+2 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (809 puan) tarafından

Ben artık okadar bunaldım ki eşimden onun ailesinden ve onların beni dışlamasından ve eşime göre herzaman ben suçlu olmaktan. Kaynanam dün iftar yemeği yaptı ben dışında herkesi çağırdı okadar kırıldımmki bende belki çağırır umuduyla oğluma okula bıraktım eve dödüm ama ne gelen vardı nede giden bende akşama doğru ablama gittim eşim gece beni eve getirdi mutfakta iki tabak yemek vardı annesi beni çağırmamış ama dilenci gibi iki tabak yemek yollamış sinir krizi geçirdim tabaktı kırdım yemekleri döktüm bağırdım çağırdım ama eşimin tek tepkisi susup uyumak oldu okadar zoruma gittiki çağırılmamak değil eşimin o yemeğe gitmesi beni ezip geçmesi çok zoruma gitti kızlar ben ne yapıcam artık bu aileye katlanamıyorum eşimin herşeyde beni suçlu görmesine katlanmıyorum yani suçlu benliyim bir fikir verin bana sadece içimi dökmek istedim çünkü anlatacak kimsem yok 

9 Cevaplar

+3 oy
(2,970 puan) tarafından

Cagirmazsa cagirmasin bende el gibi selam verip gecerim mesafe koyarim gitmem de gelmem de yani çok mu onemli kaynanan? Ben gelinlerin eş ailesinden gereksiz sicaklik beklemesini anlamiyorum yani iyilerse bende iyi olurum kotulerse kotu olurum bu kadar basit senin zaten bi ailen var giderim annemin evine iftarimi yaparim fotomu wpa koyarim her keste bi guzel çatlar 

Yani yemegi fln dokmussun kendini kucuk dusurmussun esin yada esinin ailesi sadrazam degil bisey degil kendinizi azicik ustun gorun degerli gorun

(2,056 puan) tarafından

Gerçekten böyle konuşması kolay olmalı ben şuan kadının gözünden baktım onun sorunu kayınvalidesinin çağırması değil eşinin oraya onsuz gitmesi ne kayinvalide ne de eş normal değil kimse bu şekilde bir dışlanmayi kabul edemez ne kadar takmıyorum takmam dese de başına gelmeyen bilmez

(2,970 puan) tarafından

E ne yapsin o zaman kirsin doksun kendini paralasin hayati zehir etsin kendine esim kaynanam beni sevip saymiyor diye 

Bu arada ben kat be kat kotusunu yasadim da konusuyorum sonunda iletisimi bi kestim 7 yil konusmadim en sonda kendileri baristilar 

Kimse kusura bakmasin eş ailesi eger beni saymiyorsa benim icin yok hukmundeler esimin ailesi o kadar

Kadin şu ana kadar esini degistirememis tabak kirsa yemek dokse o adamin umrunda olur mu? 

Iftar mi yapmislar ben her gun bi akrabama giderim

Eşime ailesinin benim icin onemsiz oldugunu ogle bi gosteririm ki akli şaşar boyle yaptikca kendilerini bi halt sanmislar sanirsin başbakan ailesi

(809 puan) tarafından

Canım ben zaten 7 senedir dışlanıyorum zoruma bile gitmiyor benim tek zoruma giden ben orda yokken eşimin gitmesi beni hiçe saydı ve gitti 

(2,970 puan) tarafından

Canim bak aynini bende yasadim o yuzden sana boyle rahat yaziyorum erkekler akilsiz varliklardir ona ailen şoyle ailen boyle dedigin zaman hatasini anliyacagini saniyorsun ama onlarin olmayan beyinleri farkli çalişiyor bokk var gibi daha çok yapisicak ailesine 

Sen eşini umursama ailesinin yaptiklarini umursama ne kadar sana degersiz oldugunu hissettirsede sen bi o kadar dimdik dur kendinle ilgilen ailesi seni cagirmadi mi Allah razi olsun bende zaten ablama gidecektim daha onemli islerim var de bak bakiyim nasil mors oluyor 

Bak bi ornek daha vereyim sen onu bi kadindan kiskanmissindir ama o kadin onun akline bile gelmemistir gidipte o kadindan uzak dur konusma falan dedigin zaman hemen o olmayan akli çalişmaya baslayacak gidim de o kadina bi bakayim neymiş neciymiş yani bunlar boyledir malesef bi şeyin kotu zararli oldugunu ne kadar anlatirsan anlat onlara bi o kadar cekici geliyor 

-Reklam-
+3 oy
(5,197 puan) tarafından

Ben anlamadım esini cagirdi karini getirme mi dedi 

(809 puan) tarafından

Heralde öyle olmuş haberim yok bana kimse birşey dedmedi 

(5,197 puan) tarafından

Sacmalik yani 

(809 puan) tarafından

Canım zaten aile apartmanı kapıyı çalıpta diyebilirdi 

(5,197 puan) tarafından

Esine ne dedigi onemli belki iftara gelin dedi esin kendisi gitti seni goturmedi o da yemek gonderdi bu da olabilir 

+2 oy
(23,815 puan) tarafından

Ay kalkar en sevdiğim şeyleri yapar yer ayaklarımı uzatıp keyfime bakarım hiç beklenti içinde değilim bizim oraların insanları da biraz öyle ben o yüzden çok sorun etmem ha bir davet varsa eşimin gel beraber gidelim demesi gerekiyor onun olduğu her yerde yanında bana yer ayrılmış olması lazım ama niye çağırmadilar diye mesele etmek onları gözünde büyütmek gibi gelir. Beş senelik gelinim hala misafir gibiyim kayınvalidemgilde hiçte yadırgamıyorum 

(809 puan) tarafından

Canım benimde zoruma giden oraya gitmek değil eşimin beni umursamaması ve oraya gitmedi yani eşinin çağırılmadığı yere gitmek onu aşağalamaktan farksız 

(23,815 puan) tarafından

İyi de sen bunu bu kadar önemsersen kendilerini daha da önemli görürler ben mesela bir sorun yaşandı böyle bir dışlandım sonra ben kendimi geri çektim eşim ailesi ile ilgili bir şey anlattığında dinlerim kötü yorum yapmam ama asla nasıllar diye bile sormam kendi evimizde iken sanki onlar hiç yokmuş gibi davranırım. Ben olsam ben tokum dolaba koyuyorum sahurda kendin yersin deyip görmezden gelirdim 

+1 oy
(26,751 puan) tarafından

Eşini çağırmışlarsa birlikte gidin diye çağırmışlardır eşin sana söylemedim mi beraber gideceğiz diye orasını anlamadım ha eğer senin gelmeni istemiyolarsa da niye yıpratıyosun ki kendini boştan benim görümceler de beni çağırmıyor hep birlikte kayınbabamlarda toplandıkları zaman kayınbabam ısrar etti gelin gelin diye biz gitmedik karşılaşmak istemiyoruz çünkü bazen de görüşmemek daha iyidir boşver hiç takma 

(809 puan) tarafından
+1

Canım biz aile apartmanında oturuyoruz kapımı çalıp kızım akşama iftar var sende gel diyebilirdi 

(26,751 puan) tarafından

Eşine söylediklerinde eşin sana söylemedi mi akşam oraya gideceğiz falan diye 

(809 puan) tarafından
+1

Eşimi bile çağırmamışlarki kendi gitmiş 

(26,751 puan) tarafından

Çok garip yaa çağırmadılarsa ne diye gidiyor seni bırakıp 🤦🏻‍♀️

+1 oy
tarafından

Şimdi kızacaksın ama sendede hata var bi kere böyle tepkiler verirsen eşinin sana yakın olmasını nasıl bekliyorsun eşim karşımda şu hareketi yapsa çocuk musun sen be der arkamı döner giderim isterse evi yaksın şimdi öncelikle kaynananın seni çağırıp çağırmaması niye zoruna gidiyor ne kadar uzak olursa bi kaynana o kadar iyidir neden ille beklenti içine girip kendini yıpratıyorsun kaynananın davetine sevgisine muhtaç mısın sen görüşmüyorsun yada senle görüşmek istemiyorlar diye eşin ailesiyle görüşmesin mi buna karışma hakkın yok

tarafından

Ah ben bu yoruma + vereyim aynısını yazmaya gelmiştim. Arasın kaynanasını bir daha bana hiç birşey göndermezseniz sevinirim zira tabaklarınızı çöplerden toplarsınız derdim.  Kocamda nereye gitmek istiyorsa oraya gitsin ailesi ile bağı beni hiç ilgilendirmez ☺️

tarafından

Post sahibi çok fazla beklenti içinde ve bu en çok kendisine zarar veriyor farkında değil

