0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (214 puan) tarafından

Ne sofraya ne başka işe yardım etmez eşim bı filim izler Eşref Rüya diye sabah akşam o bide şarkı söyleyen bayanın bütün videolarini beğenmiş neyse oğlana da bakmıyor temelli herşeyden elini ayağını çekti dün halı yikafim 6]m hiç nasıl kaldirdin yikadin demedi ne yapacam böyle 

2 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından

Allah hidayet versin 

-Reklam-
0 oy
(5,756 puan) tarafından

Yapmican bacım. Sen hazırla o koyana kadar bekle. Gerekirse koy kendine kendin ye. 6m² halıyı tek başına yıkamak bedir ya. Hiç mi değeri yok şu canınızın.

(214 puan) tarafından

Bacım napim oğlan kusmustu kokacakti bı balkona attı yıkadım katladim duvara attım iki halindaha yıkadım daha servis bekliyor çay kahve 

(4,435 puan) tarafından

Niye yıkıyorsun ki . Ver yıkamacıya ödesin kocan parasını. Benim 4mette kareye kızım işedi ben elimi bile sürmedim . Verdim yıkandı geldi. Yemek işini de eşin gelmeden siz yiyin. Kendi isterse hazırlasın yesin.

(105 puan) tarafından

Sen kendi canının değerini bilmezsen elin oğlu hiç bilmiyor bırak halı koksun. Benim halıya oğlumun maması döküldü kocama kaç kere dedim ya yıkayalım yada yikamaya ver umursamadi bir hafta balkonda durdu hiç elimi sürmedim koktu balkona kokudan giremedi sonea farketti halı kokuyor kendisi yıkadı. Koku hitmedi hala var şimdi yimaya verecek bazen hak ediyorlar. Sen ne kadar üzerine iş yükü alırsan o kadar değerin azalır bir süre sonra o senin görevin sen yapmak zorundasin der. Tecrübe edindi yaşandı.

(214 puan) tarafından

Bacım ben yapmazsam o hiç yapmıyor yapılan iside görmüyor görmezlikten geliyor iki katlı ev nereye yetisecegimi sasirdim

(105 puan) tarafından

Şuan işine alusmis bir anda değiştiremezsin küçük küçük iş ver zamanla artır yaptırana kadar demekten vazgeçme tabi her kocanın huyu suyu farklı sen daha iyi bilirsin koçanı ona göre yol al. Bu şekilde çok yıpranırsin ben ablamda gördüm bunu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 481 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 416 göst.
0 oy
15 cevap 1,035 göst.
+2 oy
4 cevap 196 göst.
9 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (6,476 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,128 soru

24,107,559 cevap

332,788 kullanıcı

...