Selamun aleyküm kızlar hayırlı sabahlar yaz geldi okullar kapandı artık uyanma saatimiz 9 yada 10 gün bereketsiz geçiyor böyle de ama olsun.. Nasılsınız sizler?
Aleyküm selam
Afiyet olsun canım.. Benim küçük kızım da erken uyanırdı ama artık oda erken uyanamıyor o yüzden bende 9 a kadar yatıyorum erken uyanmak daha güzel.. Dünde ben halsiz bitkindim ama bugün iyim şükür.. Bahçede işim çok iyiki de dinç uyandım.. Biraz temiz hava al dışarı çık belki iyi gelir sana da
Okul yok ama uyanma saati 6 bizde. Erken uyusalarda ayni geç uyusalarda ayni. Gün bitmek bilmiyor.
Erken uyanmak daha güzel insana bi dinçlik veriyor.. Evde herkes uyuyor erken uyansam ses olacak uyanacaklar diye yatıyorum bende 🫣
Al bendende o kadar. Şuan aksama kadar ne yapacam diye düşünüyorum bu saatte isim bitti o kadar erken kalkıyoruz ki. Havada sıcak dışarı cikilmiyir
Ayy ne güzel işim erkenn bitse de akşama kadar ne yapsam diye düşünsem 😁 bu saat olmuş daha yatak bile toplanmadı evimde bide ikindide gezmeye gidecem nasip olursa.. Günlük işler ve yemek 3 e kadar yapılacak ve çocuklarla olacak nasıl olacaksa..
Bizde henüz okul yok iş var dostum 365 gün erken kalkıyorum 😁 iyiyim sen nasılsın birazdan kalkıp kahve yapacam uykum açılsın
Ne güzel kolay gelsin...bende iyim çay demledim acaba kimler uyanacak diye bekliyorum ev halkı hala uyuyor 🤦🏻♀️
Günaydın aleykümselam canım bizde 6 da uyanıyoruz işte 😒 çok şükür iyiyiz kahvaltı yaptık çay içiyorum kendime gelmeye çalışıyorum 🤷♀️
Ne güzel benşm küçük de hep erken uyanırdı bana çok iyi gelirdi erken uyanmak ama oda tatil moduna girdi sanki geç uyanıyor kaç günden beri.. Çayımı demledim kimler uyanacak diye bekliyorum tek içmek istemiyorum 🙄
Aleyküm selam canım. Okul bitti Kur'an başlayacak bizde. Gerçi yine her türlü 7 de uyanıyoruz biz. Bugün de 7 de kalktık yatakları topladım. Minderleri topladım. Çocukları kahvaltı ettirip kaynanama bıraktım. Sağlık ocağına tahlile gittim. Ordan marketten biseyler lazımdı uğradım. Sonra aşure malzemesi aldım geldim. Daha Yeni kahvaltı yapıyorum.
Pazartesi başlayacak sanırım kuran kursları oğlum gidecek inşallah benim de
Evet canım pazartesi başlıyor. Bende çocukları kayıt ettirdim.
İyi gitsinler boş oturmaktan iyidir canım sıkıldı lafını duymaktan gına geldi
Valla benimkiler sürekli kavga ediyor ya da telefon istiyorlar. Bir kaç saat de olsa Kur'an kafalarını biraz meşgul eder. Öğrenmiş de olurlar.
Ben onceden 12 1 de kalkardim o zaman gun bereketsiz derdim simdi 8 bucuk 9 da kalkiyorum hals bereketsiz 7 de kalksam yine bereketsiz derim muhtemelen 🤭 gunler cok cabuk geciyo malesef yetmiyo bizde 9da kalktik bugun ama gence normali 9 ya daha erkeni erken geci gec gibi bilemedim oglusa kahvalti verdim bende kahve iciyorum klasik sabah rutini
Yok canım ya kızıı bir ara 6 yada 6.30 giib kalkıyordu bende mecbur saat 11 gibi rutin sabah işlerim bitiyordu şimdi ikindide zor bitiyor gün gidiyor resmen
1,468,183 soru
24,054,858 cevap
329,854 kullanıcı