+1 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından

Kızlar dün eşim işten çıkmasına 1 saat öncesinden aradı eve gelip namaz kılıp çıkacağım havuza gideceğim dedi eve geldi namaz kıldı bende surat asmistim gitmeni istemiyorum dedim oda namazını kıldı giderken ben gittim dedi mutfaktaydm resim çekmişler baktım havuzun içi bikinili kadınlar dolu kadın erkek ayri olsaydı neyse ama kadınlarla iç içe bide neden otel havuzu gitti 1 saat sonra geldi zaten ben istemiyordum gitmesini bana diyor ki sen beni biliyorsan sıkıntı yok bende seni bilmiyorum dedim kızlarla konuşma diyorum konuşuyorsun yanlış anlamayın hiç konuşmasın demiyorum ama yerine göre konuşsun samimi olmak zorunda değil bu gidip iş yerinin yanında çalışan bir kadınla oturup dedikodu yapıyor kadın mesaj atıyor arıyor ne gerek var ya sen evlisin evli gibi davran bende bıraktım dedim madem onlar daha baskın al çocuklarına bak dedim ailemin evine geldim ben akşama kadar çocuklarla uğraşıyorum biri 3 buçuk diğeri 2 yaşında gerçekten yoruluyorum ev iş çocuklar yemek gerçekten bunalıma giriyorum bide o böyle yapıyor niye böyle yapıyor bende insanım ya 

21 Cevaplar

+8 oy
(833 puan) tarafından

Ooo eşin maşallah hem namaz hem dedikodu herşeyi beceriyorrr bende olsam sinirleniyrm

(304 puan) tarafından

Bide diyor beni biliyorsan sıkıntı yok sana güveniyorum dedikçe yapmadıkları kalmaz aman karım bana güveniyor diye 

(181 puan) tarafından

Yalan hepsi aynı emin ol benimkide arkadaşlık sitesini eklemis haspam yalvarıyor bilmem en

(304 puan) tarafından

Arkadaşlik sitesi ne oluyor 

(181 puan) tarafından

Faceden işte 

(304 puan) tarafından

Anladım hepsi aynı valla Gül gibi karıları evde onlar başka şeyler peşinde mikroplar

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Kocandaki genişliğe de maşallah yani 😏

(304 puan) tarafından

Ona sorsan taş kafalı benim anlamıyorum suçlu benim hatalı benim 

(23,842 puan) tarafından

Aynısını sen yapsan kendisi taş kafalı mı olur geniş mı olur acaba 

+2 oy
(4,237 puan) tarafından

Bazı postlara verilecek cevap cok açık oluyor da insan hemcinsini üzmek istemiyor. Ne diyim Allah kıldığı namazi kabul etsin 

(304 puan) tarafından

Diyecek birşey bulamıyorum 

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

biyle yapana kadar . haftasonu gdelim hep beraber de . sende yuz . kocani kiskanacagina sende hayatin tadini cikar senin neyin eksikki. magarada yasamaya mahkum kalmaya gerek yokki bikinili kadinlar sumuk atmaz senin kocana herkesin kendi kocasi var seyi var yani millet agzini acip adam beklemioki. ailecek giden adama hele kim ne yapsin. kari koca coluk vocuk gidn eglenein bunda abes bisey yokki

(9,080 puan) tarafından

kari kizla dedimodusuna bise diyememde. sende bunalmissin yani kocanla gt sende gir niye girmiosun yada soyle ben insan degilmiyim de haftasnu beraber gdelim de tut kolundan gitur. sen beni bilmiomusun de sende millet senide yemez onuda yemez kimsede merak degil size. herkes kendi capinda eglenio. sizde eglenin beraber havuzda bi abes degilki

+2 oy
(9,949 puan) tarafından

Havuza gideceksez eşimle aile hamamlarina gideriz yada kadın bölumune giderim direk eşim yoksa sevmiyo eşim genel erkek havuzu sevmez keşke sadece erkeklerin göre bileceği yere girseydi öyle bişey olsa kıyameti koparım

+1 oy
(181 puan) tarafından

Valla bacım ortaligi yik bunu sen yapsan kabul edecek mi

(304 puan) tarafından

Bende dedim şey diyor sonradan geldi onlar onlar gelince rahatsız olup çıktım valla resimde hiç öyle görünmüyor dedim kimse olmaz diye düşünmüş otelde kimse olmaz olur mu 

(181 puan) tarafından

Hepsi kılıf bulurlar emin ol kendilerini sıyırmak için 

(304 puan) tarafından

Saf olanlar inanıyor işte biz inanmiyoruz

+1 oy
(181 puan) tarafından

Hepsi aynı ***. Kendilerini öyle anlıyorlar bana güvenmiyornusun vs 

(304 puan) tarafından

Biz yapsak o...u oluruz 

(181 puan) tarafından

Hiç sorma benim kimseye guvencim kalmadi

(304 puan) tarafından

Ben diyorum bu devirde aldatmayan erkek kadın bulduysan alıp basının üstünde gezdireceksin

+1 oy
(1,878 puan) tarafından

E sizi de götürseydi ya havuza. Çoluk çocuk eğlenirdiniz

(304 puan) tarafından

Boş adamlar dediği arkadaşlariyla gitti 

(1,878 puan) tarafından

Bak ben buna takılırım. Gidebilir okey ama neden sizi de götürmüyor. Sizin de eğlenmeye hakkınız var.

