+5 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (4,773 puan) tarafından

Arkadaşlar polisi arasam mi üst kat komşu kapıyı çaldı bu saatte açtım kadın beni dovmezsen yukarı eve gelecem dedi eve cagirdim ablayı gelmedi. Kavga ediyordu kocasıyla kocasida aşağı inersem seni öldürürüm dedi  abla geri eve girdi yukarda bagris cagris oldu korktum kızımla uyuyorduk bizde bu saatte kadın kapıyı yumrukladı can havliyle herhalde şimdi ben polisi arasam mi sesleri geliyor çocuklarda ağlıyor 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benzer bı olayda ben yaşadım. Eşimle balkonda oturuyorduk. Kadının biri bağırmaya başladı vurma bana diye. Bende bı hısım kalktım baktım adam kadına vuruyor gibiydi. Sokak ortasında. Eşime dedim polisi arayalım. Eşim sen karışma. Biz karismayalim dedi içeri soktu beni. Kadına çok üzüldüm kimse hicbise yapmadı bende yapamadım. Polis falanda gelmedi. Kimse karismadi. Şimdi sessiz ortalık bişe yok. Böyle kavgalari duyunca ben çok üzülüyorum çünkü annemle babamda kavga ederdi sürekli polis gelirdi. Kadınlara dahada üzülüyorum. Ama elimizden hicbirsey gelmiyor. Poliste gelse soru sorup uyarıp gidiyor sonra yine aynı.

(4,773 puan) tarafından

Aynen öyle ya hemen serbest bırakıyor 

-Reklam-
0 oy
(918 puan) tarafından

Yengemin kardeşi bu yüzden vefat etti kapısını bi komşusu çalıyor abi ne olur yardım et kızımı kurtar adam çıkıyor sokağa 2 el ateş orda vefat etti adam İstanbul'da haberlere çıktı hatta ,adam kaçtı gitti olan onun 2 çocuğuna eşine oldu yetim kaldılar ,komşum geldi bi ara çocuklarıyla ağlıyordu dedi eşim tüfeği bana dayadı öldürecekti beni sonra gitti evine mutlu mesut oldular ,demem o ki insan bi yolunu bulup gidip şikayet eder polisi arar , komşudan şikayetin gittiğini bilir bu defa gelip kapına dayanır takip eder manyak insan çok kaç defa arkadaşım dedi biz polis çağırdık kadın dedi biz mutluyuz ne kavgası 

(4,773 puan) tarafından

Ağlaya ağlaya annesine gitmis orda kalmış banada sabah ki olaylar için kusura bakma yazmış 

(918 puan) tarafından

Şükür en azından sığınmış ailesine 

(4,773 puan) tarafından

Ve bugünde geri döndü 

(918 puan) tarafından

Aile de istememiş mecbur kalmış Allah yardımcısı olsun zor hele çocuklar için daha zor

(4,773 puan) tarafından

Annesi tek yaşıyor xaten canım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 624 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,845 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,833 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 658 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,390 soru

24,182,601 cevap

336,402 kullanıcı

...