Yengemle konuştum biraz önce. Abimi sordum. İş yerinden bi arkadaşın evine derz yapmaya gittıgını söyledi. Abimin eski mesleği insaat. Bi çok işten anlıyor. Daha önce de gıtmış bi kaç arkadaşının bir ıkı alan derzini yapmaya ücretsiz zaten n'olacak ki hayrı olsun bi WC ya da banyo derzi yapılabilir. Bu kişi demiş koridor ve giriş yapılacak. Adam işe başlamış yapıyor sonra işin içine mutfak, balkon banyo ve WC de katmış. Ayıp ya böyle iş yapılmaz. Resmen kullanmış adamı. Bi de para teklif etmiş iş ortasında Lan ... Madem evin her tarafını yaptıracan açık açık niye baştan demiyon kardeş senin fiyatın nedir diye? Aksam üstü gıtmış bi de 5te bi saatlık iş deyıp eve dönecek yemek yicek bu adam. Abim de asla menfaatıyle hareket etmez. Başkasının bana minneti geçeceğine benim geçsin sorun yok der. Ama zaten o adam minnet nedir bilse böyle yapmaz. Nankör insanoğlu iyiliği çabuk unutur. Paraya da ihtıyaçları var borç ödüyorlar. Asgari ücret miktarında geçiniyorlar kalan maaş hep borca gidiyor. Üzüldüm valla keşke insanların sırtından geçinmeseler.