0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (1,629 puan) tarafından

Kızlar merhaba benim 3 yaşında bir erkek bebem var Şimşek mcqueeni aşırı seviyor bir de kardeşi var 1buçuk yaşında erkek biz kirada olduğumuz için çocuklara oda yapmamıştık şimdi Allah nasip ederse kendi evimize taşınıyoruz yatakları falan geldi 3 yaşındaki oğlum youtubeden falan gördükçe benim neden odam yok diyip duruyordu bende odam olursa ne yapacaksın nasıl halı yatak (nevresim ) alalım diye sordum hepsini Şimşek mcqueen istiyorum dedi şimdi farklı bi halı ya da başka bişey göstersem asla istemiyor hayır Şimşek mcqueen olsun diyor bende heves ettiği için her şeyini mcqueen alayım diyorum dün çarşıda nevresim takımı aradım durdum Şimşek mcqueenli ama sadece taç markasında var her dükkana baktım taç markasından başka bi yerde bulamazsınız dediler ama taç markaya baktığım nevresim taş gibi ve yüzde yüz pamuk değil kendisi alerjik bi çocuk olduğu için pamuklu olması şart demişti doktorumuz baktığım nevresimler hem pamuk değil hem tok değil Hemde taş gibi ve fiyatı çok uçuk fiyatına göre güzel olsa amenna alacağım ama yok 

Sizin bildiğiniz bi site mağazada Şimşek mcqueen desenli nevresim takımı var mı 

Ha bir de farklı arabalı bi nevresim takımı buldum oğlumu anneme bırakmıştım görüntülü arayıp gösterdim hayır bu Şimşek mcqueen değil istemiyorum dedi annemde sen onu al her istediğini yapma dedi ama kararsız kaldım sonuçta çok özeniyor dile getiriyordu benimde şimşek mcqueenli odam olsun diye şimdi başka bi arabalı takım alırsam haksızlık mı etmiş olurum diye düşünüyorum yoksa annemi mi dinlesem diyorum 

Sizce ne yapayım bu konu hakkında 

Bir de bilirsiniz çocukken çok isteyip yapılmayan bişey büyüyünce unutulmuyor bende bir kaç bişey vardı mesela hala unutmam çocuğumda aynı durumu yaşasın istemiyorum :₺ 

11 Cevaplar

0 oy
(4,158 puan) tarafından

Canım trendyolda bir sürü var baktım çoğu pamuklu yazıyor bir de oraya bak istersne

(1,629 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bi göz gezdireyim ;)

(4,158 puan) tarafından

Bu arada bence evladinizi kırmayın heves etmiş imkaniniz varsa onun istediğini de alın. 

-Reklam-
0 oy
(3,865 puan) tarafından

Kumaşçıya git bir de . O desenlerde pamuklu bulabilirisin. Ölçüsüne göre diktirirsin. 

(1,629 puan) tarafından

Canım gittim ama hep normal araba desenli var özel olarak Şimşek mcqueenli yok bir tek taç markasında varmış o da dediğim gibi hem kumaşı tok değil hem oamuklu değil bir de üstüne aşırı boya var ne yapacağım kararsız kaldım hem hevesi kırılmasın istiyorum Hemde bulamıyorum 

Başka bi arabalı takım buldum çok güzeldi ama bu Şimşek mcqueen değil istemem dedi 😂bir de çok dikkatli bi çocuk hemen farkeder 

0 oy
(3,052 puan) tarafından

İlk defa odası olacak, ilk heves diye tabiki alabilirsiniz. Ama her istediği şey tabiki alınmamalı. Bazen sadece bir heves oluyor. Kızımın yana yakıla istediği bir peluşu, 1 hafta sonra ordan burdan topluyorum.. 

Oğlunuz için daha sevdiği karakterlerde posterler, yapbozlar, tablolar oluşturabilirsiniz. Hem her sevdiği karaktere sahip olmuş olur, hemde değiştirilmesi kolay olur. 

