0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (15,026 puan) tarafından

Kızlar ben emziriyorum ilk kızımda 8 aylık regl oldum oğlumda henüz olmadım. Geçen ay da ayın 22 sinde regl olacak gibi karın ağrısı yaşadım bu ay da ayın 25 inde başlayan karın ağrım var. Bu acaba normalde regl olmam gereken günler fakat emzirme olduğu için mi olmuyorum. Kızda durum nasıldı hiç anımsamıyorum belki başına gelen vardır 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,617 puan) tarafından

Bende de öyle.

Oğlumu çok emziremedim, mamayla destekli gittik. Lohusalık bittikten bir ay sonra olmuştum.

Kızı emziriyorum, 5 aylıkken ilk defa oldum. Daha da olmadım, olmam gereken günün üzerinden 40 gün geçti neredeyse.

Hemşire emzirirken salgılanan prolaktin hormonu sebebiyle bu çok normal demişti. Emzirme sürdüğü süre boyunca da düzensizlik görülebilirmiş. 

(15,026 puan) tarafından

Canım ağrısı var kendisi yok bunu yaşadın mı peki yani ağrı oldu mu sende de

(1,617 puan) tarafından

Tabi tabi direkt aynısı. Olmak gereken günde hem bel hem kasık ağrısı yaşıyorum. Şişkinlik de aldı başını gitti. 

(15,026 puan) tarafından

Ay alaska gel sarılalım ya 🥲 kendimi varil gibi hissediyorum 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ben ikisinde de 12 ayda regl oldum 5-6 aydan sonra evet adet zamanlarında ağrım oluyordu ama kanama olmuyordu

(15,026 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim ben de aynı durumdayım dedim acaba sorun mu var 🥲

tarafından

Yok canım vücudun kendini hazırlıyordur 12 ayda oldum İlk adette iğne vuruldum ben de 3 aylık düzenimi bozdu biraz ama bilmiyorum

(15,026 puan) tarafından

Ben de regl olup bir korunma yöntemi seçeceğim eş korunması kafi gelmiyor bana. 

tarafından

Ben 3 ayımı doldurmak üzereyim ilk defa bir korunma yöntemi kullanıyorum hayatım boyunca hormonel olarak açıkçası eş korunması yapmıyoruz onu pek sevmiyoruz ama 3 aylık iğneyi vurdurdun herhangi bir sorun yaşamadım ben sürekli test yapıyorum yine de yeni vurdurduğum için tam olarak koruma etkisi ne kadar bilmediğinden dolayı ilk bir buçuk ay ben de kanama yaptı ara ara yoğun az ya sürekli kanamam devam etti bu şekilde şu anda kanamam hiç yok tamamen bitmiş durumda ve tekrardan test yaptım negatif çıktı yani koruyormuş ben tekrar bu şekilde devam edeceğim ben de diğer etkilerinden çok korkmuştum aslında 8-9 ay kanama sürmesinden bahsedenler vardı duygusal olarak çok yoğun değişimlerden sinir halinden yok ben o kadar ciddi bir etki yaşamadım

0 oy
(3,106 puan) tarafından

Kiz 46 yaşındayım 5.5 aylık oğlum var maşallah her ay saat gibi geliyor emziriyorum da menopaza girince herelde gormuycem adet😀😪

(15,026 puan) tarafından

Benim doğum sonrası sarkıyor çiçeğim ya ben de 37 yaşındayım bir olsam devamı gelir de anam yok yani gelemedi ağrısı geldi ondan önce

0 oy
(78 puan) tarafından

Oğlum 2 hafta sonra 1 yaşına girecek hiç adet olmadim. Emziriyorum 

(78 puan) tarafından

Benim o dediğiniz ağrı 6 7 aylıkken oğlum başladi her ayın son haftası 2 3 gün sürüyor adet olmadan sancısını çekiyorum resmen 

(15,026 puan) tarafından

Benim de bugün gitti ağrı canım aynı şekilde 

önce (78 puan) tarafından

Güncelleme: tam 5 gün önce ilk reglim geldi :)

önce (15,026 puan) tarafından

Darısı başıma ya😅

önce (78 puan) tarafından

Öyle deme yaa çok iyiymiş çok rahatmış regl olmadan hayat :D

0 oy
(10,324 puan) tarafından

Bebeğim 15 aylık daha 1 kez bile adet olmadım arada ağrısı oluyor adet gibi

(960 puan) tarafından

Emziriyormusunuz

(15,026 puan) tarafından

4 gündür kasığım ağrıyor çok yorucu ya böyle 

(10,324 puan) tarafından

Evet cnm emziriyorum 

(960 puan) tarafından

Bnm bebegimde 15 aylık ve emziriyorum. Geçen hafta ilk kez regl oldum . 2 gün sürdü ama havalara uçtum. 2 ay önce doktora gitmiştim olamıyorum diye . 

0 oy
(6,326 puan) tarafından

Büyük kızımda 22 aya kadar olmadım şuan bebeğim 7 aylık halen olmadım benimde kasigim falan sancı var peki spiral varmı sende

(15,026 puan) tarafından

Yok canım spiral regl olunca gel takalım dedi ama ben deri altı implant yaptırcam sanırım. Senin spiral mi var 

(6,326 puan) tarafından

Evet ben spiral taktırdım tam adet olcam dyorim olmuyorum öyle bir sancı oluyor ama yok adet olmuyorum büyük kızımda 22 aya kadar olmadım emzdryrsan süt hormonlarin yüksek 

(15,026 puan) tarafından

Emziriyorum canım hem de hala iki saatte bir seviyor emmeyi çünkü. Ay ağrısı çok feci canım insan şişiyor da 

(6,326 puan) tarafından

Yaa işte ben olnuyordum büyük kızımda doktor dedi süt hormonun yüksek geçen spiral taktırdım doktora nye olmiyorim dye sorunca Allah bilir biz bilemeyiz dedi kasigim agryor bende bekliyorim insalalh oluruz 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,139 soru

24,068,174 cevap

330,487 kullanıcı

...