0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından

Bi komşum yok arkadaşım yok kuzenim yok bacım görümcem yok çevremde kimse yok biraz kafa dağıtıp zaman geçirecek tek olmaktan sıkılıyorum sizde öyle misiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(5,634 puan) tarafından

Oyleydim bi komsum geldi 1 senedir burdalar onunka arkadas olduk haftada bi gorusuruz yeter bana 

(373 puan) tarafından

Haftada değilde 4 5 güne bir görüştüğüm bir komşum var onuda yeni bebeği oldu baya mesafeliyiz eşi evde diye bende gitmiyorum hiç 

(5,634 puan) tarafından

E daha ne istiyosun canim yeter 

-Reklam-
0 oy
(3,959 puan) tarafından

Bulunduğunuz yerde belediye kursları, çocuklu etkinlikler varsa gidebilirsiniz. Ortam olur. 

(373 puan) tarafından

Küçük bi ilçe hiçbişe yok burda 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Evet bulunduğum yerde kımse yok arkadaş vs yok 1.5 saat uzaklıkta abim ve 1.5 saat uzaklıkta kaynanam var o kadar sürekli gidilmiyor da tekım 

(373 puan) tarafından

Kaynanam 80 yaşında kadın köyde maalesef o da yok 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Benimde çevrem yok ama ben yalnızlığı seviyorum.aileler memlekette abimgil var sadece onlarla da arada bir gider geliriz.

Komşular var yaşça büyükler benden selam selam bu kadar. Kızımı parka götürünce tek tük sohbet ettiğim insanlar oluyor. 

Hep kızımla birlikte vakit geçiririm.Az insan çok huzur💫

(373 puan) tarafından

Böyle de çok sıkıcı hiç kimse yok 

0 oy
(1,887 puan) tarafından

Çocuğun ya da çocukların okul ya da kreş çağındaysa işe başla. Aradığın hetşer orda var :D

(373 puan) tarafından

Anasınıfa gidecek oğlum ama bebeğim doğacak o arada da hiç öyle şansım olmicek 

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Yok ben tam tersi bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım. Bana herkes yük gibi geliyor ben de herkese yük oluyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden eşim ve çocuklarım yetiyor Allah razı olsun onlardan. Başımdan eksik etmesin. Beni de onların başından eksik etmesin. 

(373 puan) tarafından

Benim eşim çok çalışıyor haftada on günde bir geliyor eve onda da ya köyde iş oluyor ya annesinin kontrolü oluyor ya dinlenmek istiyor bir yere gidek desem kalkıp kahvaltı yapana kadar öğlen oluyor gitsen hava sıcak 2 çocukla nereye gidecek 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 733 göst.
+1 oy
13 cevap 320 göst.
28 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Shirelizade (483 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,476,407 soru

24,168,771 cevap

335,759 kullanıcı

...