0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından

Kızlar oturduğum binada çocuklarımın oynayabileyecegi hiç bir yer yok mahalle olarak tüm mahalle aynı zaten. Herkes çocuğunu binasının önünde iki metrekarelik bahçesinde oynatıyor ama gel gör ki bizim apartman yönetimiz bahçede oyun oynamak yasak dedi tasindigimiz gün. Bide binanın yanından arka garaja giden yol var. Eğimli olduğu için çocuklarımı oraya cikartayim dedim. Birine sukutur diğerine ilk arabam oyuncağını aldım.

Dördüncü kattaki apartman yöneticisinin karısı balkona çıkıp kim o orda oyun oynayan diye bağırdı başımı kaldırdım sen miydin, çıkın ordan orda oynamayın dedi. Neden dedim arabaları cizersiniz dedi. Arabalarla işimiz yok biz burdayiz çizmeyi dedim. Ama çok ses oluyor bız rahatsız oluyoruz götür okulda oynar dedi ama bağırarak ve asagilar tarzda bağırıyor. Okul dediği de bir sokak üstte ve kapısı kitli oluyor girilmiyor. Oldu canım oldu giderim dedim. Başka apartmanın önünde komşular oturuyordu onların yanına gittim hep oraya gidiyorum kendi evimin önünde çocuklarımı oynatamiyorum. 

Komşulara olayı anlatıyorum o kadın da balkona çıkmış beni dinliyor. Komşular diyor onun mahallede kavga etmediği kimse kalmadı alttan aldıkça üstüne cikarr diyorlar. 

Ay napicami şaşırdım çok şirret bir kadın eşim görevde olduğu için çocuklarıma yanlız bakıyorum. Eşime anlattım onun eşini arasın konuşsun diye ama eşim de diyor boşver orda oynatma sende. Hiç birşey deme kavga etme diyor. Benden yirmi yaş kadar büyük bir kadın yani genç de değil. Ne yapayım sizce orda oynatmaya devam edeyim mi.? 

9 Cevaplar

+1 oy
(7,466 puan) tarafından

Bizim siteyi görse kalpten gider heralde toplar arabaların üstünde uçuyor. Çocuklar aksama kadar dışarda 

(250 puan) tarafından

Ben de dört kere ev değiştirdim hiç çocuklarım oyun oynamasına karışani görmedim. 

-Reklam-
+1 oy
(110 puan) tarafından

Parka götürün o zaman çocuğunuzu ben oğlumu asla sokağa ve bina bahçesine çıkarmıyorum alıyorum parka gidiyorum kimse cocuk sesi çekmek zorunda değil bizim binadaki çocuklar cocuk demek masum kalır asansörde bile oyun oynuyorlar binanın iç ve dış duvarları saçma sapan karalamalarla dolu merdiven korkulukları ve bahçe korkuluklarindan bahsetmek bile istemiyorum kimse kimsenin çocuğunun bozduğu yıktığı kırdığı şeyleri yaptırmak için ödeme yapmak zorunda değil ama anlatamadım binaya bunu kendi evim olmasa bin kere taşınırdim o yüzden ben binada bahçesi ve sokakta cocuk oynamasına karşıyım 

0 oy
(4,127 puan) tarafından

sokağa kimse karışamaz. nerde oynayacak nu çocuklar. apartman bahçesinin yasak olması da saçma

(250 puan) tarafından

Evet ya bende sinirden elim ayağım titredi komşuların yanına geçtim. Sokakta bagiramam ben öyle kavgacı biri de değilim. Muhtemelen kapıma da gelir o kadın inadına bugün de top alıp oraya geçeyim diyorum Da kavga edersek ağzının payını veremem diye korkuyorum ya...

0 oy
(363 puan) tarafından

Yakınlarda Park varsa parka götür veya okul bahçesi olabilir.çoğu yerde bahçe kapısı açık olur.araçların Park edildiği yer çocuklar için tehlikeli olabilir.öyle komşuyla uğraşılmaz.bende de vardı en son uzaklaştırma aldırdım kadına.şiddette meyilliydi.

