+1 oy
262 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (658 puan) tarafından

bugun hic bisey yapmadim . ya yuzumu yikamaya bile usendim jelle falan yani. normal yikadim gectim sabahtan basladi durum. mutfagi tipladim corba yaptim. kizi okula yolladim kahvalti iglanin benim. evi supurdum sildim bi oturdum assa. sabah beri malak gibi yatiom ne spor yapasim geldi ne ev isi o bi. camasir var aslinda yikanacak. hic modumda degilim niyeyse. tv de muge bittikden sinra  film izliyim dedim film bulasim bile gelmedi tv de arama sayfasi acik ama film arayip bulasimda gelmedi. buraya yazdim durdum sabah beri. cocugu uyuttum yine yatakaldim koltukta pinekliyorum.bugun dev usengecim yani niyeyse anlayamadi ben.

10 Cevaplar

+2 oy
önce (5,156 puan) tarafından

Olur öyle bazen. Adet zamanınmı yaklaştı acaba

önce (658 puan) tarafından

adet yeni bitti aslinda da bilmiyorumki boyle modum moralim bozuk gibi. aslinda degilde .

-Reklam-
+2 oy
önce (3,852 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Basık havalarda ben de böyle oluyorum. Arada olan bir durum ise çok da şaaapmamak lazım. 

aynen. de kendimi bugun vok depresif gissediyorum hicbisey yapmayinca . bisa belese aksam etmek uzereyim:)

önce (3,852 puan) tarafından

İnsan hazırlanmaya da üşeniyor böyle durumlarda ama, dışarı çıkıp, iki market dolanan, kendine gelirsin 😌

aynen esimin isi cikmis da kizi okuldan ben almaya gdicem mecbur kalkip

hazirlancam

birazdan . kendime getirir beni cikmak

+2 oy
önce (1,571 puan) tarafından

Nazarlandin. 😇😅😅

neymiş ben kemgozluymusum neymis nazaaarim

deegeggyoomus🤣🤣 oladabilir inanirim nazara

+2 oy
önce (6,041 puan) tarafından

Aşko kesin retro metro bir şey vardır :P

cok mantikli biliyomusun 29 eylul dogumluyum. demekki bu eylulde bana var biseyler astrolojikmen biseyler oluyor bu sene

+1

Aa terazi misin sende enerjin bana iyi geliyordu demek ondan mış bende 8 Ekim terazi. 

önce (6,041 puan) tarafından

Yaaa bilmiyordum ama öz bakımından kesin Terazi demiştim :D Severin Terazi , Hülya Avşar hariç :P

Ay tutulması vardı Pazar günü, iyi gelmemiş demek 

Hülya Avşar ve Hadise hariç evet bende terazileri severim 😂

aynen dibine kadar tasirim terazi ozelliklerini🤣

+2 oy
önce (5,466 puan) tarafından

Hic bi sey yapmadin ama kizi okula biraktim oglana kendine ayri kahvalti hazirladin yetmedi evi sildin supurdun ve hals hic bisey yalmadin oyle mi vay yavrum vay benim ev les o zaman 

Ben dun saglik ocagina kan verdim keske senin kadar olsun elim kolum tutsaydi yaz boyu koltukta halida parkede uyuyakaldim asla elimi kolumu kaldiramadim ocaga yemegi koyarken dinlendim dusun bi kere fayansin ustunde bi uyumusum kemiklerim birbirine gecmis dusun halimi ki saglik ocagina gidip kan vermeye bile usendim dun verdim neyse bugun ne dese begenirsin butun degerlerin MasaAllah cok cok guzel ufacik bi enfeksiyon var iyilesme asamasinda o da yoksa butun degerlerin bebek gibi dedi eee niye boyleyim dedim sen kendini cok yormussun yorgunlugun cikiyo dedi acaba sende de oyle bi durum olabilir mi 

olabilir.  yeni yeni cikio yorgunluklar . asiri odemliyim hala atamadim odemimi anlayamadigim bir sekilde.elim kolum sis on gundur falan belki ondan  vucutsal

olarak yorgunum.

Tatilde cok mu kacirdin 

aynen  . tatilden gelince aslinda odemim gitti. ama sonra bikac gun icinde biyle tekrar odem oldum yani gelince tatilden adet oldum sinrasi iste hala odemli ve halsizim. 8 gundur. adette dort gun suruo ama hala o moddayim gibi

Senin aklin tatilde kalmis bence orda yedin ictin ister istrmez onlarda agirlik yapti evde saglikli besleniyosun hafif agirlik yapmiyo orda yediklerin cikiyo biraz kafeine yuklen bu ara 

0 oy
önce (11,317 puan) tarafından

Hiç birşey yapmadım normalde sabahtan ne işim varsa yapar yemekte dahil sonra parka çıkardık hiç birşey yapmadım ve hâlâ herşeyin duruyor bugun bende öyleyim 

0 oy
önce (30,024 puan) tarafından

Aynısını yaşıyorum sanki tır çarpmış gibiyim halim yok 😑

0 oy
önce (7,148 puan) tarafından

Boyle durumlarda genelde yürüyüş  iyi geliyor bana cık disari hava al biraz canim 

0 oy
önce (1,681 puan) tarafından

Arada olur öyle vücut yorulduğunda kendini salıyor dinlenmek istiyo boşver bişey olmaz bi gün dursa işler arada kendimize vakit ayırmamız lazım arada benimde öyle oluyor bazen de çok aşırı enerjik oluyorum ortam yoktur pek

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Sigortacı kocan ne dedi bu duruma haha

hicbirsey demedi   senin pasa ginlun bilir hatunum keyfinin kahyasi yokya caninin istedigini yao dedi sadecsenin gibi pinti degil birseyde haksiz cikinca postu kapatip kacacak kadarda gurursuz degil hahaha

nekadar hasetlenip yaralandiysan benim postlarimimi karistiriyorsun kiskancligina fesatligina🤣🤣🤣

Benim gibi keşke elin açık olsa sen şimdi dışardan yemek siparişi vermeye bile korkmussundur

Kanka sen kimsin de seni kiskancam köylü 

puhahaaaaa:) sadece guluyorum. hamdolsun aylik 200 binden cok evime para giriuor. coksukurkinher istedigimi alirim hatta fazlasiyla savrugumdur gerekli gereksiz canim ne isterse alirim yaparim .  dicem gozun kalacak demiyorum.  evet ben pintinin bes kuraauzun tekiyim 🤣🤣

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 502 göst.
23 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 305 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 419 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,083 soru

24,149,082 cevap