0 oy
112 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,813 puan) tarafından

Kızlar bilmiyorsunuz bir senedr tedavi görüyorum. Bu süreçte kızımdan çok ayrı kaldım. Kendisi 3 yaşını 2 ay geçti .  Elhamdülillah şimdi iyim.  Bir kaç kere ben ilaç almaya flan giderken uyandı ağladı anne gitme diye . Ameliyat oldm 5 gün kaynanam da kaldı eşimle . 25 gün boyunca her gün ışına gidip geldm. Ara ara onu da götürdüm. O zamanda anne babaanneye gitmek istemiyorum artık diyordu. Hatta çoğu kez ağlamış eve gideceğim annemi istiyorum diye. 2 ay oldu ışın biteli. Gayet güzel gidiyordu kaynanamgile. Hatta ağlıyordu beni oraya götürün diye.  Ama son 1 2 haftadr asla gitmek istemiyor. Ben olunca sorun yok. Gidiyorz orda oynuyor flan. Mesela bugün ağladı eşime götür beni dedi. Bizde annemle evi temizliyordk. İyi dedim gitti çabucak yaparz. Çamaşır seriyordm. Birde baktm geliyorlar. Yarı yolda geri dönmüş ler eve gitcem diye ağlamış. Annemle akşam amcamgile gidiyordk. Evimizde yakın pijama alıp geleyim siz gidin dedim. Apartmanın önünde beklemiş annem gelmeden gitmem diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artk. Çok ayrı kaldık bu yüzden mi bana çok bağlı hale geldi. Yoksa bu yaştaki çocuklar hep mi böyle.  Sizin çocuklar nasl acaba. Yorumlarınz benm için kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim 💕

3 Cevaplar

0 oy
(4,835 puan) tarafından

Inan suan hislerimi anlatacak kelime bulamiyorum 

(1,813 puan) tarafından

Canımmmmm💕

(4,835 puan) tarafından

😢😢♥️♥️♥️♥️

-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok ayrı kaldığınızdan değildir ya benim kızım da 3.5 yaşında bugüne kadar 3-4 saatten fazla bensiz kalmadı ama o da öyle bensiz kalamaz 

(1,813 puan) tarafından

Ya iyidi aslında gider oynardı . Ama şimdi asla gitmek istemiyor 

0 oy
(11,467 puan) tarafından

Ayrı kaldığınız için çocukta travma kalmış olabilir terk edilme korkusu güvensizlik varm

Halamın kızı kocasıyla sorunlar yaşadı onunda kızı babaannesinde kaldı 2 ay kadar şimdi kız 7 yaşında aynı senin kızın gibi düğüne gittik sesiz calgisiz düğündu annesini görmedi kıyameti koparti. Sürekli korkarak annesini arıyordu birkaç kez şahit oldum o kıza. Terk edilme korkusu yaşıyordu.

Oda annesi hastalandı annesine geldi kız babanede kaldı .bir kerede kocasıyla kavga etti evi terk etti 2 defa kız bırakıldı 

tarafından

Yazık ya hiçbir yavru annesiz kalmasın inşallah:(

(11,467 puan) tarafından

Amin canım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy