Özel bölgede ve koltuk altı kararması nasıl geçer kızlar tavsiye edeceğiniz ürün yada bitkisel çözüm yolu var mı?
Ben ruşur taşı ve eşek sütlü sabun kullanıyorum.haftada 2 kez.öyle bir anda bembeyaz olmuyor ama bi ton açıldı.düzenli ve sabırla kullanırsan işe yarıyor
Hamile kalınca oluyor benim nereden temin edebilirim dediklerinizi
Ben trendyoldan almıştım set halinde tala markası
Başka bildiğin varmı canım ben gene soda limon yaptım yok etmedi fazla iyiki post paylaşılmış bereket koku var annem dedi gecti bende sonra İnşAllah gecer geçmese paylaşırım burda hem bu kararma başka kolay varsa bunuda denerim derim eşime bari :))
Valla başka bi işe yarar bişey bilmiyorum sadwce geçen instagramda ter kokuşu için hindistan cevizi yağı ve karbonatı duydum link bırakayım videoda anlatılıyordu
https://www.instagram.com/reel/DJ8sQV6NImf/?igsh=cngxbTk0Mmp2bXJw
Yarım Limonun üstüne karbonat dök onu koltuk altına sür düzenli yap fayda eder.. Hemen olmaz zaten en az 2 ay bir şeye devam etmek gerek
Glikolik asit
Bikini bölgesi hariç koltuk altlarına glikolik asit sür düzenli kullanımda faydasını görüceksin
Karbonat ve limon damlatip sür hem kokuyu engeller hemde beyazlatir sade olarak karbonatta sürerim elimi biraz islatip sürerim asla koku olmuyo tavsiye ederim💫
1,470,502 soru
24,086,692 cevap
331,535 kullanıcı