+3 oy
313 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından

Eşimin ailesiyle birlikte oturuyoruz yaklasik 1 ay kadar önce falan tartıştık gorumcemle kaynanam doldurup üstüme yolladı eşim de buna sessiz kaldı bende aileme anlattım babam arkamda durdu sürekli seni istemiyorsa alırım seni dedi babam bende anlattım eşime ben senden memnunum falan dedi bırakmadı beni yemi icmemi ayırdım ama eşimi mutlu edemedim bir türlü ayrilmak istemedi ailesinden bense 1 aydır onu mutlu etmeye çalışıyorum ama bir türlü mutlu olmadı şimdiyse ben boşanmak istiyorum ama o ne beni bırakıyor ne de ailesini asla arayı da bulamadı zaten bazı şeyler artık bana o kadar ağır geliyor ki kaldiramamaya başladım en ufak şey yüzünden tartışmaya başladık 10 gündür konuşmuyoruz eşimle de 

4 Cevaplar

+2 oy
(21,731 puan) tarafından

Bu kadar kendinizden ödün vermeyin

(29 puan) tarafından

Tartıştık bı çok şey yaşadık hislerimi sürekli dile getirdim ama hep ben suçlu oldum

(21,731 puan) tarafından

Sürekli bir şeyleri düzeltmeye siz çalışaamzsınız sürekli sizin alttan almanız ile huzurlu ve mutlu oluyorsanız orda gerçek anlamda bir mutluluk yoktur. Seviyorum boşanmam diyorsa bu evlilik için çabalamalı birlikte yaşamaya mecbur bırakıyor ise aranızda dengeyi kurmak zorunda 

(29 puan) tarafından

Hiçbir zaman kuramadi hep onları seçti annesinin her lafını yuttum her şeyi her zaman içime attım ama artık kaldıramıyorum 

(21,731 puan) tarafından

Bu durumda adım atması gereken sene değilsin senin yapman gereken artık yeter deyip köşeme çekilmek

(29 puan) tarafından

Köşeme de cekilsem umru olmuyor nasıl olsa sustu sessizlesti diyip kaldığımız yerden devam ediyoruz

-Reklam-
+2 oy
(229 puan) tarafından

Eltim aynı sebebten kaç kez gitti 5yıl oldu hala aynı devam etti durum şimdi babasının evine gitti 2çocukla hem de bazen geç olabiliyor kararınızı iş işten geçmeden vermelisiniz kaynanam la aynı ilde yaşıyorlar aynı ev olmadığı halde kaynanam çok cins anlatılmaz

(29 puan) tarafından

2 çocuğum var hep inşallah duzeliriz dedim yuvam yıkılmasın istedim ama yuvam yıkılmasın diye çabalarken ben bir bir yikilmisim fark etmemiştim artık her şey boğazıma dugumleniyor kendimin ne hale geldiğini o kadar fark etmemiştim ki çocuklarıma karsi bile sabrım kalmamış 

(229 puan) tarafından

Aynı beni anlatmışsınız Allah yardımcımız olsun

(29 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim 

(229 puan) tarafından

Kaç yaşındasınız özel değilse neden birlikte yaşıyorsunuz

(29 puan) tarafından

26 yaşındayım aile evi altlı üstlü oturuyoruz 

+2 oy
(608 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun. Benzerini arkadaşım yaşamıştı. Böyle adamlar kolay kolay değişmiyor. Ayrı eve çıkmak için farklı şehirde iş buldu ki ailesi itiraz edemesin diye. Karı koca çalışıp yaşıyorlardı. Ama adam ev yaparız üst kata bahanesiyle eşini alıp aile evine döndü. Ev yaptılar ama o eve eşini çıkarmadı yeni gelin geçti. Sonuç olarak bir sürü kötü olaydan sonra ayrıldılar. En doğru kararı vermenizi dilerim. 10 gün uzun bir süre. Bu kadar zaman gönlünü almaya çalışmıyorsa zaten sorun büyük. Hemen kestirip atmak kolay değil elbette evlilik bu. Ayrı eve çıkmayı teklif edebilirsiniz eğer evliliğinizin sağlıklı yürüyeceğine inanıyorsanız. Olmaz derse sizi yeterince sevmiyordur zaten. 

(229 puan) tarafından

Yaaa sonu güzel olmuş sevindim. Allah yuvasında mutlu etsin çocukları ile 

(29 puan) tarafından

En azından kaderi yüzüne gülmüş sevindim arkadaşınız adına doğru kişi insanı yaralarindan öperek avutuyor inşallah hiçbir zaman zorluklarla karsilasmaz

(608 puan) tarafından
+2

Amin hanımlar 🤲 inşallah sizin için de bundan sonrası daha güzel daha kolay daha huzurlu olur 🤲 Rabbim yardımcınız olsun 🤲 iki çocuk olunca her şey daha zor oluyor ama bazen insan kendini de düşünmeli özellikle kendi ruh sağlığını çünkü mutlu anne mutlu çocuk demek. Hayat arkadaşı dediğimiz bizim yükümüzü hafifletmeli bize yük olmamalı. Her evlilikte sorunlar yaşanıyor ama hanımını ezdirmemeli erkek. İnşallah hakkınızda sizi en mutlu edecek neyse o yönde hayırlı gelişmeler olur 🤲❤️

(229 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun amiinn

(29 puan) tarafından
+1

Amin çok teşekkür ederim 

+1 oy
(8,500 puan) tarafından

Başka yerde başka İlçe de gerekirse başka şehirde yaşamalısınız. Dip dibe çok zor onlardan kopması. Sen kararının arkasında dur gerekirse ailenin yanına geç ayrı bir şekilde daha hızlı sonuçlanır herşey. Diğer türlü sadece seni vazgeçirmeye çalışacak sende bir süre sonra pes edeceksin sonra yine başa döneceksiniz. Bu kez baban da durmayacak arkanda çünkü onları da yüz göz etmiş olacaksın 

(29 puan) tarafından

1 ay önce büyük bir tartışmamız oldu işte babamlara gidiyordum geldi beni durdurdu etti falan ben senden memnunum geri kalanı da umursama falan dedi ama ailesiyle ayrıldığımız dan beri bı türlü yüzü gülmedi 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 385 göst.
+2 oy
5 cevap 208 göst.
0 oy
9 cevap 732 göst.
0 oy
13 cevap 768 göst.

Kategoriler

1,454,785 soru

23,874,408 cevap