(1,457 puan) tarafından

Her istediğini yaptığım oğlumun memnuniyetsizligi ile uğraşıyorum 

(1,629 puan) tarafından

Bir de örümcek adam sever ama kıyafette ister örümcek adamı örümcek adam alalım dedim ama istemiyorum dedi mesela bir sürü çeşit arabası var ama Şimşek mcqueenli olanlara ayrı ilgi gösteriyor geçen sene aldığım araba hala tertemiz yeni gibi çok özen gösterir diğerleriyle de oynar ama kırılmasın diye özen göstermez Şimşek mcqueen e ayrı bi ilgisi var bizimde aldığımız bazı oyuncakları bir hafta sonra atıyor bi kenara ama dediğim gibi Şimşek mcquuene asla yanından ayırmaz hevesi geçecek gibi durmuyor:) 

İlk odası olduğu içinde çok heyecanlı bende acaba başka bi takım alsam hevesi kırılır mı diyorum 

(3,052 puan) tarafından

Bir şey isterken çizmeli kedi gibi masum masum baktıkları için insan dayanamıyor ama bu hataya düşmemek gerek 🫣

İlk kez olacağı için ben olsam hevesini kırmazdım. Ama sonrakiler için kendiniz karar verebilirsiniz. 

(1,457 puan) tarafından

Düşmek ne kelime batıyorum 

Beni üzen hiç mutlu olmaması:((( bazen sinirlenince dert yanıyorum ne istesen yapıyorum diye ama sen hiç memnun kalmıyorsun yuzun hiç gülmüyor diye 

(3,052 puan) tarafından

O zaman biraz sıkılmasına ve üzülmesine müsaade etmeyi deneyin. Ben bazen oyuncakları saklıyorum, tekrar gördüğünde çok seviniyor, kıymete biniyor. 

(1,629 puan) tarafından

Çok şükür memnuniyetsizlik doyumsuzluk gibi bi durum yaşamadık ben her istediğini yaparım mesela ama zamana bırakarak mesela Nisan ayından beri bisiklet istiyordu bina önünde çocukları görüp heves etmişti tamam alacağım dedim dediği gün alabilirim aslında ama beklemesini sabretmesini öğrensin diye zamana yayarım alacağım şeyi bisikleti daha geçen hafta aldık mesela hiç üstünden inmiyor teşekkür edip geziniyor :)ilk odası olduğu için hayal kurduğunu görebiliyorum mesela çadır istiyor ev gibi oynamak istiyor masa istiyor kitap okuyacakmış ödev yapacakmış 😂bir seneye yakındır odası olan arkadaşlarını falan görünce aşırı heves edip eve geldiğimizde benimde odam olunca masa alırız demi anne ödev yaparım resm yaparım diyor mesela her istediğini yapmak değil aslanda ama dediğim gibi oğlumun hayal kurduğunu görüyorum farkediyorum o yüzden odasında dilediği her şeyi olsun istiyorum 

(1,457 puan) tarafından

Bu aralar takmış en ufak bir üzülmede sinirlenmeye kimse beni sevmiyor:((( 

Ya bilmiyorum ben gözü hicbirsey kalmasın dedikçe doyumsuz bir çocuk oldu akşam dedesi gille düğüne gittiler dedesi ne istese almış 

Bir küçük araba istiyordu (Birton var )sipariş girerken bir tane daha ekledim buzdolabı magnetleri zeka oyunu gibi gördüm ekledim 

Oyun hamuru kurumustu gündüz soyleniyordu oyun hamurunu vermedim diğer ikisini verdim 

Hani oyun hamurum hani kinetik kumum demeye başladı 

Sonrada ben dee haliyle soylendim hiç mutlu olmuyorsun sen üzülme die ne istesen yapıyorum vs diye 

Baya geçti baktım araba ve buzdolabı için aldıkların için xok sevindim dedi 

Bilmiyorum sanırım üzülmesini istemediğimmm durumum babasından dolayi:(

(1,457 puan) tarafından

İşte bizimki 4yasina giricek  ne hayal kursa yaptım orumcek adam kusucam artık 

O raddedeyiz 

Akullu araba istiyordu uzun süredir baban alsın gelince diyordum sonra baktım yaşı geçiyor aldım sevindi coo sevindi oyuncaklarını vs çok seviyor hiç zarar vermesi yok çokta güzel oynuyor ama genel olarak mutlu olmuyor 

Ben 25 bin verip akullu araba almışım onun gözü dirfcar diye birseyde 🤭 oda her neyse artık bilmiyorum🤭

(1,629 puan) tarafından

Canım sende istediği şeyleri zamana yayarak yapmayı dene bence bi dediğim gibi oğlum Nisan ayında bisiklet istedi ama daha yeni aldık bilerek öyle yaptım ha bu demek değil ki her istediğini uzatarak yapıyorum bazen kendi istemediği şeyi ben zorla alırım oyna diye arasında bi denge olması gerektiğini düşünüyorum mesela bisiklet için beklettim ama kamyonu anında aldım ya da oyun hamuru için beklettim ama boyama kitabını hemen aldım gini 

(3,052 puan) tarafından

@Yamukprenses bu tatlı hallerini anlayabiliyorum. Çok da şeker oluyorlar. Yaptığınız da doğru bir taktik, zamana yaymak da sabretmesini ve değer vermesini arttırır.

