Merhabalar sorum başlıkta arkadaşlar t3 t4 ve tsh ım normal çıktı ama nodulüm var bu durumu yaşayan oldu mu çevrenizde
Annemde vardı cnm ama değerleri de yüksekti annemin ameliyat oldu iki kez bnde de var ama değerlerim normal benim üç ayda bir kontrol oluyorum
Teşekkürler 🙏🏻 ultrason istedi ama çok ileri tarihe verdiler bugun başka bi hastaneye gideceğim o da ileri bir tarih verirse özele gidicem siz ultrason çektirmiş miydiniz solid yada kistik dediler mi acaba
Evet ca çekildi bizim ırsi zaten korkulacak bir durum değil di ama işte annemin troit kanseri çıktığı için kontrol altindayim
Bizde ırsi değil ve değerlerim normal çıktığı için çok anlam veremedim nodülüm dışarıdan belli oluyor 1 günde çıktı daha önceden yoktu görüp endişe ettim biraz 🤏🏻 annenizinkinin içi su dolu mu yoksa hücreli mi acaba hatırlıyor musunuz
Hücreli idi cnm hmde baya hücreliydi
Cok gecmis olsun Oncesinde annenizin bi belirtisi var miydi rastlanti seklinde mi ultrasonda fark edildi acaba
görümcem de var ilaç kullanıyor
Solid mi kistik mi çıkmış acaba
valla hatırlamıyorum uzun zamandır var
Anladım teşekkürler 🙏🏻
Annemde var canım 2 defa biyopsi yapıldı temiz çıktı şimdi ise 6 ay da bir ultrason kontrolüne gider gelir
Ultrasondan sonra biyopsiye neden gerek duygular acaba ya orda çıkmıyor mu 🥲
Dereotu ye her gün aç karnina sabah
A evet bunu duydum ultrasonu hallettikten sonra denicem teşekkür ederim 🙏🏻
Bendede var
Nodül kitle
Troit hapı kullanıyorum
1,468,426 soru
24,058,169 cevap
330,018 kullanıcı