0 oy
377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba kızlar sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Liseden arkadaşım var bu kız 16yaşındayken bir çocuğa aşık oldu senelerce onu unutamadı derslerine bile vurdu bu konu yani tıp kazanacak kız sosyal iş kazandı. Şuan 22yaşında ve o çocukla görüşüyor hatta isteme oldu 12gün sonra nişanlanacaklar ilk başta annesi falan istemedi sorun para değildi çünki maddi durumu yerinde çocuğun tek sorun boy. Çocuğun boyu kısa yani boy kısa değil kızının aklına evlenme fikrini sokuyor. Kızda bu fikre tamam diyor. Herşeyimiz hazır sadece günü bekliyoruz ama kız fikrinden vazgeçicek gibi ben akıl vermeye çalışıyorum ne alaka önemli olan iyi biri olması sen beni anlayamazsın diyor o zaman kaç senedir bu çocuğun peşinden deli gibi koşuyorsun dedim gelecekte öz annemlere bile gitsek bana kocan çirkin diycek hem çocuklarımdan boyu kısa olucak diycek. Çocuğun boyu kaç bilmiyorum ama arkadaşım 167

Gerçekten haklı mı? Böyle konu yüzünden ilişki bitmeli mi? 

14 Cevaplar

+4 oy
(25,256 puan) tarafından

Saçma geliyor gerçekten sevse zaten bunu sorun etmezdi belli ki arkadaşın vazgeçmiş soğumuş bırak ayrılsın boştan elin oğlunun başını yakmasın hiç çekilmez böylesi arkasından bu şekilde konuşan yarın öbür gün eşi olursa yüzüne de der adamın psikolojisini bozar vallahi 

-Reklam-
+1 oy
(25,535 puan) tarafından

Çok şaşırıyorum en başta aklı nerdeydi ya

+1 oy
(6,445 puan) tarafından

Seven insan kusurlari görmez sevmiyor demekki

0 oy
(1,750 puan) tarafından

Adam kızdan uzunsa neden sorun etsin ki?

Evet uzun boy güzel görünen bir şey ama kız da çok uzun değilmiş. Türkiye ortalamasında. Çocuk 170 ve civarındaysa bu da Türkiye ortalaması zaten.

Çocuk zaten belli etmese de içten içe boyunu takıyordur, bir de arkadaşınız bu yönden darbe vursa hepten üzülür.

Boyu yaşlanınca da kısalacak, kalp güzelliği yetmeliydi. Ha kalbi de güzel değildir, o zaman arkasına bakmadan kaçsın.

(5 puan) tarafından

Ben gördüğüm söyleyim valla o çocuğun kalbide güzel benim arkadaşım ***** kendisinede söylüyorum aptalsın diye

(1,750 puan) tarafından
+4

O zaman ellemeyin, çocuk ziyan olmasın bari. Ehline düşmeyen her şey ziyan oluyor. 

0 oy
tarafından

Elde edene kadar hevesmis demekki. Elde edince oğlanı kıymeti bitmiş yazık olmuş. Kendileri bilir. Oğlan bunu duysa çok üzülür sen kisassin çocuklarımızda kısa olacak dese. Benim bı huyunu yada ozelligimi kusur olarak görse ben çok kırılırım. Kıza değil oğlana üzüldüm açıkçası. Benzer bi tanidigim arkadaşım kendiside kısaydı oglanda kısa ama ne biz bunu kusur gördük nede kendisi evlendiler mutlular. 

(5 puan) tarafından

Valla bacım ben asla gidip diyemem sen kısasın haddimedeğil. Arkadaşıma aklını başına topla diyiyorum anlamıyor

tarafından

Aman sen uzak ol bu aralar yoksa senin basın yanar. Kimse aman kız istemedi demez hemen baskasini suçlarlar. Arkadaşım sorunlu demekki karar veremiyor. 

0 oy
(976 puan) tarafından

Evet sorun oluyor tanıdıgımızın evliligi bitti ha anlaşamama da vardı ama. Adamın boy kısalıgı heo sorun oluyordu. Kızın kndi aileside yüze vuruyordu sürekli. Başka insanlarda diyordu kadın evde adama diye diye onunda psikolojisini bozdu en sonunfa bitti. Velhasıl hiç karışma istemiyorsa boy önemli degil deme o soğumuş belli

(5 puan) tarafından

Ne saçma bir boşanma sebebi ya:(önceden görmüyormuydu boyunu? 

(976 puan) tarafından

Demekki doyunca göz kusur arıyor

Hayırlısı olsun haklarında 

0 oy
(1,006 puan) tarafından

Benim boyum 1.56 eşim 1.85 sıkıntı olsa biz evlenmezdik ( görücü usulü). Arkadaşının çocuğu olsa da şans biraz boyu kısa uzun olması, kimi insanlar var (afedersin) **** kısacık çocukları uzun, kimi uzun insanlar var kısa çocukları. 