+1 oy
(1,464 puan) tarafından

Tepkinde haklısın ama ben olsam eve almam defol git o zaman derim sen neden gidiyorsun yuvayı yuva yapan sensin neden çocukları bırakıyorsun ayrıca 

(304 puan) tarafından

Yanlız kalmak istedim o yüzden bide çocuklara baksın bakalım ne kadar bakabilecek

+1 oy
(2,248 puan) tarafından

Aldatma potansiyeli yüksek erkeklerin söylediği yalanlardan biri "sen beni biliyorsun, ben yapmam" gibi şeyler. Benim olmadığım yerde kocamın da işi olamaz. Hele iş yerinden başka kadınların arayıp yazmasına birşey demiyorum!

+1 oy
(3,423 puan) tarafından

Ayyyyyy senin yerine koydum kendimi kıyametler kopardı

0 oy
(5,450 puan) tarafından

Hem namaz kiliyor, hemde bikinili kadinlarin içine giriyor helal valla 

Kesinlikle izin vermem vermedim de gidemez de 

Ben evde cocuklarla bekleyeceğim, o kadinlarla aynı havuzda eğlence yapacak öyle mi 

Yok öyle bi dünya 

Yürek yiyipte gelmesi lazım karşıma 

0 oy
(8,294 puan) tarafından

Sen haklısın. Benimki gitse eve almam herhalde bilmiyorum cesaret edemez gitmeye zaten. 

0 oy
(730 puan) tarafından

Çocuklarımı bırakmam gitmem ben, çok kavga ettik her evlilikte oluyor inanki tek kalıp nefes almak istiyordum hava almak ama çocuğum var bakıyorum nasıl gidim ya çocuklarımı alır giderim yada gitmem o adam senin kadar bakıp ilgilenir mi çocuk hiç anlamıyorum böyle şeyleri bence sen çocuklardan da kaçmak istemişsin ama yanlış bence sonuçta geri döneceksin ne anladım bundan sana diyecek kendin gittin ailenin evine sonra yine kendin kalktın geldin der , bu yüzden hiç gitmesen daha iyiydi bir daha bu şekilde gittiğin de asla ciddiye almaz seni , çocukları alıp gitseydin bir kaç gün kalıp trip atsaydin daha mantıklı olur du

(304 puan) tarafından

Evet çocuklardan da kaçtım tek başıma kalmak için 

(730 puan) tarafından
+1

Ne diyeyim herkesin kendi hayatı kendi kararı hayırlısı olsun sizin için 🤲🏼

0 oy
(26,300 puan) tarafından

Hem namaz kılıp hem bikinili kızlarla aynı ortamda olmak ne ya resmen dinle dalga geçiyor

0 oy
tarafından

Namaz ayrı havuz ayrı bikini ayrı bu bir bide karşındaki çiğ süt emmişse havuza gerek yokki elindeki telefonda neler var neler Allah korkusu olmayan insandan korkarım ben aslada güvenmem kaldiki senle çocuklarıyla daha müsait bı yere gidebilir gitmek isteyen 

0 oy
(483 puan) tarafından

Ben memleketteyken eşime arkadaşı gidelim demiş,bana soyledi bende git dedim ama eşime güveniyorum, aklımda soru işareti olmasın diye de sürekli aradı hatta arama dediğim halde keyfine bak dedim. 

Eşinize kızmış olabilirsiniz ama çocuklarını kesinlikle bırakmamalıydın onlar adına çok üzüldüm 

(1,102 puan) tarafından

Bu ne rahatlık anlamıyorum. Tamam eşine güveniyor olabilirsin ama ne de olsa onlar erkek değil mi? Bikini kızların arasına bile İstinye gönderebiliyorsan diyecek bir şeyim yok zaten. Rahatlığınıza hayret kaldım 

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Kusura bakma ama benim kocam olsa ağzına sıçarım. Ailesini başına toplarım. Ailesi de ağzına sıçsın. Sonra alır çocuğumu babamın evime giderim aklı başına gelene kadar. Bakalım bir daha yapıyor mu. 

Benim helalim benim eşim nasıl gidip bikinili kızlarla aynı havuza girebilir. Ve ya nasıl bir kadınla samimi olup oturup dedikodu yapabilir. O kadın hangi cürreyle eşimi arayabilir. Kalkar o kadını arar onunda ağzına sıçarım. Bakalım bir daha eşimi arıyor mu veya o samimiyetye bulunyor mu. Bı kaç defa da iş yerine habersiz gider bakarım eşim ne yapıyor diye. Asla sessiz kalma. Bugün buna sessiz kalırsan yarın daha kötüsü başına gelir. Allah eşini de ıslah etsin 

0 oy
(1,512 puan) tarafından

Bende gitmesini istemesdim he beni dinlemeyip gittimi burnundan getiririm bende eke çocuğu ona bırakır ben havuza gidiyorum dedim giderim bide instaya foto atarım ama arkada erkekler görünecek şekilde çekerim özellikle bişey derse demekki bu durum insanı sinirlendiren durulmuş bunu anlamanda güzel aferin der oturur keyfime bakarım yırtsın bu tarafını cvp bile vermem 

0 oy
(4,309 puan) tarafından

Benim eşim de binanın havuzuna gidiyor, hatta gel diyor gitmiyorum cocugu götürsün yeter bana. Ama başka cinsle dedikodu ve üstüne araması vs hiç hoş değil 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 621 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simyaci (76 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 922 göst.
28 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde yaseminak (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
10 cevap 430 göst.
26 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,810 soru

24,116,308 cevap

333,237 kullanıcı

...