@Esma36 hem anne hem baba rolünü üstlenmek çok zordur sizin için. Ama emin olun, çocukların da bazen üzülmelerine ve sıkılmalarına ihtiyaç var. Bu şekilde hayal dünyaları gelişir. Durumu yönetmeyi öğrenirler. Her istediğine sahip olabileceğini bilmesi, onu hep bir tık fazlasını istemeye itebilir. Baba figürünü ailenizdeki başka erkeklerden (amca, dayı, dede) kısmen tamamlayabilirse, mutsuzluğu belki aza inebilir. Her ne kadar anne olarak her şeyi yapsak da, çocuklar  baba figürü de istiyor. 

(1,457 puan) tarafından

Oyun hamurunu sabah belki görürsün dedim cikarmiyimmi:((

Ne bileyim ne istese tak aliyorum en baba 2 gün bekler oda kargodadir 

2 ayakkabısı var 1 terlik mesela ben biliyorumki şuan istediği bir ayakkabı var alsam hiçbiri olmicak kısa kadar ayakları çabuk büyüyor 

Babasına söyledi babası da tamam dedi  

Ayyy bu gece duygularım darmadağın 

(1,457 puan) tarafından

Maalesef kimseye birsey anlatamıyorum en basiti 3 tanr şapkası var başka bir şapka istedi gorumcemin kızının kaynana hemen kayinpederi kaldirdi git bu sapkanin mavisini al diye :/ 

Amca ayni şekilde 

Kendi babam zaten Allaha emanet çocuğu nakitten karta alıştırdı bak annenin kartına atıyorum ne istiyorsan ordan al  diye diye sanki kartta sınırsız algısı oluştu paramız yok diyince dedem karta attiya diyor 

Ve benim en ufak üzüntüsüne tahammülüm yok yarın oburgun benim babam yoktu gözüm şunda kaldı muhabbetini çat yüzüme çarpma korkum var sanırım:(

Sanirim.beni en cok yoran da sanki hicbirsey yapmiyormusum gibi mutlu olmayışı:(

Ve galiba ben baba figürunu birseyler alarak kapatmaya çalışıyorum:(

(3,052 puan) tarafından

Babanın yokluğunu her istediğine tamam diyerek tamamlamak en büyük yanlışlardan biri. Sahip olduğu şeylerin değerini bilemez böyle. İleride büyüdüğünde maddi bir sorun yaşadı diyelim, istediğine sahip olamamanın da eksilerini çok yaşar. Ya da sabırsız bir kişiliğe bile bürünebilir.

Onun her istediğine sahip olmaya değil, bir amca/dayı/dede ile top oynamaya, berbere gitmeye, araba sürmeye, belki balık tutmaya ihtiyacı var. Bence kendi ailenizle de konuşun. Şayet babası yanınızda olsaydı her dediği a dan z ye yapılmayacaktı. O zaman şimdi de öyle olmamalı. 

(1,457 puan) tarafından

:(((((( offffff

(3,052 puan) tarafından

İnşallah babasının geldiği ve çok güzel yaşayacağınız günleriniz tez vakitte olur.  Bu günleri de bir daha hatırlamazsınız🍀

(1,457 puan) tarafından

Amin çok sagolasin 

Konu çok farklı yerlere geldi ama ben çok doluydum patladim sanirim:(

(3,052 puan) tarafından

Arada olur böyle. Biriktirmek iyi değil. Yazmak iyi geldiyse ne mutlu. 

(1,457 puan) tarafından

Aslında herseyin farkındayım ama önce kendi içimi ikna etmem lazim  :/ 

(1,457 puan) tarafından

Aslında bakarsak oğlum öyle disarda birseylere saldırıp ağlayan başkasının eşyalarına izinsiz alma olsun görünce krize girme gibi şeyler yaşamıyoruz,

Parkta bir kaç çocuk var sürekli görüyoruz krize giriyorlar tanıyorum anne baba da var yani 

Ben oğluma doyumsuz diyorum ama Aslında dışarıya karşı öyle değil ve malına çok düşkün 

Ağlama krizleri sadece bana karşı ve evde kimsenin elinde görüp bana ver veya o aan al diye krize girmez de iste ben kendimi durduramıyorum durduramıyorum 

