0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (1,334 puan) tarafından

Koltuk alt kararması için evde yapılabilecek bişe var mı yada krem VS kullanıp sonuç aldığınız yöntemleri yazar mısınız kızlar.. Neden başladı bilmiyorum daha  öncelerde  yoktu yeni yeni renk değişiyor.. 

2 Cevaplar

0 oy
(4,194 puan) tarafından

Ben de burada bekleyeyim 

(1,334 puan) tarafından

Benden önce çözüm bulursan banada yaz can sıkıcı bir durum 🤦🏻‍♀️

(4,194 puan) tarafından

Hormonal olarak karariyormus bir ne pamuk dışında bir sey giymek etkiliyormus diye okumuştum bir ara ruşur taşı denedim o bayağı iyi geldi ama tam açılmadı belki devam etsem açılırdi bir de estetik merkezlerinde lazer yapılıyormuş o var aklımda 

(1,334 puan) tarafından

Büyük ölçüde pamuklu giyorum zaten.. Ruşur taşı nedir ona  bir bakayım

-Reklam-
0 oy
(2,946 puan) tarafından

Glikolik asit canım ben kullanıyorum gayet iyi temizliyor gözenekleri var Beyaz yapıyorum Ayrıca beyazlatan rolonlar da var onlardan da kullanabilirsin Ben Gebelik döneminde tüy dökücü kremle alıyordum O yüzden kararma oldu ama ağda artı glikolik asit artı temiz içerikli bir rolon kullanıyorum şu an memnunum

(1,334 puan) tarafından

Bakayım Bi gratise vardır orada demi 

(2,946 puan) tarafından

Evet canım bende ordan aldım baya bereketli bir ürün zaten yanında pamuk da al Makyaj temizleme pamukları var ya iyice Üzerine damlat koltuk altına yapıştır ve 5 dakika bekle kuruduktan sonra nemlendirici krem sür

(1,334 puan) tarafından

Tamm canım sağol yapayım inşallah sonuç alırım 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 691 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 245 göst.
15 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 139 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.

Kategoriler

1,467,317 soru

24,042,957 cevap

329,235 kullanıcı

...