0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Kızlar benim d vitamini çok düsük 10 filan bunu nasıl yükseltebilirim hangi takviyeler almalıyım

9 Cevaplar

+1 oy
(3,441 puan) tarafından

eczaneden istediğin markayı alabilirsin 

bir de 11-15 saatleri arasında yaşadığın yere göre maksimum 1 saat güneşte kalmalısın. mümkünse ince derin güneş görsün. avuç içleri, koltuk altı, iç bacaklar gibi

(115 puan) tarafından

Teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(3,071 puan) tarafından

Doktora gidersen o sana gerekli takviyeyi verir. Senin muhtemelen 20 binlik veya 50 binlik olanlardan alman gerekir. Geçen yıl 8 e düşmüştü d vitaminim. Haftada 2 defa 20 binlik kapsül alıyordum.

(115 puan) tarafından

Sizin dediğiniz devit-3 mü 

(3,071 puan) tarafından

Hayır devit-3 değil. Onu günlük kullanarak yükseltemezsin d vitaminini. Depolama için yüksek dozlar lazım. Onu da doktorun yazması lazım.

0 oy
(2,377 puan) tarafından

Koyunun kuyruk yağını bulabilirsen hem yemeklerine kat hemde eklem yerlerine bileklerine vs sür. 

(115 puan) tarafından

Teşekkürler nerden bulucam bilmiyorum ki

(5,277 puan) tarafından

Kasaba sor istersen

0 oy
(1,368 puan) tarafından

Benimde 6 canım 4 temmuzda doktora gidicem ilaç yazar büyük ihtimalle 

(115 puan) tarafından

Ay vallaa çok yorgun hissediyorum sürekli kendimi depresyona girmiş gibiyim magnezyum takviyesi de almayı düsünüyorum 

(1,368 puan) tarafından

Valla canım aynıyız ben sürekli yorgun ve uykuluyum kemiklerim ağrıyor resmen. Bebege yemek veriyorum kollarım ağır taşımış gibi ağrıyor. B12 de düşük saçlarım dökülüyor 

(115 puan) tarafından

Benim dilimde de uzun zamandıe beyazlk vardı düşündüm dedim herhalde vitamini eksikliğinden bakalım bunları kullanınca düzelicek mi merak ediyorum b12 kaç sizin

(1,368 puan) tarafından

Ondandır canım 160 falan galiba 

(1,393 puan) tarafından

Benim 17 solgar marka takviye kullanıyorum eşim oğlumda kullanıyor 

0 oy
(4,968 puan) tarafından

Peynir süt yogurt yumurta 

Ekstra d vitamini takviyesi eczaneden 

Ve en önemlisi de güneş alman gerekiyor canım, özellikle sabah güneşini 

Bacaklarından ve kollarından alsan bile yeter 

(115 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
(4,394 puan) tarafından

Doktor onermisti d3+k2 . K2 ile birlesinc ekolay emilim olujormus, erbatab marka aldim ondan kullaniyorum gercekten yükseltmiş 

(115 puan) tarafından

Bide trendyoldanmı aldınız bu damlayı

(4,394 puan) tarafından

Trendyolu boykot ediyorum. El mahkum su an ya hepsiburada ya da n11 den aliyorum. Net rakam hatirlamiyirim en dusuk referansin altindaydim, su an cok sukir referans ustu cikti degerlerim, ki neredeyse 2 aydir kullanmiyorum yeniden başlayacağım inşaAllah 

(4,394 puan) tarafından

Simdi baktım,  en alt limit 30 mus, benimki su an 42, eski sonucu bulamadım 

(115 puan) tarafından

Benim baya düsük, hepsi burada güvenilirmi ordan alsam bide nasıl kulllanyoruz dil altımı etkisini gördünüzmü gerçekten benim çok yorgunluğum oluyor gün içinde 

(4,394 puan) tarafından

Güvenilir. Damla.seklinde, 10 kilo basi 1 damla ekmege damlatip kahvaltida tuketiyorum. Mesela 60 kiloysan 6 danla gunluk

0 oy
(2,766 puan) tarafından

Doktorunuz size uygun haplar verir bunun için 

0 oy
(99 puan) tarafından

Bol bol dışarı çıkabilirsiniz, ama d vitamini açısından zengin besinler var onlardan da faydalanabilirsiniz.

0 oy
(77 puan) tarafından

Bende geçen gittim 10 düşmüş benimde kapsüle başlattı B12 kalmamış onun içinde igneye başlattı ama hala yorgun ve bitkinim

(115 puan) tarafından

İşe yaramadımı yani

(77 puan) tarafından

Daha yeni başladım canım etkisi ne zaman başlar bilmiyorum 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 59 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kado (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.