(250 puan) tarafından

Park yakın değil. Okul kapısı kitli 

Park alanı tehlikeli değildi zaten iki araba vardı ve rahat Park olmadığı için kimse kullanmak istemiyor genelde boş 

0 oy
(562 puan) tarafından

İki ay okul tatil bizim mahallede de çocuklar oynuyor kapı önünde ama her şeyin saati belli mesela siz en başından bahçede çocuklar oynamasın diyen bir ev sahibinin evini tutmakla hata yapmissiniz 

Baştan kabul ettiğiniz bir şeye de şimdi itiraz etmeniz anlamsız 

Büyük şehirlerde ben de mahallelerde bagris cagris olmasını sevmem gece çalışan gündüz çalışan hasta ya da bebekli olanlar var yaz olduğu için de pencereler açık 

Belediyeler her yere park yapmış yani çocuklar bence parklara goturulmeli ya da evlerinde oynamalı benim de çocuğum var ama kapı önü hem araba yolu hem de bir dünya araba var tehlike dolu kim sapik kim katil belli değil  

(250 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çocuklarım biri dört diğeri bir buçuk yaşında. 

Ev sahibimiz değil kendi oturduğu ev kendine ait sadece apartman yöneticisi. Taşındıktan sonra tanıştık.

Yakında Park yok malesef yürüme mesafesi ile iki çocuk her zaman gidip gelemiyorum.

Saat olarak ta 7-8 arası bir şeydi hava kararmamisti herkesin dışarda olduğu saatti. 

Bende hergun çıkartmiyorum günlerdir evin icindelerdi çocuklarım. Eşim yok yanlızım anlayışli olmaları lazım o saatte de kimse uyumaz yani apartmanda oturmak ta bunlara katlanmayi gerektirir bence

Okul diyorsunuz da okulda oynayan çocuklar var ama duvardan felan atlamislar girmeyi denedim giremedik. 

(562 puan) tarafından
+1

Bence belediyeyi ara soyle kardeşim nasil Belediyesi'niz sizi cimere şikayet edecem bir park vb alan yok ben mecbur muyum çocuklar için komşularla kavga edeyim bu konuya cozum bulun de

0 oy
(23,104 puan) tarafından

Dün aynı olayı yaşadım benim çocuklar oyun oynarken bi kadın veletler defolun burdan demiş bi gittim kapıya çıkamadı çağırdım yok teyzem kızdı kadına çocuklar nerde oynayacak diye ben anlamıyorum bu insanların çocukları yokmu yaa

(250 puan) tarafından

Kendisinin çocukları sokaklarda büyümüş. Komşular öyle dedi valla eşim de boşver diyor bir sene sonra gidecez zaten burdan

0 oy
(739 puan) tarafından

Ben başlarındayım ses vs olursa müdahale ederim de oynatmaya devam et

0 oy
(142 puan) tarafından

Bacım deli deliyi görünce sopasını saklanmış böyle insanları alttan alırsan tepene çıkar üst katı.da teyze oturdu mustakilden gelmiş yapmadığı şey kalmadı camları bile suyla yakıyordu kaç uyardım anlamadı basta cok seslenmedim sabrim tasti en son yaşına bakmadım ya dedim burası müstakil ev mi kaç defa uyardım yeter diye saldırmaya o bana ben ona en sonda komşuların içinde bozdum ondan sonra akıllandı bu çocuk ve kimse kusura bakmasın orada oturuyorsanız gayet güzel bir şekilde orada oynatırım kimsede buna karışamaz rahatsız olan da çıksın gitsin müstakil evde otursun apartmanda ne işi var

0 oy
(764 puan) tarafından

İki çocuğun çok fazla ses yapacağını düşünmüyorum o biraz o kadının abartması sanırım ama bizim apartmanın önünde de çocuklar oynuyorlar inanılmaz derecede ses yapıyorlar bağırmaları çağırmaları topla demir kapıya falan vuruyorlar inanılmaz ses oluyor ve bütün apartman rahatsız o yüzden bizim apartmanın önünde de çocukları oyun oynanılması yasaklandı ve açıkçası ben bu durumdan memnunum senin olaya gelecek olursak da bence ses yapmıyorlarsa oynamalarında sorun olmamalı.

(5,808 puan) tarafından

Sokağa nasıl yasak koyuluyor çok saçma

(764 puan) tarafından

Sokak degil bizimki apartman onu etrafi cevirili ve birde bizim etrafimizda cok fazla park var gitsinler orda oynatsinlar cocuklarini 1 cocuk değil 2 coxuk değil 15 cocuk var en az onların sesini dinleyemeyiz bir basladilarmi sesleri her yerden geciyor yakinda doğum yapicam ugrasamazdik binanin ortak karari yasaklandi apartman onu isteyen alip cocugunu sokakta oynatsin ama zor geliyor analarina babalarina cocuklarin başında beklemek.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
+1 oy
4 cevap 235 göst.
0 oy
7 cevap 233 göst.

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,171 cevap

329,245 kullanıcı

...