0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar gögüsümde dun öglen durduk yere bir agrıbasladı. Hani cocuk emmez de süt sıkıştırır a

Ya aynı agrı acı. Oyle sandım. Emzirmeye kalktım acısından duramadım. Dünden bu gune acısı ve agrısı arttı. Bu gun de agrıyan ve acıyan yer kırmızı bir renk aldı. Eger artarsa zaten acile gidecegim ama hangi bolum bakar buna? Nerden randevu alacagım sasırdım. Bir durum vardır diye o tarftan oglana sütte veremiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kılar acile gittim. Evimizin dibi araştırma hastahanesi. Dayanamıyorum cok acıyor diye. Mastit olmuşum ya ben. Emip duran çocuk. O kadar cok emiyor ki. Ama dr en büyük sebebi stres ve üzüntü dedi. 16aydır ilk kez basıma geldi. Antibiyotik kullanacağım. Eger gecmezseve ilerlerse isecerrahi işlem oluyormuş. Sormayı unuttum ben. Ben o memeden emzirecek miyim cocgu? Sagıp atacak mıyım? 
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Genel cerrahiye git canım mastit mi oldu ki
(12,026 puan) tarafından
Mastit sanmıyorum cunku 16 aydır emziriyorum ve dolu dolu emiyor hep
0 oy
(6,483 puan) tarafından
Mastit olmuşsun canım sıcak su ile ovala bol bol emzir masaj yap geçer inşallah
(6,483 puan) tarafından
Antibiyotik verdi mi
(12,026 puan) tarafından
Evet canım
(6,483 puan) tarafından
Tamam o zaman yarın akşama geçer çok taze daha ama antibiyotik bitene kadar iç yoksa tekrarlıyor
(12,026 puan) tarafından
Gecer insallah ya heryerim agrıyor sırtlarım bile o taraftaki kolumu kaldırınca cok acıyor
(6,483 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni dinlendirecek biri varsa seni yat uyu biraz
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Gögüshastalıklarına alabilirsin cnm 
0 oy
tarafından

baksana bir. Geçmiş olsun canım 

image

(12,026 puan) tarafından
Canım gögüsüm derken hani bebek emzirdigimiz
tarafından
Meme canm onlar senin memen
0 oy
(4,652 puan) tarafından
Genel cerrahi ye gitmen gerekiyor canım geçmiş olsun 
(12,026 puan) tarafından
Genel cerraha yonlendirmeyle gidiyormuşuz cnm
(4,652 puan) tarafından
Kim dedi ki sen sıra alamiyor musun göğüs ağrısına yani (meme) mecbur o bakıyor
(12,026 puan) tarafından
Bana bu gun bakarken kitle var gibi geldi orada. Bende 182 yi aradım. Aynı sekilde genel cerrahi istedim. Bana dedi ki baska bolume gideceksiniz. Cildiye yada iç hastalıkları o yonlemdirecek sevk edecek dedi
(4,652 puan) tarafından
MHRS uygulaması üzerinden alamıyor musun acaba olmadı öyle yap kadın hastalıkları da yönlendirir bence
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Genel cerrahiye sanırım ama bence bı acile git 
(12,026 puan) tarafından
Ya özel birseyoldugu içinde acille gitmek pek içime sinmiyor
(3,599 puan) tarafından
Malum randevular erken bulunmuyo ondan dedim acile gdiunce onlar ilaç veriri önemli bişey varsa onlar zaten cerrahiye yönlendirir ama.sen bilirsin dayanabiliceksen  birak
(12,026 puan) tarafından
Elime sanki bir kitle geliyor. Oeke gelen yerin orası da kıpkırmızı olmuş
(3,599 puan) tarafından
Ne bilim kuzum bence bı acile başvur her zamn erken teşhis hayat kurtarır
Senden uzak olsun geçen gün hastanede yattım benimde safra kesemde taş var yanımda bı kadın yatiyidu onunda göğsünde böyle bişey varmış gelmiş iltihap var demişler almışlar onu eve gitmiş sonra gogsunde iki  kitle çıkmış oda ameliyat olmuştu o yüzden o kadını gördüğümden beri çok evhamliyim
0 oy
(3,012 puan) tarafından
Kist olabilir genel cerrahine gideceksin canım 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bende ilk doğum yaptığımda çok kötü olmuştu uçları dayanamadim hastaneye gittim

Genel cerrahiye gitmen lazım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
28 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sil bastan_ (3,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 362 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,750 soru

24,173,706 cevap

336,001 kullanıcı

...