0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Arkadaşım zor bir süreçten geciyor maddi durumumda çok iyi değil manevi olarak destek olmaya çalışıyorum görüp yardım etmek isteyen varsa fotoğraf atıyorum okuyun lütfen inanıp inanmamak size kalmış ben söylüyorum yani elimden bu geliyor daha öncede yazmıştım borçlarının yarısını ödediler bu kadarı kalmis

image

image

image

notu ile kapatıldı: Yasak post

4 Cevaplar

+3 oy
(4,936 puan) tarafından

Yanlis anlama cnm ama burada sirf bunu okudum diye birine yardim etmezdim kendi adima. Gercek mi degil mi bilemeyiz. O kadar seyler donuyor ki. Eger gercekten boyle bir durum varsa Allah darda koymasin, ama ne seni tanirim ne senin arkadasim dedigin kisiyi. 100 bin borcu nasil yapmis mesela? Kendimi asmayi düşündüm filan demesi, bilmiyorum bana geçmedi bu yazışma. 

tarafından

İsim ve fotoğrafları gizledim doğruyu söylüyorum gerçekten zor durumda şirketleri vardı borç yapmışlar iflas ettiler şuanda zor durumda 

-Reklam-
0 oy
(24,536 puan) tarafından

Keşke birine inanmak güvenmek bu kadar kolay olsaydı:(

0 oy
(2,014 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama bu gözler kendi kendine mesajlasip burda ilgi çekmeye çalışanı da gördü. Niyetiniz iyi olabilir fakat aklı başında olan biri kalkıp da bu şekilde görüp yardım etmez. Haciz geleceğine dair kağıt, belge vs var mı ? Onu atın da görelim. O zaman daha güvenilir olur. 

tarafından

Sizde haklısınız soyledimde gormedi cevap bekliyorum 

0 oy
(8,880 puan) tarafından

Nerede oturuyor 

tarafından

Konya 

(8,880 puan) tarafından

İstanbul olsaydı gidip görmek isterdim güven olmadan yardımcı olamıyorum maalesef. Allah yardımcısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (258 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 226 göst.
0 oy
14 cevap 395 göst.

Kategoriler

1,477,529 soru