Kızlar dün eşim işten çıkmasına 1 saat öncesinden aradı eve gelip namaz kılıp çıkacağım havuza gideceğim dedi eve geldi namaz kıldı bende surat asmistim gitmeni istemiyorum dedim oda namazını kıldı giderken ben gittim dedi mutfaktaydm resim çekmişler baktım havuzun içi bikinili kadınlar dolu kadın erkek ayri olsaydı neyse ama kadınlarla iç içe bide neden otel havuzu gitti 1 saat sonra geldi zaten ben istemiyordum gitmesini bana diyor ki sen beni biliyorsan sıkıntı yok bende seni bilmiyorum dedim kızlarla konuşma diyorum konuşuyorsun yanlış anlamayın hiç konuşmasın demiyorum ama yerine göre konuşsun samimi olmak zorunda değil bu gidip iş yerinin yanında çalışan bir kadınla oturup dedikodu yapıyor kadın mesaj atıyor arıyor ne gerek var ya sen evlisin evli gibi davran bende bıraktım dedim madem onlar daha baskın al çocuklarına bak dedim ailemin evine geldim ben akşama kadar çocuklarla uğraşıyorum biri 3 buçuk diğeri 2 yaşında gerçekten yoruluyorum ev iş çocuklar yemek gerçekten bunalıma giriyorum bide o böyle yapıyor niye böyle yapıyor bende insanım ya