Sizin de bebeklerinizi hıçkırık tutuyor mu? 😂 Çok tatlı ama rahatsız ediyor 😂
çok hoş bir histi 😍
Evet ama gidikliyor beni uyutmuyor bu sefer özellikle gece falan tutunca 😂
benim kız da gece çok hareketli olurdu, uyutmazdı 😍
Çok tatlı oluyor bık bık ediyor. Ay yerim ben onu. Hamilelik dünyanın en güzel şeyi.
Öyle gerçekten. İlk kızımda renkli ultrasonda bakarken hickirik tutmuştu. O sesin hıçkırık olduğunu öyle anlamıştım 😂😂 😂
Nasıl anlıyorsun hıçkırdığını
Hep böyle pit pit pit diye ses çıkarıyor 1 2 dakika birde çok ilginç ama gerçekten duyuluyor😊
Yok ya ben hiç duymadım
Demekki kızım hıçkırmamış😀
Demekki çok tatlı oluyor çünkü bariz duyuyorsun ablam hep bahsederim kendimde yaşayınca sasirmistim
Hıçkırır muhakkak her bebek.Sen dikkat etmemişindir vurduğunu sanmışındır
Dikkat etmemissindir canım illaki hickirmasi lazım ciğerlerinin geliştiğini gösterir. Benim ilk kızım da çok hickirirdi :)))
Ay benimki çok hickiriyordu ablam hep derdi derin çok.hickiriyor diye derdim nasil duyulurki karninda ama resmen duyuluyir
Aynen benim ilk kızım da çok hickirirdi :)))) biryandan tatlı oluyor da biryandan da üzülüyorum 😂😂😂
İlk cocugumda degilde ikincisinde hep hiç kırık tutardı gün içinde 6/7 kez olurdu şuan doğmuş halada aynı hıçkırık tutuyor😁😁
Ciğerleri gelişiyor ne güzel :)))
Benim bebişimde karnımda sürekli hıçkırır dururdu bu bebeğin kilo aldığına işaretmiş canım
Olabilir ben daha çok ciğerleri gelişiyor diye biliyordum :)
Ay benim oğlum çok hıçkırıkdı😀 çok güzel duyguydu. Hıçkırık tuttuğu zaman kızım hep karnıma sarılır gülerdi. Şimdi bir yasinda 🥲
Benim oğlumu da çok tutardı. Çok hoşuma giderdi. Doğduktan sonra da çok tutuyo biliyor musun :) sağlıkla gelsin inşallah
Ayyy resmen her akşam 11de başlardı yavrukusum yatim saat hickirirdi 😁 doğduktan sonra da 11de hıçkırık tutmaya başlardi
Hiç yaşamadım sanırım
Kaç defa elektrik çarpmış gibi fırladım yerimden hickirikmiydi bilmiyorum 😅
Ritmik hareketlerle tepiyor pıt pıt pıt diye 😂
Offf hiç durmuyordu desem yeri var sürekli hıçkırık tutardı toplum içinde gülmemek için kendimi kasardim benim çok hoşuma giderdi
Gidikliyor demi bir de 😅
Abooo bi gorcektin bilemm kac dk hickiriyodu artik karnim aciyodu bi kere kaynanam sahit oldu kiz bu cocuk niye bu kadar hickiriyo demisti sorun degil canim korkma tadini ciksr
Yok canım korkmuyorum. Ciğerleri gelişiyor sanırım ama gidikliyor beni :))) gece tuttuğu zaman da geçmiyor bir türlü uyutmuyor da 😅 ilk kizima renkli ultrasonda bakarken hickirmisti 😂😂
1,474,690 soru
24,143,281 cevap
334,569 kullanıcı