(3,222 puan) tarafından

Esma sen bu süreçte ne kadar kendini de hırpalandığının bir farkına varsan kuzum ? Kardeşim 5 buçuk yaşında yetim kaldı. Ben babamın acısını bıraktım döndğm kardeşim babamın eksikliğini hissetmesin diye. N istiyorsa aldım/aldırdım. Gözü hiç birşeyde kalmasın dedim. Beni frenlemeye çalışanlara onun baba gibi büyük bir eksikliği var başka da eksikliği olmayacak bu hayatta diye kendime kural belledim. Şu an 21 yaşına girecek. Bir ara gerçekten zıvanadan çıktı,çok şükür psikolojik destek falan ve ilimde alıyordu,Rabbimin yardımıyla topladık. O zaman anladım ona n kadar zarar verdiğimi ve üstelikte kendime de. Bırak birşeyler eksik kalsın. Önce kendi canına acı. Zaten dede nine faktörü hazır olda bekliyor. Çocuğun karakteri de oturması için az soluklan kuzum. Tüp bebekle çocuk sahibi oldum. İlk oğlumuda eşim öyle yaptı. İnan çocuğa şunuda alayım mutlu olsun diye birşey yok. İstemeden herşeyi var. O da çok tatminsiz. Bunla n yapacaz bakalım. Sana da bana da Allah kolaylık versin 

(1,629 puan) tarafından

Canım babası farklı bi yerde mi çalışıyor anlamadım yanlış anlama merak ettim sadece 

Arkadaşların dediğine katılıyorum çok haklılar babasının yokluğunu oyuncak ya da her istediğini yaparak değil de mesela dışarda güzel bişeyler yaparak daha güzel atlatırsın hem sahada iyi gelir mesela çarşıya sadece işin olduğu zaman değil de çocuğunla birgünün ayırırak çıkabilirsin sinemaya gidin yemek yiyin gezin tozun aklında hiç bişey olmadan ama o gün aklını da enerjini de çocuğuna ver başka bişey olmasın yani 

@A&H&M bizde de aynı durum var canım babam üç sene önce vefat ettti 5 kardeşiz en küçüğümüz 8 yaşında bende en büyükleri olarak 21 yaşındaydm hastane önünde Feryat figan bağırıp ağlarken birisi yanıma gelip sen evin büyüğüsün eve gidince kardeşlerinin yanında böyle yapma anneninde kardeşlerininde sana ihtiyacı var dedi ben bu cümleyi hiç unutamadım birden bağırmam ağlamam kesildi odak noktam annem kardeşlerim oldu birde 5 aylık bebeğim babamın cenazesi defneldi falan 1 hafta sonra annemlerde kalıyorum hala kardeşimin birinin çorabını yırtılmaya yakın gördüm yani durumları iyi annemlerin bi de ama o acıyla kimse ne giydiğine bakmıyor tabi kardeşim giymiş o çorabı oturuyor hemen dikkatimi çekti eve gelir gelmez aşağıya inip bir sürü çorap aldım :( ne düşündüm ne ettim o an bilmiyorum ama sanki babam gitti diye kardeşim yırtık çoraba kaldı gibime geldi o gündem beri kardeşlerimin bi abla lafına her şeyi serdim önlerime kendime yapmadım onlara yaptım küçük erkek kardeşim 8 yaşındaydı tek erkek zaten o zamandan beri bisiklet istiyordu annemde arabalardan korktuğu için almam diyordu o yüzden almadık hiç ama bayram öncesi annem artık büyüdü alacağım özeniyor arkadaşlarına dedi o arada kurban telaşı falan annem biraz sıkışıktı oğluma alırken kardeşime de bisiklet aldık götürdük vermeye dışarı çık dedim bisiklete baktı bana sarılıp ağlamaya başladı hala içime dert oluyor o hali biz zaten hiç bişeyini eksik etmedik forma delisi mesela bir sürü forma aldık krampon falan ama annem bisiklet için çok katıydı şimdi almam yola çıkar arabalar çok diye korkuyordu o yüzden almadık o yüzündeki heyecanı mutluluğu mahcibiyetş bi görseydin kalbim sıkıştı bisikletin eksikliğini yaşadı mı acaba diye düşündüm durdum hala düşnüyorum babamız gittiği için kendisi de şunu istiyorum bunu istiyorum diye rahatça söylemiyor Allahım yardımcımız olsun bizimde kalbimiz ferahlar inşallah bu konuda 

