Demirim yükselmiyor 10.6 paralı ilaç önerdi sizce akşam yükselir .mi
Paralı ilsci kim.onerdi 🤭 sana
parali ilac ne yav;)) ferinjecth serum mu acaba. bende bidahaki ay doktora gdip iki flakon serum isticem kan serumu ferinjecth. demiri ve kani yikseltmek icin. heralde bundan bahsedio. devlet karailamio fiyati bi tik yuksek
Kızlar ben kızıma sidefer falan alıyorum kadın öyle paralı ilaç sormuş. Devletin karşılamadığı demek istiyor bence. Niye bu kadar şaşırmış ki herkes 😂
🤣🤣🤣🤣🤣 devletin karsilamadigi ilac parayla aliyirsun diye aksama sihirli degnek degmis gibi kan degerlerini yukseltecegini dusunmeye calismak hic cahilce degil.
Yok sen cidden dalga geçiyon bizle seçtiğin kategoriye sorduğun soruya bakılırsa
Ne diyon gı. Akşama ne yükseliyor
Eeee ben devlette alıyorum kan serumu para filan istemediler benden
Serum değil normal ilac
Platformu trollüyorsan bravo valla, fena gitmiyorsun :))
Paralı ilaç ne anam. Her postun ayrı mevzu :)
Yalan mı soyluyorum doktor desi
Bnmki 4.1😞
benimde oyle 4 kusur. demirim. ferinjecth demir kan serumu isteyecegim doktordan . bidahaki ay iyi bi tedavi olmam lazim. c vit b vitamini d vitamini ne varsa yüklesinler serumla damardan.:) oyle takviye hapla mapla olacak is degil benim yerlerde surunuyo resmen
Nasıl yükseliyor doktor ne önerdi
benim bu dedigim ferinjecth serum damardan verildigi icin kan deggerlerini vok cabuk yoparliyormus da tabiki bir gunde hop diye yukseltmez. yani kan hapi takviyesi ile kutu kuyu ilac kullanarak demir depolari dolarken . bu dedigim serumla bir yada iki flakon da depolar doluyor
Kız kafamı yerden kaldıramıyorum sürekli uyku hali yorgunluk mahvoluyorum ,yoruldum artık bu huyundan dinç değilim dengesiz olmuşum artık ,baş ağrısını söylemiyorum bile
Sen ilaç alma kuaförlerde demir tozu satılıyor arada bir çayına kahvene ekle iç 2 günde 500 e yükselir
Anammm bide gerçekten yapmasın 🤪🤸🏻♀️🤣
Yani kuaförde demir tozu bulabilirse neden olmasın
Bulur bulur getirtir 🤣🤣
Demir döküm tava tencere kullansana hatta demir balık tablet var suya koyup kaynatip mi ne içiyorsun ben almadım ama sayfa ismi istersen verebilirim
1,474,424 soru
24,139,092 cevap
334,428 kullanıcı