(5 puan) tarafından

Çocuklardan çok kendini düşünüyor böyle adamı nasıl yanımda gezdiricem diye ama bence o kadar kötü değil fotosunu paylaşamam etik değil ama

(1,006 puan) tarafından

Eşim beni nasıl yanında taşıyorsa o da kocasını taşıyacak boy Allah'tan gelen bir şey onun çaresi de illaki vardır boy uzatmak için. düşün eşimin sülalesinde 3. Boyu kısa olanım halası var benden kısa eşimin kuzenı evlendi kızın da boyu benden kısa eşi eşimle aynı boyda belki de biraz daha da uzun olabilir 

0 oy
(5,170 puan) tarafından

Sevmiyorsa zorlamayın. Şimdiden böyleyse ilerde kafasını şişirir huzur da bırakmaz çocukta. Bulsun 190 rahat etsin madem.

(5 puan) tarafından

Sorun o ki dünyada kimse mükemmel değil. Allah bilir gider 190bulur ama adamlığı 0olur bu sefer

0 oy
(5,381 puan) tarafından

Bence arkadaşın gerçekten sevmiş olsa takilmazdi bu konuya 

Demekki bağımlılık takıntı haline gelmiş duygusu 

Sevgi filan değil 

0 oy
(23,726 puan) tarafından

Benim kocamı da bana göre çirkin bulurdu çevrem parası pulu olan biri de değildi karekterini sevip aşık olduğun adamın tipi de güzel geliyor evet normal duruşu sert suratsız bile diyen olabilir ama bana baktığında gözlerinin içi gülüyor o insanlara da dediğim aynı insanı görmüyoruz dışardan baksan uyumsuz bile durabiliriz o zayıf yapılı ben kiloluyum o esmer kapkara ben sarışınım onun çevresi de beni kilolu bulmuş mesela.hic umrumuzda olmadı şimdi bir oğlum var babasına da benziyor ama hiçte çirkin falan değil ikimizde de hatta oğlumuzda da Gamze var.

Bence de bıraksın vaktini çaldığı için de helallik alsın arkadaşından o adama eş olmaz. Ne istediğini bilmeyen başkasının ağzına bakan evlilik yürütemez zaten üstelikte sevmiyor sevse hiç bir şeyi gözü görmezdi 

(5 puan) tarafından

Kız şimdide konuştuk evlenicem diyor valla bu düğünden kaçmasa iyi

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Boya göre mi aşk oluyor arkadaşın soğumuş muhtemelen boyu bahane ediyor severken boyunu gormedi mi 

(5 puan) tarafından

6sene manyak gibi takıntı haline getirdi dershane bahenesiyle adamı gözetliyordu 2saniyw gördüğünde yerinde zıplıyordu şimdi akşam konuştuk ne olursa olsun onunla evlenicem diyor🙄

0 oy
(1,617 puan) tarafından

Benim kocamda benden 2 santim kısa ama bana göre boy falan önemli değil karakteri çok önemli o da iyi çok şükür bence sorun olmamalı çocuklarımda yaşlarına göre uzun boylu doktor öyle dedi 4 yaş 6 yaşla 2 4 yaşla uyumlu diye bence çokta takmasın

0 oy
(87 puan) tarafından

Benim kocamda benden kısa herşey mükemmel valla iyiki evlendim huyu güzel olsun 

(5 puan) tarafından

Mutluluğun daim olsun canım

0 oy
(3,520 puan) tarafından

Gerçekten sevgi ve aşk olsaydı, bunu sorun olarak görmezdi. Ama bazı insanlar için etrafın ne dediği de önemli oluyor. Daha şimdiden olumsuz etkileniyorsa, çocuğa iyilik yapmış olur. Diğer türlü evlendiler diyelim, x kişinin olumsuz eleştirisinden ötürü sorun çıkaracaksa hiç gerek yok.

Bu arada ben de kısa boylu erkek sevmem. Daha başından böyle olduğum için de o tür erkekleri hiç çekici bulmazdım. 

(5 puan) tarafından

Ben bunu anlamıyorum ki şimdi ne olursa olsun onunla evlenicem umrumda değil diyor(şimdilik) 

Ayrıca kısada yani yer cücesi normal boy işte çocuk ne yapsın? Güneşi selamlayan erkek mi istiyor anlamıyorum ki

(3,520 puan) tarafından

Evlilik fikri farklı bir sorumluluk ve stres de getirmiş olabilir. Genel olarak gelgitli biri değilse, aşırı stresten duygu karmaşası yaşıyordur.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 333 göst.
+1 oy
3 cevap 72 göst.
2 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Ftm1907 (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,471,856 soru