Ayrıca bende o zaman içimi döküp ağlayamadığım için güçlü durmak zorunda hissettiğim için şu an bile psikolojik olarak tam düzelemedim allahtan çocuklarım var onlar olmasa bugün daha farklı olurdu belki hem güçlü durma imajı hem ani kayıp beni çok sarstı hepimiz aynı acıyı yaşadık herkeste bi izi kaldı ama bende bi nebze daha derin o iz 

(3,222 puan) tarafından

O kadar tanıdık geliyor ki.. inşAllah bundan sonraki hayatlarında kardeşlerimizin hiç bir eksiği olmaz. İnan anneme birşey olacak diye korkuyorum,travma kaldı bende de. Hemen kız kardeşim geliyor aklıma. 36 yaşına girdim 2 ay önce. Yaş almak hoşuma gidiyor ama sevdikleriminde yaşlanması çok korkunç geliyor bana. Üstelik babam 54 yaşında veaft etmişken,yaşlıda sayılmaz yani.  Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşAllah❤️

(1,629 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım canım annem bi yerim ağrıyor dese hemen randevu bakıyoruz korkuyoruz çünkü annemede bişey olursa naparız diye ben şu an 24 yaşındayım kız kardeşlrim 22 19 17 yaşında erkek kardeşim de 12 olmak üzere benim babam 45 yaşında vefat etti aniden kalp krizi geçirdi çalıştığı sırada :( annem henüz 42 yaşında rabbim ailemize uzun ömürler versin insan bi kayıp yaşayınca içinde korku oluyor bazen arıyorum mesela hiç biri açmayınca aşırı korkuyorum bişeu mi oldu diye 

Rabbim mekanlarını cennet etsin kalanlara da bol sabır versin zamanla geçer diyorlar ya alakası yok zaman acıya tuz basıyor aslında yaşadığın güldüğün her şeyde bir yanın hep buruk özlem dolu oluyor :( 

(1,457 puan) tarafından

Ufff ufff :((( Allah rAhmet eylesin kizlar 💜

Benim kendime yaptığımı biliyorum ama çok korkuyorum en basitinden yarın öbür gün bana çıkıp demesin babam yoktu şöyle oldu boylr oldu 

Veya ozguvensiz bir çocuk olmasin diye cabaladikca battım 

Birde yarın o öbür gün bir çocuğum daha olsa ona birsey yapacakken babam yoktu bana yapmadınız gibi birsey yaşamak istemiyorum

0 oy
(190 puan) tarafından

https://ty.gl/x3hdzmtq4uobr bak biz bunu begenmistik. 

(1,629 puan) tarafından

Bende tam trendyoldan bakıyordum canım siz bunu aldınız mı peki aldıysan kumaşı nasıl pamuklu mı 

(190 puan) tarafından

almadim daha ama alicam yorumları felan iyi. Sende bir bak istersen

0 oy
(1,704 puan) tarafından

Trendyola bakın orda vardır bence çocuğun hevesini kırmayın o odada kendisi yatacak istediği gibi olsun zaten kısıtlanması gereken yerde müdahale ediyorsundur şimdi kendi istediğin gibi yaparsan hem hevesi kırılır mutsuz olur hem odaya alışması zor olur ben bi pedagogun videosunda izlemiştim çocuğun odada tek başına yatması için odayı çocukla beraber hazırlıyorlardı çocuğun isteğine göre ilerliyorlardı bence bi pedagog bunu yapıyorsa doğrudur diye düşünüyorum 

(1,629 puan) tarafından

Evet canım bizde aynısını yapıyoruz her şeyini kendine soruyorum ne istersin diye ama işte istediğim özellikte değil maalesef kendi alerjik bi çocuk pamuk olması gerekiyor kıyafet falan alırken kırk kere araştırıp alıyorum mesela aksi takdirde daralma ve alerji döküntüsü oluyor maalesef cildi zaten çok hassas o yüzden bulamadım Şimşek mcqueen li başka arabalı bi takım gösterdim arayıp hayır bu Şimşek mcqueen değil yarış arabası dedi 🤣🤣

(1,629 puan) tarafından

Şu an odasına masa çadır kitaplık alacağım mesela hepsini gösteririm bunu alalım mı diye tamam al diyor ama halı avize stor gösteriyorum Şimşek mcqueen olsun diyo 😀yime onları buldum ama nevresim takımı zorluyor ya direk temas edeceği bişey dediğim gibi bazı durumları da olunca şaştım kaldım 

