Kızlar eşimden ayrıyım 3ve 4 yasında iki kızım var şuan bir kurumda haftada 3gün temizlik personeli olarak calışyorum. Asgari ücretin yarısını alıyorum
Burdaki kurumda memurlar vs var hepsi çok şükür iyi insanlar neyse kızlar ben kadın, erkek, çocuk çorabı alıp satmaya basladım burdakiler de 3er 5er aldılar ama ben satarken çok utanıyorum hatta satamıyorm yanımda calısan diğer abla burda çok eski herkese söyledi alın vs diye
Bugün dedim cami erkek çorabı satayım cami önünde ögle arası çıktım gittim bir tane polis geldi yanıma hemen burdan uzaklaş yoksa işlem yapacağım dedi amirim içerde görürse elindeki malları alır işlem yaparım dedi hadi uza uzaa başka senin gibi var mı dedi bende hayır da neden bu şekilde konuşuyorsnz dedim yemin ederim aynen böyle hani bende bi köşede bekliyorum kimseyi rahatsız edecek birşey yapmadım sessizce oturdum alan olursa satacağım(çingene dilenci hırsız arsız fuhuşcu değilim!) neyse kücük çantamı aldım ağlaya ağlaya çıktım ordan aşagıda başka bi Camii'nin önünde adam gördüm orda da adam yumurta ekmek su koymuş ben dedim yasak değil mi hayır abla ben 2yıldır burdayım dedi ama ben çok kötü oldum neyse dedim bende adamın yanında durayım cıkısta kurumda çalısan memur var beni gördü çok utandım onlar benim çorap sattığımı bilmiyor neyse
Kızlar neden cok utanıyorum neden kendimi kötü hissediyorum yanlıs birşey yapmıyorum ama hem o polisin tutumu hemde tanıdık görecek diye çok utanıyorum ama başka caremde yok ne olur bana akıl verin