(809 puan) tarafından

Canım benim tabağı kırmam çağırılmamak tan değil eşimin beni yok sayıp oraya gitmesi ve kayınvalidem hem çağırmıyor hemde misafirlerden kalan artık yemekleri bana yollaması yani hiç yemek göndermese bu kadar sinir olmazdım 

tarafından

Eşin elbette gidecek ailesiyle görüşüyor sonuçta sen görüşmüyorsun yada sorunun var diye gitmemesi mi gerekiyor hayır o durum farklı

+1 oy
(4,982 puan) tarafından

Sebebi ne peki niye çağırmıyor 

Küsmüsünüz kavgamı ettiniz .. sen onlarımı çağırmadın noldu bi sebeb varki çağırmamış. 

(809 puan) tarafından

Canım benim mevzu eski görümcem bir sorun yokken benle küstü kapıma saldırdı tehditler küfürler etti kaynanam zaten beni hiç istedemdi hep yüzüme söyler ki aile apartmanında oturuyorz 

+1 oy
tarafından

Tabaklari kırmaya gerek yoktu olduğu gibi geri yollayabilirsin , abartmissin bence uzak dur yeterli eşinle kötü olma bu yüzden 

(809 puan) tarafından

Tabağı kırmam sinir patlamasından dilenci insanların önündeki artıkları köpeğe verir gibi yollaması 

tarafından

Hiç dokunmadan götürüp geri verirdim

+1 oy
(239 puan) tarafından

Suçun ne olursa olsun eşinin seni bırakıp gitmemesi lazımdı. Ben seni çok iyi anlıyorum  ne yaparsan da yap eşin onların yanında senin değerini düşürdü yarın öbürgun annesiyle de tartışır neden eşime böyle yapıyorsunuz diye sonra gene barisir eşimden biliyorum kendileri ne b*k değer veriyorlar ki aileleri versjn. Allah böyle kaynanalarını hepsini alsın amin amin amin. 

0 oy
(297 puan) tarafından

Bacım eşin seni adam yerine koymadigi sürece önce o seni var olduğunu kabul etmediği sürece kimsenin umrunda olmazsın. Bazı erkekler evlenmek için evleniyolar. Bazı ailelerde sırf çocukları sözde evli olsun diye sonrasında senin varlığını kabul eden olmaz adam yerine koyan olmaz ha varmışsın ha yokmussun onlar için. Öyle ailelerle geçim yapmak gerçekten çok zor. Ama kendi ailenden biri azıcık saygısızlık yapsın eşinden önce sen veriyosun ağızlarının payını ama kendilerine gelince ayıp olur saygısızlık olur derler. Yaşayan bilir başta benim eşim de çok ezdirdi beni öncelik hep ailesinin oldu sonra sonra gördü herkesin gerçek yüzünü de neyin ne olduğunu anladı. Sabret bacım eşine bırakma sen kendi hakkını savun çatır çatır sonra saygısız gelin oluyorsun ama bırak ol hiç değilse kafan rahat oluyo saçma sapan şeylere takilmiyosun tabi bide sıfır beklenti olunca inan daha mutlu oluyorsun 

(809 puan) tarafından

Canım benim eşim narsist asla hatasını kabul etmez kendi ailesi suçlu olduğunu bilse bile suçlu beni görür karnımda burnumda görümcem bıçakla kapıma daldırıp bana kötü kekimer kullandı eşimin tek dediği sen naptından ablam sana saldırdı hakediyorsun dedi 

(297 puan) tarafından

Ohoooo işin zor canım Allah yardımcın olsun. Hayatını bilmiyorum o yüzden sana boşan boşver de diyemem ama en kısa zamanda çözüm bulmani diliyorum 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 389 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (26,236 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 426 göst.
0 oy
16 cevap 614 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+6 oy
25 cevap 1,368 göst.

Kategoriler

1,472,610 soru

24,113,313 cevap

333,084 kullanıcı

...