0 oy
277 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (136 puan) tarafından

Demirim yükselmiyor 10.6 paralı ilaç önerdi sizce akşam yükselir .mi

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Paralı ilsci kim.onerdi 🤭 sana

önce (595 puan) tarafından

parali ilac ne yav;)) ferinjecth serum mu acaba. bende  bidahaki ay doktora gdip iki flakon serum isticem kan serumu ferinjecth. demiri ve kani yikseltmek icin.  heralde bundan bahsedio. devlet karailamio fiyati bi tik yuksek

önce (1,553 puan) tarafından

Kızlar ben kızıma sidefer falan alıyorum kadın öyle paralı ilaç sormuş. Devletin karşılamadığı demek istiyor bence. Niye bu kadar şaşırmış ki herkes 😂

🤣🤣🤣🤣🤣 devletin karsilamadigi ilac parayla aliyirsun diye aksama sihirli degnek degmis gibi kan degerlerini yukseltecegini dusunmeye calismak hic cahilce degil.

-Reklam-
0 oy
önce (29,422 puan) tarafından

Yok sen cidden dalga geçiyon bizle seçtiğin kategoriye sorduğun soruya bakılırsa 

0 oy
önce (5,097 puan) tarafından

Ne diyon gı. Akşama ne yükseliyor 

0 oy
önce (291 puan) tarafından

Eeee ben devlette alıyorum kan serumu para filan istemediler benden

önce (136 puan) tarafından

Serum değil normal ilac

0 oy
önce (5,973 puan) tarafından

Platformu trollüyorsan bravo valla, fena gitmiyorsun :))

Paralı ilaç ne anam. Her postun ayrı mevzu :)

Yalan mı soyluyorum doktor desi

0 oy
önce (836 puan) tarafından

Bnmki 4.1😞

benimde oyle 4 kusur. demirim. ferinjecth demir kan serumu isteyecegim doktordan . bidahaki ay iyi bi tedavi olmam lazim. c vit b vitamini d vitamini ne varsa yüklesinler serumla damardan.:) oyle takviye hapla mapla olacak is degil benim yerlerde surunuyo resmen

Nasıl yükseliyor doktor ne önerdi 

benim bu dedigim ferinjecth serum damardan verildigi icin kan deggerlerini vok cabuk yoparliyormus da tabiki bir gunde hop diye yukseltmez. yani kan hapi takviyesi ile kutu kuyu ilac kullanarak demir depolari dolarken . bu dedigim serumla bir yada iki flakon da  depolar doluyor

önce (836 puan) tarafından

Kız kafamı yerden kaldıramıyorum sürekli uyku hali yorgunluk mahvoluyorum ,yoruldum artık bu huyundan dinç değilim dengesiz olmuşum artık ,baş ağrısını söylemiyorum bile

0 oy
önce (6,023 puan) tarafından

Sen ilaç alma kuaförlerde demir tozu satılıyor arada bir çayına kahvene ekle iç 2 günde 500 e yükselir 

önce (3,076 puan) tarafından

Anammm bide gerçekten yapmasın 🤪🤸🏻‍♀️🤣

önce (6,023 puan) tarafından

Yani kuaförde demir tozu bulabilirse neden olmasın 

önce (3,076 puan) tarafından
+1

Bulur bulur getirtir 🤣🤣

0 oy
önce (6,999 puan) tarafından

Demir döküm tava tencere kullansana hatta demir balık tablet var suya koyup kaynatip mi ne içiyorsun ben almadım ama sayfa ismi istersen verebilirim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
1 cevap 49 göst.
+2 oy
1 cevap 99 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Syma (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.

Kategoriler

1,474,424 soru