅

(6,187 puan) tarafından

Hahaha dünya turuna çıkan bir youtuber Hindistan’da çektiği videoları izledim. Hani büyük konuşmayım da cidden ayak basmayacağım yer Hindistan. 

(4,294 puan) tarafından

Adamlar yemek yemeği giyinmeyi ve hayatı seviyor. Bizimkisi ekmek parasına çalışmak. Tatil bile yapmak yok her şey lüks olmuş 🫣

(1,592 puan) tarafından

Valla ben de Hindistan’a bir gideyim demem şahsen ama bazı yaşantılar gerçekten çok güzel ama haramaız çok para imkansız bu devirde o yüzden şakası bir yana  helalından en güzelinden olsun inşallh hepimizin hayatları 

(4,294 puan) tarafından

Aminn canım inşallah 🌸🙏🏻

-Reklam-
0 oy
(22,769 puan) tarafından

Bu neymiş gıııız 😛

(4,294 puan) tarafından

Biryaniymiş kız böyle baharatlı pilavı oluyor adam elle yedi çok iştahlı görünüyordu 🤣

(22,769 puan) tarafından

Elle yemeyeydi iyiydi 😂😂😂

(4,294 puan) tarafından

Valla sanki kaşıkla yense iştahlı olmayacak bir yemek gibi 🤣

0 oy
(939 puan) tarafından

Ben yurt dışındayım burada pakistanlılar bangladeşliler falan yapıyor bizim ev sahibi falan yapıp getiriyor tadı çok güzel efsane

(4,294 puan) tarafından

Safran da varmış bu adamın yediğinde ama safranı nerde bulcam. Zaten aşırı pahalı 🤣

(939 puan) tarafından

Yok biz koymuyoz koyma gerek yok l

Link atarmisin bakayim tarife

(4,294 puan) tarafından

Chicken Biryani (Hindistan Mutfağı) https://www.nefisyemektarifleri.com/chicken-biryani-hindistan-mutfagi/

Bu adamın verdiği tarihte de yok ama izlediğim videodaki çocuk safran var dedi içinde

(939 puan) tarafından

Tarif cok karisik yumirta yogurt vesaire koyma cubuk tarcin konuyordu unuttim onu 

Sen Benim dedigim tarifi yap

(4,294 puan) tarafından

Tamam onu deneyeyim

Evet ben de  yumurta koymayı düşünmedim çok bağımsız duruyor yanında

0 oy
(2,452 puan) tarafından

Ayy hint yemeği çalıştığım fabrıkada 200-300 hintli vardı  yöneticileri ile aynı yemekhanede yemek yerdik onların yemeği ayrı çıkardı öyle bir baharat kokusu olamaz denk gelmemek iç'in geç inerdik yemeğe 🙈🙈

(4,294 puan) tarafından

Evet köri zerdeçal tarzı baharatlar çok kullanılıyor bizim gibi kimyon karabiber çok kullanmazlar

(2,452 puan) tarafından

Sorma ölürdüm kokudan

0 oy
(2,998 puan) tarafından

Kullanılan baharatların hepsi ayrı ayrı belirgin tatlarda. Hepsi karışınca nasıl bir şey olur bilemedim 🤔

(4,294 puan) tarafından

Çok aşırı ağır ve keskin bir tadı olacağı kesin

0 oy
(348 puan) tarafından

Kız zerdecalli Özbek pilavı  yapıyorum ben. Ona benziyor öyle yap ye gitsin 😂 yada tavuklu baharatlı maklube işte buna benzer 😅😁hevesin geçer böyle dene 

(4,294 puan) tarafından

Evet aslında bu tarz baharatlarlar Maklube de yapabilirim 🤭 teşekkür ederim 🌸

(348 puan) tarafından

Aynısı kız baharat atmışlar. Bizim maklube yı çalmışlar resmen 😂😂🤪rica ederim yapta ye canın çekmesin. Bende cok severım ama diyette olunca pilav Vs yasak bana. Afiyet olsun sana şimdiden 🍀🌺

(4,294 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌸🌸🤭🤭

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 654 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 569 göst.
15 Ekim 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Canıma can (341 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 366 göst.
+3 oy
6 cevap 639 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (405 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,019 soru

23,979,998 cevap

326,446 kullanıcı

...