0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından

Kızlar ben 6 yıllık evliyim 5 yaşında kızım bir de 5 aylık bşr bebeğim daha var üstelik kayınvalidem ile yaşıyoruz 5 yaşındaki kızım çok yemek ayırt ediyor Bi de başkasının evin de pek yemek yemiyor benim için hep başkalarına dğyor ki çocuğu iyi yetiştirmeyince böyle oluyor diyor yenin ederim çok bunaldım artık beni sürekli başkalarının yanında eleştirmesinden psikolojim çok kötü oldu artık Bi de gazlı bir bebeğim var kolik onun içinde bu çocuğu ben öyle yapmışım 

16 Cevaplar

+1 oy
(5,132 puan) tarafından

Lafı sokar gecerim ben 

O an soylemesem de başka zaman lafın yeri gelince çok güzel ağzının payini veririm 

Kimse kusura bakmasın 

(420 puan) tarafından

Bende önceden susardım ama şimdi susmuyorum tepkimi veriyorum ama terbiyesiz diyor bana kayınvalidem 

(5,132 puan) tarafından

Tabi canım, lafını verince terbiyesiz oluruz hep zaten 

Kendi yetisdirdikleri çocuklar cok terbiyeli 

Kendileri cok terbiyeli, biz cok terbiyesiziz 

-Reklam-
+1 oy
(3,468 puan) tarafından

Bunca zaman sustun da ne oldu canım ? Kıymete mi bindinnn yooo o yüzden susmayacaksın hakkını savunacaksın

(420 puan) tarafından

Bi de hep eltimi savunup duruyor karşılaştırma yapıyor hepten keçileri kaçırıyorum bu sefer 

(3,468 puan) tarafından

Beni kimseyle kıyaslama o farklı insan ben farklı bir insanım de susma artık sustukça tepene çıkarlar 

0 oy
(562 puan) tarafından

Benim kayınvalidem beni sever sayar çekinir de benden öyle bir problemim Yok saygideger buyuk gelinim :) ama benim fikrim kayınvalidem değil de annen olsa da laf söyler  bu sana kişiliğine özel değil insanlar sinirlenince ne dediklerini bazen ölçüp bicemez 

0 oy
(420 puan) tarafından

Gerçekten inanın çok zor bu süreçte kayınvalide ile yaşamak daha zor 

(4,770 puan) tarafından

Senin yetistirdiklerini de gorduk de sustur 

0 oy
(4,770 puan) tarafından

E burlikte oturuyomjssunuz sen yetistiremediysen o yetistirseymis sende oyle desene 

0 oy
(490 puan) tarafından

Kendine laf söyletme bunların agzı torba değilki büzesin ama sende altta kalma başkasının yanında yapıyorsa sende başkasının yanında bozacaksın ki anlasın

(420 puan) tarafından

İnanın insanda sabır bırakmıyorlar önceden susardım şimdi sabır kalmadı 

(490 puan) tarafından

Sustuğun için öyle oluyor ki yüz buluyorlar alta kalmayınca laf söyleyemiyorlar

0 oy
(22,975 puan) tarafından

Kaynanam hem yaşıyor hem de benimle yaşıyor diyorsunuz yani :) Allah sabır versin 

0 oy
(17 puan) tarafından

En iyisi lafının karsiligini vermek susmamak ve umursamammak ağzınla kuş tutsan yine yaranamazsin kayinvalideye

0 oy
(420 puan) tarafından

Cvp vermek terbiyesizlik mi oluyor yani 

(490 puan) tarafından

Hayır hak ediyorlar bence

0 oy
(2,971 puan) tarafından

Mesefa koyardım başıma oyle birsey gelse

0 oy
(1,977 puan) tarafından

Ona söyleyeceğin lafı erteleyip buraya dert yanarsan kaynanan daha çok konuşur neden izin veriyorsun biraz sesini çıkart bakalım yapabiliyor mu

(420 puan) tarafından

Cevap veriyorum artık cnm ama ne terbiyesizliğim kalıyor ne bişeyim

(1,977 puan) tarafından

Kalmasın .Kocamı doğurmuş olduğun benden büyük olduğun için mi sen konuşunca terbiyesiz olmuyorsun ben buyum hoşuna gitmiyorsa ağzını tutacaksın de en fazla biraz daha terbiyesiz olursun olsun olmadığın zamanlar da senden kötüsü yoktu hatırlasana 

0 oy
(4,194 puan) tarafından

Sen izin verdiğin icin senin hakkında böyle konuşabiliyor. Cevap ver demiyorum baştan beri bir mesafeniz olmalıydı. Gec degil mesafeni koy ama en buyuk suç eşinde. Eşin annesini susturabilmeli

(420 puan) tarafından

Eşim hiçbir tepki vermiyor cnm konuşturmuyor bile 

(4,194 puan) tarafından

O zaman problem sadece kaynananda degil senin esinde daha buyuk problem var

0 oy
(4,368 puan) tarafından

Eşime ve kardeşlerine baktığımda doğru yolda ilerlediğimi görüyorum 

Tek söylemen gereken bu ve dön arkanı ortamdan uzaklaş

0 oy
(1,567 puan) tarafından

Sen evlatlarindan sorumlusun isteyen istediğini söylesin hiç umursama zorluğu sen çekiyorsun bosver evet ben böyle yetiştiriyorum de geç 

0 oy
(5,370 puan) tarafından

Baştan lafı tıksaydın ağzına şimdi bu kadar çok konuşmazdı meymenetsiz. Senin yetiştirdiğini de görüyoruz işte hâlâ ben uğraşıyorum de geç. M.nyak bunlar ya

0 oy
(18,454 puan) tarafından

Açık açık söyle canım birde ev ayırma durumunuz yokmu benimki bende 1 hafta kaldı deliriyordum nerdeyse oda arkamdan herşeyi demiş yüzüne tek tek vurmak için zamanını bekliyorum dün oradaydık hiç bişey demedim ama bu sırf inkar edemesin diye zamanı gelince hepsini söyleyip mesafemi de çok ciddi koyacağım da sende mesafeni koy konuşma arkamda de 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 587 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 416 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aslicikk (809 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 247 göst.
+1 oy
2 cevap 91 göst.

Kategoriler