0 oy
104 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (160 puan) tarafından

Bebeğim 16 aylık. Gece emzirmesini 1 ay önce kestim ve odaları ayırdım. Gece emmesi kesilince sabaha kadar uyuyor benekler dediler ama bizde hiçte öyle olmadı . Odayı ayırmama rağmen yine uyanıyor. Köpek dişler mi çıkıyor ondan mı bilmiyorum . Ama yanında yattığım zaman sık uyanma durumu olmuyor. Mesela onun yanında yatsam sabah 5 6 ya doğru 1 kez uyanır. Ama yanında yatmadığımda çıt sesine uyanıyor. Odadan çıkınca sanki hissediyor. Her defasında Ağlayarak uyanıyor. emmeyi kestim ve odalar ayrıyken böyle davranma sebebi ayrılık kaygısı olabilir mi? Kaçıncı ayda bu kaygıyı yaşıyorlar ve ne kadar sürüyor acaba ? 

Desteksiz bakıyorum. Çok yorucu…

2 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından

Benim oğlum 3 yaşında ve sürekli yapışık olmamkza rağmen gece yatağından kalkıp.yanimiza geliyor nereye gitsem bırakacak kimsem yok o yizden benimle ona rağmen böyleyiz yani ne zaman biter bilmiyoruz

(160 puan) tarafından

Ben 2 yaşına geldiğinde işe döneceğim o zaman nasıl olur bilemiyorum. Ama size de üzüldüm baya olmuş :(

-Reklam-
0 oy
(1,023 puan) tarafından

Bana çok ters geliyor bebegin ayri bir odada yatmasi  daha anneye muhtac ve aklim hep onda olur hic uyuyamam ben 3 yasindan once hic ayirmadim cocuklarimi

Bende desteksiz bakiyorum ve 3 cocugum var 

Gece gunduz asla uyumuyor bitek memede uyuyor ve coklu besin alerjisi var 

(160 puan) tarafından

Aklım onda değil çünkü gözümü açtığım an kamerada görüyorum. Ha aynı odada ki yatakta yatmış ha yan odada ki yatakta. Bir fark yok. İkisinde de gözümü açtığımda görüyorum. Mesela Şuan sizle konuşurken görüyorum . Neden içim rahat etmesin ? Anneye muhtaç demişsiniz ben onu odaya hapsetmedim ki gık dese yanına gidiyorum , onu orda ağlamaya mahkum etmiyorum. Çok yanlış bir bakış açısı. Banada sizin yorumumuz çok ters geliyor . İnsana kendini kötü anne gibi hissettirecek tarzda bir yorum. Benek muhtaç ayrı yatılmaz vs . Muhtaç olduğu an ben saniyesinde onun yanındayım.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.

Kategoriler

1,473,179 soru

24,121,283 cevap