+2 oy
712 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (15 puan) tarafından

Arkadaşlar eşimle  çok kötü tartıştım eşimde kızımı aldı bende babamın evine geldim kızımı zorla aldı. Benden bir haftadır kızımı gormuyorum  onu çok özledim ben eşime evimi ayır yada ben bir daha gelmem dedim oda babama demiski ister gelsin ister gelmesin ben kızını istemiyorum demiş ben bu durum karşısında ne yapmalıyım birtane küçük kızımda var bosanmalimiyim yoksa sabretmeliyim 

19 Cevaplar

+4 oy
(4,199 puan) tarafından

Bir hafta nasıl bekledin kızından ayrı. O an polise gitseydin eşinden şikayetçi olup uzaklaştırma alsaydın kızın yanında olurdu. Boşanma konusu hakkında bir şey diyemeyeceğim. 

tarafından
+1

Yani bende onu anlamadım yıkarım yakarım evladım dan ayrilmam

-Reklam-
+3 oy
(6,616 puan) tarafından

Bu şekilde boşanma davası açarsan kızın kocanda kalabilir annesi terk etti çocuğunu diye gösterirler o yüzden polise şikayetçi ol ve polis eşliğinde kızını gör ve al sonrada mahkeme başvuru yap kimsenin senden evladını almasına izin verme 

+3 oy
(552 puan) tarafından

Akşama kadar burda bin tane pıst görüyorum çocuk olduktan sonra hayattan bıktım  , ben çocuğumu sinirlenip dövdüm,  çocuğum yüzünden sinie krizi gecırdım  çocuk yüzünden eşimle düşman olduk vs vs  şimdi niye herkes bi aslan kesildi  . Abicim  ne biçim bir kafa yapısıdır bu   kadını çocuğunu bıraktığı için yargılamayın   kimsenin çocuğunu annesinden daha çok dğşünemezsiniz ayıp yahu

+1 oy
(1,126 puan) tarafından

Polisle kapıya git sana verirler diye biliyorum 

+1 oy
(3,101 puan) tarafından

Giderdim biraz zaman olsa ne varsa evde çocuk dahil o evde yokken babama giderdim birde uzaklaştırma aliedim hemen bosanma acardim

+1 oy
(1,683 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun önce senin güvenliğin önemli olan eğer sana zarar vermeyeceğini düşünüyorsan polisle gidip kızını alabilirsin eğer ailene bulassin istemezsen kadın sığınmaya gidebilirsin çok güvenli orası 

+1 oy
tarafından

Çok üzüldüm. Bı ev geçindirmek zor değil. Asgari ücret kıt kanaat ye olsa yetiyor. Aynı çatı altında iki yuva olmuyor. Senin için çok zor. Kadın olarak ayakta durması hem duygusal hemde maddi çok zor. Kim bilir neler yasadinda bırakmak durumunda kaldın. Senin için nasıl zorsa evladına daha zor olur. Şimdiden başlanmıştır bu evde bı daha anne yok lafı. Rabbim en kısa zamanda hayırla kavusturmayi nasip etsin. İnanki çok üzüldüm. 

+1 oy
(1,479 puan) tarafından

Polise gidebilirsin yada eşinin yanına tekrar gidip bir süre para biriktirir kızını alıp tekrar dönebilirsin Allah yardımcın olsun 

+1 oy
(1,410 puan) tarafından

Polisle gitmeni tavsiye ederim kızını al derim 

+1 oy
(713 puan) tarafından

Bir hafta mi büyük konuşmak istemem ama nasıl dayandı kız Allah yar ve yardımcın olsun 

+1 oy
(21 puan) tarafından

Nasıl dayandın diyenler var davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş insana kimse neler yaşandığını bilmez ya anca işine geldikleri gibi yorum yaparlar ama olayın nereye dayacanğını kimse bilmez nice kadın ölümleri arttı kimse bunu düşünmüyorda ben 3 aydır oğlumu göremiyorum 5 yaşında neler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah adam pskopat devlet desen hiçbirşey yapmıyor allahım yardımcımız olsun 

+1 oy
(6,971 puan) tarafından

Çocuğun kaç yaşında cnm  acaba küçük ise git al sana ihtiyacı vardır ailemle git al konuşun

+1 oy
(717 puan) tarafından

Canım polise git o kim olduğunu sanıyor da çocuğunu senden ayırıyor kimsenin haddi değil bir anneyi evladından ayırmak herkes haddini bilecek 

+1 oy
(23,403 puan) tarafından

Booşanmalısın seni istemeyen adamla ne işin var 

+1 oy
(728 puan) tarafından

Çocuğumu almadıgim sürece evi terk etmezdim bekle adam işe gidecek illa evden çıkacak zor durumdaysan adam çıkınca al çocuğu çık git, bende boşandım kızım bir buçuk yaşındaydı aldım eğer bana vermeseydi asla evden çıkıp gitmezdim yada ailemi çağırır çocuğu alırdım şimdi çocuğu alman daha zor

+1 oy
(765 puan) tarafından

Ortalığı yıkarım kızımı birakmam 

+1 oy
(9,082 puan) tarafından

cocugu kacirmis resmen direk polise sikayet etseydin ya niye bekliosunki. zaten biyle adamla evli kalmaya gerekde yok. ailen arkanda cok sukur demekki.polise sikayet et cocugumu kacirdi diye. ac da davani . polisi gorunce essek gini getirir cocugu sana 

0 oy
(792 puan) tarafından

kızım o senin evladın ya kimse gelip zorla senden alıp götüremez, git hemen şikayetçi ol ne karakol ne savcılık boş durma bak sonra çok üzülürsün 😞

0 oy
(3,256 puan) tarafından

Bırak 1 haftayı 1 saat duramam ben başına yıkarım o evi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 498 göst.
20 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 604 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 453 göst.