Kızlar merhaba benim 3 yaşında bir erkek bebem var Şimşek mcqueeni aşırı seviyor bir de kardeşi var 1buçuk yaşında erkek biz kirada olduğumuz için çocuklara oda yapmamıştık şimdi Allah nasip ederse kendi evimize taşınıyoruz yatakları falan geldi 3 yaşındaki oğlum youtubeden falan gördükçe benim neden odam yok diyip duruyordu bende odam olursa ne yapacaksın nasıl halı yatak (nevresim ) alalım diye sordum hepsini Şimşek mcqueen istiyorum dedi şimdi farklı bi halı ya da başka bişey göstersem asla istemiyor hayır Şimşek mcqueen olsun diyor bende heves ettiği için her şeyini mcqueen alayım diyorum dün çarşıda nevresim takımı aradım durdum Şimşek mcqueenli ama sadece taç markasında var her dükkana baktım taç markasından başka bi yerde bulamazsınız dediler ama taç markaya baktığım nevresim taş gibi ve yüzde yüz pamuk değil kendisi alerjik bi çocuk olduğu için pamuklu olması şart demişti doktorumuz baktığım nevresimler hem pamuk değil hem tok değil Hemde taş gibi ve fiyatı çok uçuk fiyatına göre güzel olsa amenna alacağım ama yok
Sizin bildiğiniz bi site mağazada Şimşek mcqueen desenli nevresim takımı var mı
Ha bir de farklı arabalı bi nevresim takımı buldum oğlumu anneme bırakmıştım görüntülü arayıp gösterdim hayır bu Şimşek mcqueen değil istemiyorum dedi annemde sen onu al her istediğini yapma dedi ama kararsız kaldım sonuçta çok özeniyor dile getiriyordu benimde şimşek mcqueenli odam olsun diye şimdi başka bi arabalı takım alırsam haksızlık mı etmiş olurum diye düşünüyorum yoksa annemi mi dinlesem diyorum
Sizce ne yapayım bu konu hakkında
Bir de bilirsiniz çocukken çok isteyip yapılmayan bişey büyüyünce unutulmuyor bende bir kaç bişey vardı mesela hala unutmam çocuğumda aynı durumu yaşasın istemiyorum :₺