(1,704 puan) tarafından

O konuda çok haklısın kızım da aynı pamuklu olması lazım kıyafetleri yoksa vücudunda döküntüler çıkıyor doktoru da %100 pamuklu olacak herşeyi dedi bende dikkat ediyorum belki nevresim takimin da ikna edebilirsin hevesini kırmadan konuş anlar seni trendyolda var ama ne kadar kaliteli ne kadar iyi orası tartışılır yada kumaşını al özel baskı yapan yerler vardır oralara da sorabilirsin baskı yaparlarsa olur belki 

0 oy
(711 puan) tarafından

Düz nevresim alıp baskı yaptırabilirsin tabela reklamcılar yapar

(1,629 puan) tarafından

Aa hiç aklıma gelmedi bunu bi araştırayım canım çok teşekkür ederim 

0 oy
(22,806 puan) tarafından

Gücümü aşan bir şey ise makulce anlatırım ama istediği atla deve değil ki ( yapılamayacak bir şey değil hani ) o desen değil de bu desen olsun demiş burda benim istediğim diye diretmenin manası yok bence. 

Ben misal çocuk odası almadım acaba arabalı yatağa heves eder mi diye de düşündüm benim ki genç odası ama bende çok seviyor diye örümcek adamlı nevresim perde falan aldım 

(1,629 puan) tarafından

Güç yetme konusu değil canım da yüzde yüz pamuk bulamadım bir tek taç markada var ama taş gibi boyalı polyester karışımlı bi takım her yerde yüzde yüz pamuk yazıyor ama pamuk olmadığı aşırı belli demek istediğim 2 bin tl yazmışlar nevresim takımı için ama hem taş gibi hem boyalı hem pamuk değil o yüzden dedim fiyatına değecek bi ürün dpdil diye onu alsam bu sefer içim rahat etmeyecek alerjik bi çocuk Zaren kıyafetleri hep pamuklu evde perde yok hep stor yün kesinlikle yasak birgün annemlerde kalırken yünde yattı daraldı ertesi gün alerji oldu ondan beri yasak yani özellikle dikkat edilmesi gereken bişeyi var yoksa iyi olsa fiyatına bakmadan alırım tabiki de ;)

0 oy
(152 puan) tarafından

Kesinlikle şimşek mcqueen olsun 

Benim kızımda kuromi elsa seviyor onlarla dolu odası sürekli mutlu oluyor :) 

(1,629 puan) tarafından

Öyle olacak zaten canım mesela kitaplık masa çadır gösteriyorum nasıl diye iyi güzel olur diyo ama avize halı stor nevresim gösterdiğim zaman hayır bunlar Şimşek mcqueen olsun diyor 😀avize halı stor tamam ama işte bi nevresim takımı kaldı hatta odasına Şimşek mcqueen duvar kâğıdı da aldık bugün onu da yapacağız inşallah ama nevresim beni öldürdü resmen arıyorum tarıyorum yok direk temas ettiği için pamuklu olması şart bizim için :)

(152 puan) tarafından

Ben taç tan da almistim fiyatlar yüksek ama kaliteli şu an nasıl bilmiyorum ama 

(1,629 puan) tarafından

Taç hala güzel canım ama bu Şimşek mcquuenli olan taş gibi boyalı ya satıcı adamların hepsi söyledi boya çok fazla lisanslı bi ürün olduğu için kumaşı kaliteli değil dedi lisanslı ürünlerde lisansa para ödendiği için malzemeden çalıyorlarmış yani onun harici ben kendi yatağım için aldım çok güzel çok kaliteli ama dediğim gibi Şimşek mcqueen bana göre başarısız bi ürün olmuş 

0 oy
tarafından

Nevresim setini pamuklu al yatagin uzerine ortu pike olani simsekmcquen al hem rahatsiz olamz vucudu hem istedigi olur trendyolda cok oluyor pike

(1,629 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

Bende dün Trendyol baktım biraz yatak örtüsü yani pike de bir sürü Şimşek mcqueen çeşidi varmış meğer olmadı başka bi nevresim alıp yatak örtüsünü Şimşek mcqueen alayım 

0 oy
(4,571 puan) tarafından

Nevresim olmak zorunda mi pike battaniye falan alsan duz bi nevresim alirsin ustune onu serersin  

0 oy
(793 puan) tarafından

Bence kirma cocugu heves etmis.trendyola bak orada var beraberde sece bilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Miraayy (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Miraayy (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 192 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu