+1 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (1,341 puan) tarafından

Selamun aleyküm kızlar hayırlı sabahlar yaz  geldi okullar kapandı artık uyanma saatimiz 9 yada 10 gün bereketsiz geçiyor böyle de ama olsun.. Nasılsınız sizler? 

6 Cevaplar

+2 oy
(3,046 puan) tarafından

Aleyküm selam image

Günaydın biz her zamanki gibi  erkenciyiz 7 ,7 buçuk gibi kalktık  oğlan  sağ olsun kiz halen uyuyo  gece  çok geç yattı  oğlana kahvaltı yaptırdım kendime kahve yaptım içtim  bugün hiç halim enerjim yok kollarım ağrıyor 
(1,341 puan) tarafından

Afiyet olsun canım.. Benim küçük kızım da erken uyanırdı ama artık oda erken uyanamıyor o yüzden bende 9 a kadar yatıyorum erken uyanmak daha güzel.. Dünde ben halsiz bitkindim ama  bugün iyim şükür..  Bahçede  işim çok iyiki de dinç uyandım.. Biraz temiz hava  al dışarı çık belki iyi gelir sana da 

-Reklam-
+1 oy
(17,070 puan) tarafından

Okul yok ama uyanma saati 6 bizde. Erken uyusalarda ayni geç uyusalarda ayni. Gün bitmek bilmiyor. 

(1,341 puan) tarafından

Erken uyanmak daha güzel insana bi dinçlik veriyor.. Evde herkes uyuyor erken uyansam ses olacak uyanacaklar diye yatıyorum bende 🫣

(7,466 puan) tarafından

Al bendende o kadar. Şuan aksama kadar ne yapacam diye düşünüyorum bu saatte isim bitti o kadar erken kalkıyoruz ki. Havada sıcak dışarı cikilmiyir

(1,341 puan) tarafından

Ayy ne güzel işim erkenn bitse de akşama kadar ne  yapsam diye düşünsem 😁 bu saat olmuş daha yatak bile  toplanmadı evimde bide  ikindide gezmeye gidecem nasip olursa.. Günlük işler ve yemek 3 e kadar yapılacak ve çocuklarla olacak nasıl olacaksa.. 

+1 oy
(4,772 puan) tarafından

Bizde henüz okul yok iş var dostum 365 gün erken kalkıyorum 😁 iyiyim sen nasılsın birazdan kalkıp kahve yapacam uykum açılsın 

(1,341 puan) tarafından

Ne güzel kolay gelsin...bende  iyim çay demledim acaba kimler uyanacak diye bekliyorum ev halkı hala  uyuyor 🤦🏻‍♀️

+1 oy
tarafından

Günaydın aleykümselam canım bizde 6 da uyanıyoruz işte 😒 çok şükür iyiyiz kahvaltı yaptık çay içiyorum kendime gelmeye çalışıyorum 🤷‍♀️

(1,341 puan) tarafından

Ne güzel benşm küçük de hep erken uyanırdı bana  çok iyi gelirdi erken uyanmak ama oda tatil moduna  girdi sanki geç uyanıyor kaç günden beri.. Çayımı demledim kimler uyanacak diye bekliyorum tek içmek istemiyorum 🙄

+1 oy
(18,459 puan) tarafından

Aleyküm selam canım. Okul bitti Kur'an başlayacak bizde. Gerçi yine her türlü 7 de uyanıyoruz biz. Bugün de 7 de kalktık yatakları topladım. Minderleri topladım. Çocukları kahvaltı ettirip kaynanama bıraktım. Sağlık ocağına tahlile gittim. Ordan marketten biseyler lazımdı uğradım. Sonra aşure malzemesi aldım geldim. Daha Yeni kahvaltı yapıyorum.

(1,341 puan) tarafından

Pazartesi başlayacak sanırım kuran kursları oğlum gidecek inşallah benim de 

(18,459 puan) tarafından

Evet canım pazartesi başlıyor. Bende çocukları kayıt ettirdim. 

(1,341 puan) tarafından

İyi gitsinler boş oturmaktan iyidir canım sıkıldı lafını duymaktan gına geldi 

(18,459 puan) tarafından

Valla benimkiler sürekli kavga ediyor ya da telefon istiyorlar. Bir kaç saat de olsa Kur'an kafalarını biraz meşgul eder. Öğrenmiş de olurlar. 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Ben onceden 12 1 de kalkardim o zaman gun bereketsiz derdim simdi 8 bucuk 9 da kalkiyorum hals bereketsiz 7 de kalksam yine bereketsiz derim muhtemelen 🤭 gunler cok cabuk geciyo malesef yetmiyo bizde 9da kalktik bugun ama gence normali 9 ya daha erkeni erken geci gec gibi bilemedim oglusa kahvalti verdim bende kahve iciyorum klasik sabah rutini 

(1,341 puan) tarafından

Yok canım ya kızıı bir ara 6 yada 6.30 giib kalkıyordu bende  mecbur saat 11 gibi  rutin sabah işlerim bitiyordu şimdi ikindide zor bitiyor gün gidiyor resmen 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 682 göst.

Kategoriler

1,468,183 soru

24,054,858 cevap

329,854 kullanıcı