0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,402 puan) tarafından

Kızlar göğüslerim ( meme) 

Bazen göğüsü o şekilde anlamayan arkadaşlar olabiliyor ondan yanına yazdım 😂

Çok ağrıyor kızlar sızlıyor resmen hangi bölüme randevu almalıyım ?

4 Cevaplar

+1 oy
(1,876 puan) tarafından

Hayatım ben de göğüs ağrısı deyince akciğer anladım. Normal olarak. Onun adı meme çünkü 😂 tıpta da böyle çekinmene gerek yok 😂 ve genel cerrahiye çıkman lazım 

(3,402 puan) tarafından

Genel cerrahi bölümüne mi alayım o zaman ?

(1,876 puan) tarafından

Aynen :)

(3,402 puan) tarafından

Aldım randevu canım teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(1,833 puan) tarafından

Genel cerrahi benim de göğsüm de kitle gibi birşey vardı elimle hissediyordum hemde ağrıyordu genel cerrahiye gittim ultrason istedi 

(3,402 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(4,049 puan) tarafından

Benim de ağrım var canım genel cerrahi gittim muayene etti dr ultrason istedi ama nedense dr gittikten sonra ağrılarım geçti 

(3,402 puan) tarafından

Gideyim bakalım ultrason nasıl çekiliyor ? 

(4,049 puan) tarafından

Bilgim yok canım eylüle verildi randevum başka dra gidecek durumum da yok bekleyecem

(1,833 puan) tarafından

Göğsüne jel döküyor aynı karında bebeğe nasıl bakılıyorsa göğsüne de o şekilde iki göğsünü de açıyorsun 

0 oy
(11,217 puan) tarafından

Elle muayene et kendini koltuk altlarını falan ele gelen kitle sertlik var mı diye. Benimde göğsüm ağrıyodu açıyordu genel cerrahi ye gittim. Sende genel cerrahi veya meme cerrahisine gidebilirsin 

(4,049 puan) tarafından

Size ne dendi peki

(11,217 puan) tarafından

Pes peşe iki bebek emziridigim için süt kanallari çok genişlemis dedi ultrason çekildi. Meme dokusu çok yoğun ve ufak lezyonlar var dedi yağ bezesi gibi  korkulacak bişey değil 6 ayda yılda 1 falan kontrole gel dedi. Bazen ele gelecek kadar sertlik oluyo çocuklar sarilsa bile göğüse deyince çok acıyor 

(3,402 puan) tarafından

Ya dokundum ama pek anlamadım birşey gelmedi neyse 10 temmuza randevu aldım tatilden döner dönmez gidicem allahın izniyle birşey çıkmaz inşallah 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 91 göst.
15 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
9 cevap 386 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 408 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Tugbax (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,012 soru

24,105,835 cevap

332,691 kullanıcı

...