0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (1,556 puan) tarafından

Sizin de bebeklerinizi hıçkırık tutuyor mu?  😂 Çok tatlı ama rahatsız  ediyor 😂

13 Cevaplar

0 oy
(5,257 puan) tarafından

çok hoş bir histi 😍

(1,556 puan) tarafından

Evet ama gidikliyor beni uyutmuyor bu sefer özellikle gece falan tutunca 😂

(5,257 puan) tarafından

benim kız da gece çok hareketli olurdu, uyutmazdı 😍

-Reklam-
0 oy
(4,594 puan) tarafından

Çok tatlı oluyor bık bık ediyor. Ay yerim ben onu. Hamilelik dünyanın en güzel şeyi.

(1,556 puan) tarafından

Öyle gerçekten. İlk kızımda renkli ultrasonda bakarken hickirik tutmuştu. O sesin hıçkırık olduğunu öyle anlamıştım 😂😂 😂 

0 oy
(7,005 puan) tarafından

Nasıl anlıyorsun hıçkırdığını

(3,810 puan) tarafından

Hep böyle pit pit pit diye ses çıkarıyor 1 2 dakika birde  çok ilginç ama gerçekten duyuluyor😊

(7,005 puan) tarafından

Yok ya ben hiç duymadım

Demekki kızım hıçkırmamış😀

(3,810 puan) tarafından

Demekki çok tatlı oluyor çünkü bariz duyuyorsun ablam hep bahsederim kendimde yaşayınca sasirmistim

(5,104 puan) tarafından

Hıçkırır muhakkak her bebek.Sen dikkat etmemişindir vurduğunu sanmışındır

(1,556 puan) tarafından

Dikkat etmemissindir canım illaki hickirmasi lazım ciğerlerinin geliştiğini gösterir. Benim ilk kızım da çok hickirirdi :)))

0 oy
(3,810 puan) tarafından

Ay benimki çok hickiriyordu ablam hep derdi derin çok.hickiriyor diye derdim nasil duyulurki karninda ama resmen duyuluyir

(1,556 puan) tarafından

Aynen benim ilk kızım da çok hickirirdi :)))) biryandan tatlı oluyor da biryandan da üzülüyorum 😂😂😂

0 oy
(2,726 puan) tarafından

İlk cocugumda degilde ikincisinde hep hiç kırık tutardı gün içinde 6/7 kez olurdu şuan doğmuş halada aynı hıçkırık tutuyor😁😁

(1,556 puan) tarafından

Ciğerleri gelişiyor ne güzel :)))

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Benim bebişimde karnımda sürekli hıçkırır dururdu bu bebeğin kilo aldığına işaretmiş canım 

(1,556 puan) tarafından

Olabilir ben daha çok ciğerleri gelişiyor diye biliyordum :)

0 oy
(220 puan) tarafından

Ay benim oğlum çok hıçkırıkdı😀 çok güzel duyguydu. Hıçkırık tuttuğu zaman kızım hep karnıma sarılır gülerdi. Şimdi bir yasinda 🥲

0 oy
(256 puan) tarafından

Benim oğlumu da çok tutardı. Çok hoşuma giderdi. Doğduktan sonra da çok tutuyo biliyor musun :) sağlıkla gelsin inşallah 

0 oy
(4,273 puan) tarafından

Ayyy resmen her akşam 11de başlardı yavrukusum yatim saat hickirirdi 😁 doğduktan sonra da 11de hıçkırık tutmaya başlardi

0 oy
(6,605 puan) tarafından

Hiç yaşamadım sanırım 

0 oy
(9,774 puan) tarafından

Kaç defa elektrik çarpmış gibi fırladım yerimden hickirikmiydi bilmiyorum 😅

(1,556 puan) tarafından

Ritmik hareketlerle tepiyor pıt pıt pıt diye 😂

0 oy
(1,565 puan) tarafından

Offf hiç durmuyordu desem yeri var sürekli hıçkırık tutardı toplum içinde gülmemek için kendimi kasardim benim çok hoşuma giderdi

(1,556 puan) tarafından

Gidikliyor demi bir de 😅

0 oy
(5,401 puan) tarafından

Abooo bi gorcektin bilemm kac dk hickiriyodu artik karnim aciyodu bi kere kaynanam sahit oldu kiz bu cocuk niye bu kadar hickiriyo demisti sorun degil canim korkma tadini ciksr 

(1,556 puan) tarafından

Yok canım korkmuyorum. Ciğerleri gelişiyor sanırım ama gidikliyor beni :))) gece tuttuğu zaman da geçmiyor bir türlü uyutmuyor da 😅 ilk kizima renkli ultrasonda bakarken hickirmisti 😂😂

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,497 soru

24,140,148 cevap

334,465 kullanıcı

...