+1 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından

Kızlar kaynanamla gorumcem kizimi sevmesine falan qicik oluyorum istemiyorum kucaklarina alsinlar sevsinler. Başka kimselere öyle degilim sadece ikisine. Oda nedenini söyliyim. Bana karsi cokta iyi sayilmazlar arkamdan qiybet etdiklerini bile kulagimla duymuslugum var. Bebegim gec oldu sorun esimde olmasina ragmen beni derdi hep kaynanam soranlara. Sonra kiz oldugunu ogrendiyinde kiz doguran erkekde dogurur diye laf etmisdi hicx unutmam. Kizim bazen hastalandiginda meraklanmamalari, bişey almamalari hep dokunmustur bana. O yuzden hic istemiyorum. Ama biliyorum dogru degil bunu istemem ama bu hissime engel olamiyorum. Kizimda zaten cokta yakinlik vermez onlarada.ama bazen oyalayib kucaklarina aliyorlar aa gel sana bunu vericem diye kandirib opuyorlar. Ne yapayim ya ben. Icimde kivilcimlar cikiyor kizima onlar yaklasinca esasda kaynanam

7 Cevaplar

+3 oy
(917 puan) tarafından

Yani büyütülecek sorun yapılacak bir konu değil sevmesine de engel olamazsin yani. Mesafe koyarsin oldu bitti.

(429 puan) tarafından

Kendimde biliyorum engel olamam sonucta torunu. Ama torununun kiz oldugunu bildiginde erkek beklemesi ne bilegim hastalandiginda meraklanmamasi gibi durumlar sonra arkamdan konusmalari bana böyle hissetdiriyor.. 

-Reklam-
+1 oy
(758 puan) tarafından

Böyle hissetmeniz çok normal. Fazla bir araya gelmeyerek engel olunur ancak. Büyüdüğünde zaten çocuk kendi uzak durur onlardan 

(429 puan) tarafından

Ben hic bir zaman kimseyi kotulemem cocuguma uzak dur falan demem akrabalarindan. Akli erince zaten gorucek kendisi sevmeyecek oblari kendimden biliyorum. Kim annemi uzerse kotu davranirsa neftret etmisimdir cocuklugunda o insandan. Ama cocukta olsa hissediyor nedir komsunun kucagina gider ama babaannesinin yok) uzak tutmakda mumkun degil hergun birlikteyiz

(758 puan) tarafından

Birlikteyseniz sürekli böyle hissetmeye devam edeceksiniz, içinize attıkça kötü olursunuz. En azından profesyonel destek alın. Çocuklar her şeyi hissediyor evet, annenin sevmediğini çocuk da sevmiyor. 

+1 oy
(23,385 puan) tarafından

Haklısın. Kim olsâ herseylerine gıcık olur. Ama aralarına girme. Çocukların dede nineye de ihtiyaçları var 

+1 oy
(2,169 puan) tarafından

Valla diğer konularda sonuna kadar haklısın ama ben de şeye takıldım aa bunu vereceğiz gel öp bunu alacağız gel sarıl böyle yapmaları çok yanlış yarın bir gün biri der çocuğa çocuk aklı işte Allah korusun en azından buna izin verme . 

0 oy
(24,281 puan) tarafından

Senden bağımsız oğlunun çocuğu ayrıca bu dediğim tartışmalı bir şey ama herkes herkesin arkasından konuşur mesela ben ablamla telefonda konuşurken benim kaynanam da geçen de şöyle dedi şunu yaptı diyorum yani bu beni bir seylerden men etmez sanırım :) sizin kendinizin sevesiniz yok çocukta sevmesin diyorsunuz ama ne olursa olsun ( somut kötülük durumları istisna ) sizin böyle bir hakkınız yok o kadın babaanne evlat sahibi insanlarız yani çocuğuma hiç bir şey almadı diye sevme hakkı yok gibi bir şey değil bu kim severse sevsin günün sonunda benim kucağımda eve dönüyor bunu düşün. Bu arada çocuk olma mevzusu ile de şöyle bir yorum yapayım kesinlikle yanlış ama eski kafalı insanların çoğu doğal yolla çocuğu olmadı durumunu erkeğin erkekliğine kusur sayar o kafayla öyle demiştir 

0 oy
(382 puan) tarafından

Benim gibisin canım 

Kaynana görümce benimde gıybetimi dedikodumu yaptılar çok kez kızımı sevmeye calistilar kızım artık onlara gitmiyo 

Çocuklar büyüdükçe farkına varıyolar 

0 oy
(24,488 puan) tarafından

Gebelik ve lohusalıkta onlarla alakalı kötü şeyler yaşamış olabilir misin bende ilk bir kaç ay istemedim dokunmalarini haketmiyorsunuz falan diyordum psikolojik olarak çok uğraştılar o dönemler

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 786 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 278 göst.
+1 oy
26 cevap 505 göst.
23 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,705 soru

24,158,737 cevap

335,251 kullanıcı

...