Kızlar benim d vitamini çok düsük 10 filan bunu nasıl yükseltebilirim hangi takviyeler almalıyım
eczaneden istediğin markayı alabilirsin
bir de 11-15 saatleri arasında yaşadığın yere göre maksimum 1 saat güneşte kalmalısın. mümkünse ince derin güneş görsün. avuç içleri, koltuk altı, iç bacaklar gibi
Teşekkür ederim
Doktora gidersen o sana gerekli takviyeyi verir. Senin muhtemelen 20 binlik veya 50 binlik olanlardan alman gerekir. Geçen yıl 8 e düşmüştü d vitaminim. Haftada 2 defa 20 binlik kapsül alıyordum.
Sizin dediğiniz devit-3 mü
Hayır devit-3 değil. Onu günlük kullanarak yükseltemezsin d vitaminini. Depolama için yüksek dozlar lazım. Onu da doktorun yazması lazım.
Koyunun kuyruk yağını bulabilirsen hem yemeklerine kat hemde eklem yerlerine bileklerine vs sür.
Teşekkürler nerden bulucam bilmiyorum ki
Kasaba sor istersen
Benimde 6 canım 4 temmuzda doktora gidicem ilaç yazar büyük ihtimalle
Ay vallaa çok yorgun hissediyorum sürekli kendimi depresyona girmiş gibiyim magnezyum takviyesi de almayı düsünüyorum
Valla canım aynıyız ben sürekli yorgun ve uykuluyum kemiklerim ağrıyor resmen. Bebege yemek veriyorum kollarım ağır taşımış gibi ağrıyor. B12 de düşük saçlarım dökülüyor
Benim dilimde de uzun zamandıe beyazlk vardı düşündüm dedim herhalde vitamini eksikliğinden bakalım bunları kullanınca düzelicek mi merak ediyorum b12 kaç sizin
Ondandır canım 160 falan galiba
Benim 17 solgar marka takviye kullanıyorum eşim oğlumda kullanıyor
Peynir süt yogurt yumurta
Ekstra d vitamini takviyesi eczaneden
Ve en önemlisi de güneş alman gerekiyor canım, özellikle sabah güneşini
Bacaklarından ve kollarından alsan bile yeter
Doktor onermisti d3+k2 . K2 ile birlesinc ekolay emilim olujormus, erbatab marka aldim ondan kullaniyorum gercekten yükseltmiş
Bide trendyoldanmı aldınız bu damlayı
Trendyolu boykot ediyorum. El mahkum su an ya hepsiburada ya da n11 den aliyorum. Net rakam hatirlamiyirim en dusuk referansin altindaydim, su an cok sukir referans ustu cikti degerlerim, ki neredeyse 2 aydir kullanmiyorum yeniden başlayacağım inşaAllah
Simdi baktım, en alt limit 30 mus, benimki su an 42, eski sonucu bulamadım
Benim baya düsük, hepsi burada güvenilirmi ordan alsam bide nasıl kulllanyoruz dil altımı etkisini gördünüzmü gerçekten benim çok yorgunluğum oluyor gün içinde
Güvenilir. Damla.seklinde, 10 kilo basi 1 damla ekmege damlatip kahvaltida tuketiyorum. Mesela 60 kiloysan 6 danla gunluk
Doktorunuz size uygun haplar verir bunun için
Bol bol dışarı çıkabilirsiniz, ama d vitamini açısından zengin besinler var onlardan da faydalanabilirsiniz.
Bende geçen gittim 10 düşmüş benimde kapsüle başlattı B12 kalmamış onun içinde igneye başlattı ama hala yorgun ve bitkinim
İşe yaramadımı yani
Daha yeni başladım canım etkisi ne zaman başlar bilmiyorum
1,462,827 soru
23,976,972 cevap
326,330 kullanıcı