0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhabalar sorum başlıkta arkadaşlar t3 t4 ve tsh ım normal çıktı ama nodulüm var bu durumu yaşayan oldu mu çevrenizde

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Annemde vardı cnm ama değerleri de yüksekti annemin ameliyat oldu iki kez bnde de var ama değerlerim normal benim üç ayda bir kontrol oluyorum 

(3 puan) tarafından

Teşekkürler 🙏🏻 ultrason istedi ama çok ileri tarihe verdiler bugun başka bi hastaneye gideceğim o da ileri bir tarih verirse özele gidicem siz ultrason çektirmiş miydiniz solid yada kistik dediler mi acaba 

tarafından

Evet ca çekildi bizim ırsi zaten korkulacak bir durum değil di ama işte annemin troit kanseri çıktığı için kontrol altindayim

(3 puan) tarafından

Bizde ırsi değil ve değerlerim normal çıktığı için çok anlam veremedim nodülüm dışarıdan belli oluyor 1 günde çıktı daha önceden yoktu görüp endişe ettim biraz 🤏🏻 annenizinkinin içi su dolu mu yoksa hücreli mi acaba hatırlıyor musunuz 

tarafından

Hücreli idi cnm hmde baya hücreliydi

(3 puan) tarafından

Cok gecmis olsun Oncesinde annenizin bi belirtisi var miydi rastlanti seklinde mi ultrasonda fark edildi acaba 

-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından

görümcem de var ilaç kullanıyor 

(3 puan) tarafından

Solid mi kistik mi çıkmış acaba 

(4,285 puan) tarafından

valla hatırlamıyorum uzun zamandır var

(3 puan) tarafından

Anladım teşekkürler 🙏🏻

0 oy
(231 puan) tarafından

Annemde var canım 2 defa biyopsi yapıldı temiz çıktı şimdi ise 6 ay da bir ultrason kontrolüne gider gelir

(3 puan) tarafından

Ultrasondan sonra biyopsiye neden gerek duygular acaba ya orda çıkmıyor mu 🥲 

0 oy
(563 puan) tarafından

Dereotu ye her gün aç karnina sabah 

(3 puan) tarafından

A evet bunu duydum ultrasonu hallettikten sonra denicem teşekkür ederim 🙏🏻

0 oy
(3,232 puan) tarafından

Bendede var 

Nodül kitle 

Troit hapı kullanıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 167 göst.
0 oy
7 cevap 298 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rebellious (665 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
+1 oy
28 cevap 856 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,436 soru

24,058,454 cevap

330,029 kullanıcı

...