İlk fotoğraftaki masa takimini sormuştum daha önce. Şimdi ikisi arasında kararsız kaldım. Ama birini almam gerek artık. Çok da fazla bir seçenek yok. Sizin fikriniz nedir?
Sadeliği her zaman daha çok severim. 2. Daha güzel geldi o yüzden.
2ci canım 1 sandalyeleri hiç rahat değil
İkincisi gibi olandan bir kaç tanıdığımda var hangisinin evine gitsem mutlaka bir tanesinin veya iki tanesinin ayağı kırık diyorlar çok sağlam gelmiyor bana bu şekilde ayağı olan sandalyeler benimki metal ayaklı mesela memnunum 4 yıl oldu alalı
1 numara metal ayaklı. Önceden sorduğumda sandalye rahatsız görünüyor diye yorum gelmişti burda. Ama trendyol da en çok satılan model de bu
Bizde de bu sandalye vardı aynı şekilde hepsi çöp oldu ayaklar çabuk gidiyor cidden sağlam değil ben yazacaktım arkadaş yazmış
O zaman 1 numara daha mı mantıklı kizlar? Ayakları demir cunku
Aynen bizim mutfakta da var aynısı. Ayağı kırıldı birinin. Hiç memnun değilim sağlamlık açısından. Ama çok rahat o ayrı. Değiştirşcem ben de.
2. Sandalyeleri bende var memnunum ilk masanın sandalyesinde oturup uzun kahvaltı yada kahve keyfi yapılmaz rahat edilmez
2. Daha güzel canım
Bir numara bence
Ben biri begendim 2 mutfak masasından çok salon masasına benziyor benim salon masam ikiye benziyor da
Bende size katılıyorum. 1. De Sandalye rahatsız görünüyor dedikleri için 2 nolu takimi eklemiştim. Yoksa görsel anlamda da 1 numara tam mutfak masasi
Yemek masası sandalyesinden nasıl bir konfor bekleniyor ki sonuçta sandalye
Ay kanki şimdi yorumunu gördüm aynı yorumu yapmışız 🤣 @NuReLLa -_-
Cidden mi 😍😍😍🤣🤣🤣🤣
2 numara güzel
1.nin masası daha güzel sandalyeleri kötü
2 daha rahat gibi geldi bana. 1. Deki sandalyelere yaslansam sırtımı ağrıtacak gibi hissettim.
Birincinin masası ikincinin sandalyesi
1 in masasını çok beğendim ama sandalyeleri kullanışlı gelmedi boyaları kalkabilir zamanla gibi ben ikinciyi kullanıyorum aynısı 3 yıldır sorun yaşamadım hiç taşındığım evde mutfağa masa sığmıyodu salona koydum uyumlu durdu orayada
Mutfakta kumas sandalye hic iyi olmuyo canim leke oluyo ister istemez silmesi zor oluyo
O zaman 1 mi diyorsun cnm?
2 daha hos ama kullanis acisindan bence 1
2 daha güzelmiş canim
Sağol cnm
Bir daha güzel duruyor ikincisi salon mobilyası gibi
İşte bende aynisini düşünüyorum.belki sandalye daha rahattır ama salon masasi gibi
Aynen canım yuvarlak seviyorsan kuzenim tedi sandalyeli beyaz almış ona da bakabilirsin
Bende 2 numaranın kollu olanı var.6 yıldır kullanıyorum hem sağlam hem rahat.ama masası için aynısını diyemem.evde çocuk olunca üstüne çay yemek dökülüyor örtü olduğu halde sarı sarı lekeleri içine çekti ne kadar silsemde belli ediyor.
Hadi ya. O zaman 1 numara mantıklı gibi
1 Bence Canım Güle Güle Kullan Darısı Bana İnşAllah Yeni Evim Olursa
Kumaş hiç tavsiye etmem
Çocuklar illa yemek döküyor sürekli silmek gerekiyor 2 tanesini az önce makina işe yıkadım dinleniyorum diğer ikisini yıkayacağım ☺️
1,469,144 soru
24,068,240 cevap
330,490 kullanıcı