+1 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,382 puan) tarafından

Ya kizlar benim aile iliskilerim normaldir hani bi dugun bi nisan bi cenazede halalarim amcalarimla görüşürüm ama bayramlarda esim gitmiyor akraba ziyaretleri sevmiyor bir iki ev disinda pek bi yere gitmez. Benim amcalarim halalarim filanda evime sayili gelmistir kimisi hic gelmedi . babaannem sürekli baskı yapıyor bir gun olsun kapilarini acmiyorsun diye filan bende en son dedim onlarda bana gelmiyor diye sinirlendim sizin aile durumlarınız nedir bende mi bi anormallik var bilmiyorum ya

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

5 yıldır evliyim ne ben onlara gitmişim ne onlar gelmiş herkes sağ olsun mutlu olsun benden uzak dursunlar 🤗

(6,694 puan) tarafından

Niye ablam küsmüsünüz birbirinizle hep yanlız olmakda zor

tarafından

Evet abla en iyisi kafam daha rahat kocamla kızım yeter bana çok şükür gerisi kimseye ihtiyacım yok benden uzak Allah'a yakın olsunlar 

(6,694 puan) tarafından

Seni birer bir tanımıyorum ama hissetiğim kadarıyla iyi birisin vardır bildiğin haklı olduğun konular kafan nasıl rahatsa öğle yap bencede çekirdek ailen sana yeter

-Reklam-
0 oy
(6,694 puan) tarafından

Bizde bayramlarda gideriz eşimle ama ben her hafta görürüm  ön ve arka sokağımda oturuyorlar ben giderim onlarda bana gelir kahvaltı yaparız 

(1,382 puan) tarafından

Yakin olsalar bende giderdim ama baska semtlerde oturuyorlar iki otobüs değiştirip gitmem gerekiyor 

(6,694 puan) tarafından

Biz çok dip dibe oturuyoruz hafta da  bir gün anneme giderim orada da görüşürüz senin uzakmış o yüzden sık görüşmemen doğal

0 oy
tarafından

Eşin gitmek zorunda değil zaten. Aile bağınız varsa sen gidebilirsin yoksa da mesafeli yaşamak istiyorum dersin biter. Büyükler de küçüklere sahip çıkmalı ama maalesef ki çoğu küçükten bekliyor. Bu yüzden senin gitmen gerekiyor sevip sayıyorsan

(1,382 puan) tarafından

Ben giderim ama uzakta oturuyorlar ve de dedikoducular o yüzden gitmek istemiyorum

0 oy
(4,301 puan) tarafından

Bayram haricî bende hala teyze amca dayı ziyareti yapmam onlarda gelmez zaten. Sadece hastalık da birde Bayram da giderim akrabalara.

0 oy
(48 puan) tarafından

Bende sevmiyorum git gel olaylarını. Anne baba kaynana kayınpeder yeterli benim için. Fazlasına gerek yok 

0 oy
(1,841 puan) tarafından

Alt katımda dayım oturuyor sağımda amcam bi aşağıda babaannem. Halam flan. 4 senedr evliym. 3 4 defa anca gitmişdr. Eşim de öyle pek gidip gelmez akrabalarına. Hatta benm eşim akraba sevmez :)

0 oy
(23,685 puan) tarafından

Gitmem beklemem halamla küstük dayılarımla da denk gelirsek annemlerde görüşüyoruz beklentide olmamak en iyisi

0 oy
(1,029 puan) tarafından

Amcam ve teyzem yok.2tane halam 1tanede dayim var onlarlada bir duyun falan olmasa gorusmeyiz.Ben her islerinde gittim amma karsi tarafdan gormeyince insan soguyor.Halalarim kendi annelerini bile gormeye gelmez bayramlarda hic aramazlar hep babaannem arar davet eder amma gelmezler ben buna cok sinirleniyorum

0 oy
(1,444 puan) tarafından

5 senedir evliyim babama her sene 5-6 kere gittim baktım gelmiyor senede 1e düşürdüm. Babam sadece 3 kere geldi oda 1 saat durmaz bile. Abim de bayramda geldi 1 kere. Kız kardeşim 2 kere geldi. Yurttan bir arkadaşım geldi. Birde amcamın kızı geldi. Tüm gelen akrabalarım bunlar elhamdülillah Allah bereket versin. Teyzem amcalarım dayım gelmedi. Kimse beni aramaz ben ararım hep. Sılai rahim farz diye kesemiyorum bağımı Allah böyle istiyor diyorum. 

0 oy
(4,394 puan) tarafından

Benim baba tarafı hiç gelmedi bana ben de onlara gitmiyorum. Anne tarafıda bir bilemedin iki defa gelmiştir . Ben de canım isterse bayramda giderim istemezse gitmem. Son bayram gitmedim mesela. 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 601 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
+1 oy
3 cevap 207 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kizmaaskim (288 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,510 soru

24,099,866 cevap