+1 oy
335 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,349 puan) tarafından

Selam baacikolarım baktım anlık soran yok en sorayım dedim nasılsınız bitti mi işler benim çamaşırlar dısında bitti yemegimde var rahatım birde şu çamasırları katlayıp yerleştirirsem işim kalmıcak inşallah herşeye eyvallah ama çamaşır katlamak ütülemek yerleştirmek zulüm gibi geliyo resmen beni gazlayında başalayayım yoksa camasırlar kalacak oylecee hiç yapasım yok 🤣🤣🤣🤣

13 Cevaplar

+2 oy
önce (11,537 puan) tarafından

Çocukları sağlık ocağına götürdüm oradan parka geçtik gelirken fırından simit aldık şimdi onlar simit yiyo bende kendime kahve yapıyorum ev öylece duruyo yataklar bile 

önce (2,349 puan) tarafından

Oh afiyet olsun minnoşlara ben oğlanı okula gönderdik ten sonra hallettim çamasırlar bekliyo 🤣

-Reklam-
+1 oy
önce (26,216 puan) tarafından

Çamaşır asılacak mutfak toplanacak peki ben napiyorum yatıyorum 🤣🤣 hiç bişey yapacak halim yok kızımı uyuttum bende uyuyordum telefon çaldı uyandım yoksa uyuycaktim🥱🥱

Ay Allah'tan benim ki yok yoksa söylenir dururdu sevmiyorum arkadas camasır katlayıp ütülemeyi cok zor geliyo senin yine bahanen var hamilesin bende bahanede yok adamda yok şimdilik söylenmiyo  🤣🤣🤣

Astım bir tur makine yine çalıştırdım ama nefes nefese kaldım herşey çok zor artık . Kız bir iki makine birikir katlardim dolaplara koyardım ama yaz girdi gireli eziyet gibi geliyor bana 

Bana çocukluğumdan beri eziyet gibi geliyo camasır valla bu saat oldu duruyo hala oglanın ödev yardım ediyorum 

Sonra atilan asilmayi bekliyor bir tur da ayakkabıları attım 🤣 🤣 🤣 kız nasıl tembel oldum hamilelik beni mahvetti 🤧 😪 

Valla camasır hariç butun işler bitti oğlanın ödevime yardım ediyorum fen bilimlerinden vermiş ilk defa görüyolar fen bilimlerini haliyle zorlanıyo biraz

+1 oy
önce (3,366 puan) tarafından

Sabah kizi okula bırakıp gelip oğlanı uyuttum du sonra 2 cam sildim  kahvemi içtim bulaşıkları yıkadım   oğlana kahvaltı yaptırdım  bulaşıkları yıkadım   ortalığı topladım sildim supurdum yemeği koydum ocağa  oturuyoruz  tuvalet  banyo yikicam  birde arkada 2 cam kaldı onları da islmeye niyetim var  başka isim yok   gerçi utulencek çamaşır varda utulemeye  niyetim yok 

Benimde bi çamaşırlarım kaldı boş odaya yıktım kapıyı cektim gaz gelirse kalkıp katlıyıp ütülencekleri ütülicem inşallah 

+1 oy
önce (7,994 puan) tarafından

Yemeği kahvaltı hazırlarken yaptım pişti bile 🤪 evi topladım tam bulaşık yıkayacakken kendimi otururken buldum 😂 evin işi bitmiyor bitmiyor salonu toplayıp süpürmüştüm şimdi yine heryer oyuncak oldu 😱

Varsınoyuncak olsun toplanır camasır daha zor bacımmm 🤣🤣🤣

önce (7,994 puan) tarafından

İki posta kirli duruyor ve makine şuan çalışıyor 🥺🥺😂

Ben bi posta yıkadım astım 1 postada gece atıcsm

+1 oy
önce (13,475 puan) tarafından

image

Dün salonun camını silmiştim. Oğlum kendini tarzan sanıp perdeyle sallandı aşağıya aldı perdeyi. İndirdim bugün düğmelerini diktim attım yıkadım onu astım. Sabah oğlanı okula gönderdim. Kızı doyurdum. Öyle oturuyorum valla başka bişey yok. Birsürü iş var ama kim yapacak 😄

