0 oy
351 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (181 puan) tarafından

2. Ye hamileyim. Kimisi diyor niye yaptın 2. Çocuğu bilmem ne . Ama ben hiç pişman olmadım sizce fazla mi

16 Cevaplar

+3 oy
(6,881 puan) tarafından

Kime neye göre fazla cnm bu ancak sen ve eşin karar verebilirsiniz 

-Reklam-
+1 oy
(1,085 puan) tarafından

Kime ne oluyor ki durumun varsa 10 tane de getirebilirsin yeterki maddi manevi yetebil kimi ne ilgilendiriyor

+1 oy
(425 puan) tarafından

Aman boş ver milleti hamile olmasan ikinci çocuğu yap diye çene  yaparlardi ne yapsan kismeye yaranamazsin takma canım benim de iki oğlum var arka arkaya hamile kaldım çok güzel vakit geçiriyorlar birlikte araları fazla yok seninkiler de büyüdümü evde birbiriyle güzel vakit geçirirler

+1 oy
(11,278 puan) tarafından

Madem bakabilecek guctesin.maddi manevî ve yapmışsın üstüne pismanda değilim diyorsun niye takıyorsun l.

Bende 3. Çocuğa hamileyim annem söyleniyor ne gerek vardı sen kiracisin diyo bakinca haklida ama bakacak büyütecek olan benim 

+1 oy
(234 puan) tarafından

İnsanları bu kadar takmayanı mi ki o kadar boşlar ki her konuda yorum yapabileceklerini sanıyorlar.

Fazla desek gidip bebeğini mi aldiracaksin hayır ki 2 çocuk maddi manevi bakacak olduktan sonra asla fazla değil bana göre 

Anne ruhsal olarak ve tabi ki maddi yeterliliği saglayacaksa 3 4 çocuk bile yapılabilir kardeş güzel birsey 

+1 oy
(4,968 puan) tarafından

Bence şuan bu soruyu sorman bile mantıksız 

Kime göre neye göre fazla 

Sen doguruyorsun bakiyorsun 

Millet şunu demiş bunu demiş 

Yada buradakiler fazla dese ne olacak 

Kime göre neye göre 

Böyle şeyleri dert etmeyin bence 

(3,156 puan) tarafından

Dert değil, post ediyor 🙃😃 konu olsun diye açtığını düşünüyorum, çünkü ben pişman değilim diyor zaten. Allah analı babalı büyütsün. 

(2,451 puan) tarafından

Bu kişi meşhur sevgi miydi

+1 oy
(4,063 puan) tarafından

Bakabilecek hem maddi ham manevi gücü olan 10 tane yapsın ben arkasındayım boşver milleti ama bana sorarsan evet fazla benim psikolojim 1 taneyle yerle bir oldu çünkü 😁

+1 oy
(1,673 puan) tarafından

Benimde 2 çocuğum var biri 2 yaşında diğeri 5 aylık oldu.zor mu zor.ama mutluyum ilerde belki daha zor olacak ama,bu hayatta yüzümü güldüren tek varlıklar kendi doğurduklarım.ikisini aynda seviyorum aynı anda bakıyorum.bu duygu için çok emek verdim bekledim.şimdi bakmak zor diye yan çizemem

+1 oy
(22,644 puan) tarafından

Sorgulamak için yanlış zaman yapmadan önce kaç çocuk olmalı diye sorgulanabilirsin ama şimdi senin için en iyi sayı iki olmalı iki çocuğu çok bulup niye yaptın diyenlere sen yapma diyebilirsiniz

+1 oy
(3,162 puan) tarafından

Bunu yapmadan önce sorsan konuşurduk ama zaten yapmışsınız. Çokta konuşacak bir şey yok. Çocuk mevzusu her aileye göre değişen bir durum

+1 oy
tarafından

Yani rızkını veren Allah böyle konuşup moral bozmalarina ne gerek var. Gelipte çocuğun gelirinie yediğine ortak olmayacaklar. İki çocuk bence ideal. O zaman hiç dogurmasin kadınlar soyumuz tükensin. Sen bakma onlara Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin. 

+1 oy
(8,663 puan) tarafından

daha dogurmadigin icin pisman olmassin zaten niye olasinki suan hayat normal standart halinde gulluk gulistanlik gidiyor sana 😂😂😂 . kavga dovus kaos bagrisma cagrisma aglama zirlama  cocuklar ikincisi 1 bucuk yastan sonra baslio. suan benimki 3 yas 8 bucuk yas ev timarhaneden daha kotu. disari ciksamda bi arabba falan carpsada geberip gitsem kurtuldam su hayattan diye dua ettittirecek derecede bir hayat vaad ediyor ikinci cocuk

(1,587 puan) tarafından

Ben tek çocukla bazen böyleyim 2. Yi doğursam ne olur bilmiyorum 

(8,663 puan) tarafından

bende aksam 4 bucuga kadar rahatim okul varkn .tek cocuk  gibi oluo 4 bucuga kadar .sonra tv kavgasi. tablet kavgasi kumnda kavgasi .  su iccem o bardakdan bu suluktan . onu yicem bunu yemicem kavgasi. i oda bu oda kavgasi. habire kavga dovus timarhane gibi ev. surekli bagris cogris sesi var evin icinde artik cik bagris olunca tv yada tel sesini aciyorum ki cocuk sesi duymum diye:) tek dinledigim dizinin sesine konsantre olmaya calisinca hayat daha çekilir oluryo

(1,587 puan) tarafından

Ben de şu an yaklaşık 1 saattir ayağımda sallıyorum uyuycam diye odaya soktu 1 saattir uyumuyor çıldırmak üzereyim yani kaldırsam eziyet ediyor sürekli bir ağlama bademciklerimden rahatsızım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ılaçlar bitti neredeyse stres sinirden bademciklerim düşüyor iyileşemiyorum 

(8,663 puan) tarafından

image

hahahah en buyuk sebep bu bikere ikinci cocuk olmamasi icin
0 oy
(277 puan) tarafından

Bakacak olan anası babası kime ne ? 

0 oy
(1,631 puan) tarafından

Kişiye göre değişir bu durum maddi manevi yetebilecek bi durum varsa 5 çocuk bile idealdir maddi manevi bakacak durum olmadığında 1 çocuk bile fazladır sen ve eşin isteyip kendinize güveniyorsunuz çevre ne dese boş benimde iki tane çocuğum var iyiki iki tane var diyorum ikisine de aynı şekilde maddi manevi davranıyorum 

0 oy
(38 puan) tarafından

Gerçekten 6 ay sonra demişler yap yap yap diye beraber buysunler bende dedim istemiyorum şuan şimdi 2 ci geldi dünyaya  3 yıldan sonra önceden yapsaydım aynı diyeceklerdi ya sabır  hshshs hep bişey buluyorlar işte 

0 oy
(421 puan) tarafından

Kimene onlar mı bakıyomuş kişiden kişiye değişir bu ister 2 olur ister 5 istersen hiç doğurmazsın bu kimseyi ilgilendirmez sanane demeyi öğrenmezsek yatak odamıza kadar karışırlar böyle. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 369 göst.
0 oy
19 cevap 665 göst.
0 oy
16 cevap 866 göst.

Kategoriler

1,462,836 soru

23,977,161 cevap

326,353 kullanıcı

...