+1 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından

O zaman gece anligi olsunnnmu

imagenapiyorsunuz bacılar yawww bu aksam parka çıkma işi işkenceye dönüştüuuu resmenn ben bir Yengeç burcu olarak evde yansamda evden çıkmayı sevmiyorummmm çocuk olunca habere sokakta buluyorum kendimiii 

imageÜstüne arabamizin sarji bize yarı yolda bıraktı ama bir 4 yaş sendromu çocuğuyla ben surucem ben surucemmm ile kazasız belasız geldikkk🤭🤭🤭

Sizde nasil gidiyor 

6 Cevaplar

0 oy
(4,342 puan) tarafından

Askim su saatte inan yaptigimi gormek hic istemezsin beni de gunaha sokma anlik yok 😂 zibarcam birazdan 

Dokanma cocuguma o bilir isini 🤭 yeni yilin mubarek olsun cicegim 

(1,403 puan) tarafından

Ne yapiyon ne yapioynnn

(4,342 puan) tarafından

Tost kola 🤭

(1,403 puan) tarafından

Ya git ya ya git ya bende istiyom

-Reklam-
0 oy
(1,319 puan) tarafından

image

bendemi anlikta bu diş sancısı uyutmaya çalışıyorum 🥴
(1,319 puan) tarafından

Canım param boşa gitsin diye değil gerçekten yok sordum 870tl dedi yanlış hatırlamıyorsam bı ay önce o paraya bezini felan alırım yoksa o gece kalkıp uyku arasında ağladımi benimde aglayasim geliyo ama yok 

(4,295 puan) tarafından

Canım şöyle bir öneride bulunayım. Saf zeytinyağı varsa içine 1 avuç dolusu karanfili sahanda dövüp dök. Kızgın güneşte 1 hafta falan beklesin arada çalkala . o karanfil en son dibe çöküyor.  Üstte kalan zeytin yağına parmağını batır bebeğin dişine masaj yap. Oda aşırı işe yarıyor 

(1,319 puan) tarafından

Evin eksiğini gidermek için çok borca girdim alacağım kimsede yok açıkçası rabbim büyüktür bahçeme soğan ekmistim onu dolapta sogutup veriyorum sanki uyusturuyo biraz 

(1,319 puan) tarafından

Evet onu biliyorum saolasin 

(3,306 puan) tarafından

Canım soğuk birşeyler ver sürekli en azından tetagil alamıyorsan CALGEL al o ucuz iyi gelir çocuğa biraz yazık acı çekmesin 

0 oy
(16,367 puan) tarafından

Afiyetler olsun canimm🥰🥰Ahhh Karaoglum benimm❤️Bizimde korkulu ruyamiz ya akü biterse😁😁Annemlerdeyim bende herkes uyudu bende takiliyomm oylee

(1,403 puan) tarafından

Evden çıkarken başıma gelecegi hissediyordum ama husos zorladı sjsj 

Şarja takmamistim çünkü sjsj 

Gerçekten eve baya uzaktik çok zorladı ara ara açtık biraz gidiyordu 

Ohhh valla park ev banyo yemek vs 11 de husos yatti

(16,367 puan) tarafından

İyi uykular olsun paşama🥰❤️Sende yatıp dinlensenee

(1,403 puan) tarafından

Uykum yok dün gecede 3u geçiyordu uyudum :( 

0 oy
(10,966 puan) tarafından

Bende bebeleri uyutmaya çalıyom yaz geldi bizde asla evde duramıyoruz ya parktayiz ya etkinlik atölyesi hafta da 2 günde selonun havuzu.

Kız biz o kadar kullandık akülü ile hiç yolda kalmadık. Ben her çıkıp geldiğimiz de şarja takiyom aküyü 

(1,403 puan) tarafından

Benim bir tane var ama genelde gorumcmein kizi oluyor veya çoğunlukla parkta oğlan izin verirse birileri biniyor yanına:)

Masallah Allah bağışlasın 

Dur bu durdurma olayını yarın bir firmaya sorcam neden öyle oluyor 

(10,966 puan) tarafından

Kendini emniyete falan alıyor sanırım. Bizim hiç öyle bişey olmadı ama bizimde müzik şeyi bozuldu altını kaldırımdan inerken sürttüler ses yok müzik çalmıyor. Biz zaten geçen yıl 2. El almıştık arabinin bagajına da sığmıyor götürüp yaptırsam 🤣 seviyorlardı müziği son ses İsmail YK kudur kudur baby dinliyolardi bide kara kaşlı yar 🤣🤣 

(1,403 puan) tarafından

Yaaa zaten tek pişmanlığım büyüklüğü tek indiremiyorum:(( komurlugede koyamıyorum şarj muhabbetinden birde kocam bey dedi komurluge koysan bir iki arabayı oraya koyduğunu görseler kiliti kırar çalarlar dedi hergun 25 30 merdivenden indir çıkar:(( anam agladii

Her seferinde Bluetooth bağlaması sinir bozucu ugrasmiyom da kendi sarkilari var içinde 

(10,966 puan) tarafından

Ben kapıda garajda  birakiyom üstünü iyice örtüp ben asla çıkarıp taşiyamam onu 

(1,403 puan) tarafından

Caddede oturuyoruz pekte tekin bir yer sayılmaz valla essek ölüsü gibi bilmiyorum nolcakkk

0 oy
(2,764 puan) tarafından

Bende yarın yazlığa gidiyorum daha doğrusu ailecek gidiyoruz. Kalktım bavul hazırladım halada devam ediyorum etrafı topladım şimdi yoruldum dinleniyorum öyle yani 

0 oy
(3,771 puan) tarafından

Aşko şu son 3/4 gündür anlıyorum ki ben hamileymişim . Son günlere kadar içimdeki bı gazmış sanki 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 881 göst.
0 oy
9 cevap 265 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde sweet rainbow (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 609 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 861 göst.

Kategoriler