Benim oğlanda indirecek bi gün ama bakalım koltuk tepesinde geziyorlar 

önce (13,475 puan) tarafından

Aynen sürekli tepesinde geziyo yürümüyordu herkes bi gün inecek bu perde oğlum yapma diyordu. Geçen gün berjere çıktı perdeyi tuttu ve sallandı diğer koltuğa bildiğin tarzan gibi 🤣 çat çat çat dedi perde 8 tane düğmesi koptu. Baktım geçirmelide değil düğmeler dikilmiş perdeyle birlikte dedim dursun öyle. Meğer kornişide kırmış aradan aradan patır patır dökülmeye başladı en son ucu kaldı perdenin kornişte 🤣 dedim kalk kızım iş başa düştü

Benimkide indiricek korkuyorum valla ne anlıyorlar koltuk tepesinde gezmekten en anlamıyorum 

+1 oy
önce (8,111 puan) tarafından

Evi topladım oturma odası kaldı toplanacak. Bulaşıkları makineye yerleştirdim tezgahı silmek kaldı oğlumu uyutuyorum. Benimde çok uykum var işleri bırakıp uyuyasım var ama oğlum okuldan gelince işlerin bitmiş olması lazım çünkü ödevler yapılacak  🙂

Uyu bacım uyu azıcık 3 cü sınıf olduk bu sene kendi yapmaya başladı anlamadığı yerde soruyo sadece o yönden rahatım 🤣 

1. Sınıf benim üstünde durup yaptırmam lazım nasıl güç bela yaptırıyorum o yüzden o gelene kadar iş güç bırakmıyorum sadece ödevlere odaklanıyorum

Allah kolaylık versin 

Amin..

+1 oy
önce (480 puan) tarafından

Yeni uyandım inanılmaz uykum var bugün ya bir kahve içecem sonra temizlik yapıcam

Bugun herkeste bi tembellik bi uyku modu havadan heralde 🤣🤣

önce (480 puan) tarafından

Olabilir valla 😂 ay birde regl olmuşum ondan halim yok

Yok yok herkesde bişey var bugun ben bu saat oldu girişemedim çamasırlarw hiç içimden gelmiyo şimdide oğlanla ödeve oturudk fen bilimlerinden vermiş zor gelmiş biraz beraber yapıyoruz

0 oy
önce (6,528 puan) tarafından

Aşıdan geldik dün biri bugün biri 🤦‍♀️ topluca iyi dileklerinizi bana iletebilirsiniz 

Başım çatlıyor ama yatamam hafta sonu doğum günü partimiz var 

Sıkıntısız atlatırsınız inşallah 

0 oy
önce (660 puan) tarafından

İşler bitti cocuklar okuldan yemeğe geldi onlari doyurup yolladıktan sonra reçel için cilek almıştım onlari temızlıycem 3 makine camasır astım darısı kuruyup yerlestırmeye 😅

Ayy ben halaa yerlestirmedim bekliyolar valla hiç içinden gelmiyo 🤣

0 oy
önce (1,174 puan) tarafından

EEvi topladım çocuğu uyuttum kahve keyfi yapıyorum bacı 😊 

image

Afiyet olsun bacı

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Evi dün temizlemisyim

image zaten bugünde oğlanı bıraktım geldim 

Biraz camasir vardi katladim makinadakileri astım mutfağı topladım ortalığı topladım oturdum Müge eşliğinde iş yapıyorum 

O değilde kreşe hayat varmış yeniden doğmuş gibiyim resmen sjsjs 

Eskisi gibi kimse takılmıyor artikkk

Ohh afiyet olsun  bende oğlanı aldım geldim camasırlar ala duruyo ödev biraz zor gelmiş berabe yapıyoruz 

0 oy
önce (1,733 puan) tarafından

image

ev işiydi bebekti yemekti derken bide bunlarii yaptım aradan çıksın diye . Yoruldum. Bebegi yatırıp uzancam.  

Ellerine sağlık ve imde tatlı yapmasım var 

0 oy
önce (1,649 puan) tarafından

image

efkarli şarkılar + s*gara + göz yaşları . 

Moralim bozuk. Bu bı hafta depresyon üstümden gitmiyo

Evet canım bir hafta oldu . Yine gideceğiz ama düzelmedi değerleri. 

önce (1,733 puan) tarafından

Allah şifa versin yavruya 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Sağol canım benim inşallah 

Çok gecmiş olsun Allah ferahlık versin gönlüne

Sağol canım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 994 göst.
0 oy
9 cevap 303 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde sweet rainbow (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 864 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,308 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,467 cevap

336,303 kullanıcı

...