Kızlar ben 6 yıllık evliyim 5 yaşında kızım bir de 5 aylık bşr bebeğim daha var üstelik kayınvalidem ile yaşıyoruz 5 yaşındaki kızım çok yemek ayırt ediyor Bi de başkasının evin de pek yemek yemiyor benim için hep başkalarına dğyor ki çocuğu iyi yetiştirmeyince böyle oluyor diyor yenin ederim çok bunaldım artık beni sürekli başkalarının yanında eleştirmesinden psikolojim çok kötü oldu artık Bi de gazlı bir bebeğim var kolik onun içinde bu çocuğu ben öyle yapmışım
Lafı sokar gecerim ben
O an soylemesem de başka zaman lafın yeri gelince çok güzel ağzının payini veririm
Kimse kusura bakmasın
Bende önceden susardım ama şimdi susmuyorum tepkimi veriyorum ama terbiyesiz diyor bana kayınvalidem
Tabi canım, lafını verince terbiyesiz oluruz hep zaten
Kendi yetisdirdikleri çocuklar cok terbiyeli
Kendileri cok terbiyeli, biz cok terbiyesiziz
Bunca zaman sustun da ne oldu canım ? Kıymete mi bindinnn yooo o yüzden susmayacaksın hakkını savunacaksın
Bi de hep eltimi savunup duruyor karşılaştırma yapıyor hepten keçileri kaçırıyorum bu sefer
Beni kimseyle kıyaslama o farklı insan ben farklı bir insanım de susma artık sustukça tepene çıkarlar
Benim kayınvalidem beni sever sayar çekinir de benden öyle bir problemim Yok saygideger buyuk gelinim :) ama benim fikrim kayınvalidem değil de annen olsa da laf söyler bu sana kişiliğine özel değil insanlar sinirlenince ne dediklerini bazen ölçüp bicemez
Gerçekten inanın çok zor bu süreçte kayınvalide ile yaşamak daha zor
Senin yetistirdiklerini de gorduk de sustur
E burlikte oturuyomjssunuz sen yetistiremediysen o yetistirseymis sende oyle desene
Kendine laf söyletme bunların agzı torba değilki büzesin ama sende altta kalma başkasının yanında yapıyorsa sende başkasının yanında bozacaksın ki anlasın
İnanın insanda sabır bırakmıyorlar önceden susardım şimdi sabır kalmadı
Sustuğun için öyle oluyor ki yüz buluyorlar alta kalmayınca laf söyleyemiyorlar
Kaynanam hem yaşıyor hem de benimle yaşıyor diyorsunuz yani :) Allah sabır versin
En iyisi lafının karsiligini vermek susmamak ve umursamammak ağzınla kuş tutsan yine yaranamazsin kayinvalideye
Cvp vermek terbiyesizlik mi oluyor yani
Hayır hak ediyorlar bence
Mesefa koyardım başıma oyle birsey gelse
Ona söyleyeceğin lafı erteleyip buraya dert yanarsan kaynanan daha çok konuşur neden izin veriyorsun biraz sesini çıkart bakalım yapabiliyor mu
Cevap veriyorum artık cnm ama ne terbiyesizliğim kalıyor ne bişeyim
Kalmasın .Kocamı doğurmuş olduğun benden büyük olduğun için mi sen konuşunca terbiyesiz olmuyorsun ben buyum hoşuna gitmiyorsa ağzını tutacaksın de en fazla biraz daha terbiyesiz olursun olsun olmadığın zamanlar da senden kötüsü yoktu hatırlasana
Sen izin verdiğin icin senin hakkında böyle konuşabiliyor. Cevap ver demiyorum baştan beri bir mesafeniz olmalıydı. Gec degil mesafeni koy ama en buyuk suç eşinde. Eşin annesini susturabilmeli
Eşim hiçbir tepki vermiyor cnm konuşturmuyor bile
O zaman problem sadece kaynananda degil senin esinde daha buyuk problem var
Eşime ve kardeşlerine baktığımda doğru yolda ilerlediğimi görüyorum
Tek söylemen gereken bu ve dön arkanı ortamdan uzaklaş
Sen evlatlarindan sorumlusun isteyen istediğini söylesin hiç umursama zorluğu sen çekiyorsun bosver evet ben böyle yetiştiriyorum de geç
Baştan lafı tıksaydın ağzına şimdi bu kadar çok konuşmazdı meymenetsiz. Senin yetiştirdiğini de görüyoruz işte hâlâ ben uğraşıyorum de geç. M.nyak bunlar ya
Açık açık söyle canım birde ev ayırma durumunuz yokmu benimki bende 1 hafta kaldı deliriyordum nerdeyse oda arkamdan herşeyi demiş yüzüne tek tek vurmak için zamanını bekliyorum dün oradaydık hiç bişey demedim ama bu sırf inkar edemesin diye zamanı gelince hepsini söyleyip mesafemi de çok ciddi koyacağım da sende mesafeni koy konuşma arkamda de
1,466,887 soru
24,036,724 cevap
328,958 kullanıcı