+1 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Bize misafirliğe gelmişti çok basit bir kişisel eşyamı pis bulduğu için çöpe atmış yanımda olsaydı sormadan atma diyecektim ama oğlu aradı eşimin en sevdiği şeydi diye olayı yumuşatmaya çalışıyor sana yakıştıramamış belli ki diyor ya ne alaka ya? Bir önceki gün de evime gelmiş akşamın bir yarısında eve misafir davet ediyor bana sormuyor bile ben çalışan biriyim ya eşim annesine asla müdahale etmiyor ben sınırlarımı çekecek olsam ona da kızıyor ne yapayım

10 Cevaplar

+4 oy
(8,984 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kaynana için kocayla kavga edilmez canım tatlım diyerek derdini anlatacaktın kocan şuan seni annesi ne yapsa sana yaranamaz olarak görüyor az politik olun 

(3 puan) tarafından

Annesi sınırını doldurdu artık bıktım 

(8,984 puan) tarafından

Haklısın haksız demiyorum ama kocanla kavga etmek çözüm değil canım aksine sizin aranız bozulur e kaynananda buna pek ah vah etmez 

-Reklam-
+2 oy
(22,193 puan) tarafından

Bence güzel bi kavga etki bidaha cesaret edemesin eşineden onada sert bi dille uyar 

+2 oy
(3,616 puan) tarafından

Iyi bi kavgayi hakediyo kocan 

(3 puan) tarafından

Bana sesini yükseltiyor boş konuşma diye 

+2 oy
tarafından

Ahh su üçüncü kişiler olmasa evlilikler mükemmel olacak

+2 oy
(3,445 puan) tarafından

Keske kayinvalidenize o an soyleseydiniz ben kullaniyprdm bana sormadan neden attin bunda alinacak darilacak bisey yok anne bana sormadan atma yerini degistirme esinizi araya sokmaya gerek kalmadan siz cozersiniz hemde kayinvalidenz.biraz dikkat eder

(3 puan) tarafından

Ben söylerim de eşim en sevdiği şeymiş diyor attığı şeyde diş fırçası ben kocamdan yüz bulduğu için bu kadar hadsiz olduğunu düşünüyorum 

(3 puan) tarafından

Kadın pis buldum attım yakıştıramadım demiş nedersin buna mesela atma annecim bana sormadan desem bir şey olmaz git yenisini al der 

(3,445 puan) tarafından

Ama o ev sizin eviniz disaridan gelen ev sahiplerinin kuralina uyacak bilmiyolarsa da ogrenecekler yani.

+1 oy
(655 puan) tarafından

Yatak odanın kapısını kilitle bütün özel esyalrinu topla kat yatak odasına kitle ve kaynananla. Bir mi yasiyirsnz yâda nasıl sen yoklen evine gelebiliyor anahtar mi var anlamadm

(3 puan) tarafından

Bize geldiler misafirlerdi şehir dışından geliyorlar odamızın kilidi yok kiracıyız 

+1 oy
(437 puan) tarafından

Benden sana tavsiye kaynanan için asla kocanla kötü olma bak hayatım anneni çok seviyorum ama bu yaptığı hiç hoş değil ama biraz politikacı olarak anlat ki kocan da dağ gibi senin arkanda dursun ve kocana söyle aşkım annenle senin arana girmek istemiyorum hoşlanmadığım şeyleri kendim söylesem daha iyi aç telefonu ya da git evine kendin söyle 

Kocan senin öncelikle kendini ezdirmediğini görsün

(3 puan) tarafından

Kendimi savunduğum başka durumlarda oldu annesi tamamen bir yüzsüz pişkin birisi sinirimle oynuyor sınır çizmeye kalksam ben bildiğimi okurum sen kimsin modunda birisi eğer tartışmaya doğru gidecek olsa eşim hemen müdahale edip aileme saygılı ol diye bana bağırıyor 

+1 oy
(1,084 puan) tarafından

Kavgaya gürültüye lüzum yok, sınırını çiz bitti de. Kocan da olsa islamda senin kararlarını etkilemeye veya değiştirmeye hakkı yok. Güzelce öğretir amenna ama kızıyor dediniz diye söylüyorum, kızacağı şekilde değil ama net bir ifadeyle tavrınızı belli etmenize karışamaz.

Herkes farklı ailede büyümüş olabilir ama annesinin sınır ihlaline değil, sizin sınırlarınızı çizmenize kızması akıl alır gibi değil. Ne münasebet?

(3 puan) tarafından

Eğer bu durum annesini üzüyorsa benim sınırlarıma saygı duymaz müdahale etmem gerekiyor der ve eder o yüzden kocamla da tartışıyoruz

(1,084 puan) tarafından

Annen bana ne yapıyorsa kayınvalidesi de kızımıza böyle yapacak desen? Bazen yumuşak karnına basmak lazım. 

(3 puan) tarafından

Çocuğumuz yok nasıl empati yapsın

+1 oy
(7,259 puan) tarafından

Tartışma çıkartarak haklı olamazsın haklıyken haksız olursun yumuşak yumuşak tatlı tatlı söyleyince onlarda görüyor tecrübe ile sabit ilk zaman bende çok kavga ettim tartıştım ama hep annesini haklı buldu baktım olay iyice çığırından çıkacak bende ters köşe yapmaya başladım şimdi benden önce annesine kendisi diyo

+1 oy
(3,786 puan) tarafından

Sanırım önce eşinle sınırlar hakkinda bir konusma yapip sonra sınırlarınizi cizmeniz gerekiyor. Biri icin biriyle kavga etmek oldukça yanlış. Konuşarak halletmek lazım. 

Eşinize anneni seviyorum iyi niyetli düşünmüş demek ki ben farkedememisim ama o yine de benim kaynanam bakicim değil bana sormadan çöpü bile kapıya koyamaz ben de sana sormadan senin diş fırçani çöpe atmam ben saygısızlık etmek istemiyorum annenle konus burası benim evim izin alsin demiyorum ama sorması gerekir vs vs. O da benim de evim misafir çağırır gibi saçmalar muhtemelen öyleyse misafirlerinizi kendiniz agirlayabilirsiniz ben çalışıyorum yorgunum yatacağım gibi gibi gibi 

(3 puan) tarafından

Aynen güzel taktik bunların uygularım 🥰😀

(3 puan) tarafından

Fakat annesiyle konuşmayı bırak annem hep haklıdır modunda taraf tutmadığını söylüyor ama tutuyor o yüzden ben konuşacağım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 425 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 705 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen (3,264 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 372 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hiros4434 (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 677 göst.