+1 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (2,260 puan) tarafından

İlk fotoğraftaki masa takimini sormuştum daha önce. Şimdi ikisi arasında kararsız kaldım. Ama birini almam gerek artık. Çok da fazla bir seçenek yok. Sizin fikriniz nedir? 

image

image

17 Cevaplar

+3 oy
(4,641 puan) tarafından

Sadeliği her zaman daha çok severim. 2. Daha güzel geldi o yüzden. 

-Reklam-
+2 oy
(490 puan) tarafından

2ci canım 1 sandalyeleri hiç rahat değil 

+1 oy
(22,006 puan) tarafından

İkincisi gibi olandan bir kaç tanıdığımda var hangisinin evine gitsem mutlaka bir tanesinin veya iki tanesinin ayağı kırık diyorlar çok sağlam gelmiyor bana bu şekilde ayağı olan sandalyeler benimki metal ayaklı mesela memnunum 4 yıl oldu alalı

(2,260 puan) tarafından
+1

1 numara metal ayaklı. Önceden sorduğumda sandalye rahatsız görünüyor diye yorum gelmişti burda. Ama trendyol da en çok satılan model de bu

(728 puan) tarafından
+1

Bizde de bu sandalye vardı aynı şekilde hepsi çöp oldu ayaklar çabuk gidiyor cidden sağlam değil ben yazacaktım arkadaş yazmış 

(2,260 puan) tarafından
+1

O zaman 1 numara daha mı mantıklı kizlar? Ayakları demir cunku

(4,199 puan) tarafından
+1

Aynen bizim mutfakta da var aynısı. Ayağı kırıldı birinin. Hiç memnun değilim sağlamlık açısından. Ama çok rahat o ayrı. Değiştirşcem ben de.

+1 oy
(447 puan) tarafından

2. Sandalyeleri bende var memnunum ilk masanın sandalyesinde oturup uzun kahvaltı yada kahve keyfi yapılmaz rahat edilmez

+1 oy
(4,792 puan) tarafından

2. Daha güzel canım 

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Bir numara bence

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Ben biri begendim 2 mutfak masasından çok salon masasına benziyor benim salon masam ikiye benziyor da 

(2,260 puan) tarafından

Bende size katılıyorum. 1. De Sandalye rahatsız görünüyor dedikleri için 2 nolu takimi eklemiştim. Yoksa görsel anlamda da 1 numara tam mutfak masasi 

(19,557 puan) tarafından

Yemek masası sandalyesinden nasıl bir konfor bekleniyor ki sonuçta sandalye 

(4,685 puan) tarafından

Ay kanki şimdi yorumunu gördüm aynı yorumu yapmışız 🤣 @NuReLLa -_-

(19,557 puan) tarafından

Cidden mi 😍😍😍🤣🤣🤣🤣

0 oy
(2,535 puan) tarafından

2 numara güzel 

1.nin masası daha güzel sandalyeleri kötü 

0 oy
(18,466 puan) tarafından

2 daha rahat gibi geldi bana. 1. Deki sandalyelere yaslansam sırtımı ağrıtacak gibi hissettim.

0 oy
(6,034 puan) tarafından

Birincinin masası ikincinin sandalyesi

0 oy
(1,342 puan) tarafından

1 in masasını çok beğendim ama sandalyeleri kullanışlı gelmedi boyaları kalkabilir zamanla gibi ben ikinciyi kullanıyorum aynısı 3 yıldır sorun yaşamadım hiç taşındığım evde mutfağa masa sığmıyodu salona koydum uyumlu durdu orayada

0 oy
(4,867 puan) tarafından

Mutfakta kumas sandalye hic iyi olmuyo canim leke oluyo ister istemez silmesi zor oluyo 

(2,260 puan) tarafından

O zaman 1 mi diyorsun cnm?

(4,867 puan) tarafından

2 daha hos ama kullanis acisindan bence 1 

0 oy
tarafından

2 daha güzelmiş canim

(2,260 puan) tarafından

Sağol cnm

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Bir daha güzel duruyor ikincisi salon mobilyası gibi

(2,260 puan) tarafından

İşte bende aynisini düşünüyorum.belki sandalye daha rahattır ama salon masasi gibi

(4,685 puan) tarafından

Aynen canım yuvarlak seviyorsan kuzenim tedi sandalyeli beyaz almış ona da bakabilirsin 

0 oy
(2,273 puan) tarafından

Bende 2 numaranın kollu olanı var.6 yıldır kullanıyorum hem sağlam hem rahat.ama masası için aynısını diyemem.evde çocuk olunca üstüne çay yemek dökülüyor örtü olduğu halde sarı sarı lekeleri içine çekti ne kadar silsemde belli ediyor.

(2,260 puan) tarafından

Hadi ya. O zaman 1 numara mantıklı gibi

0 oy
(1,428 puan) tarafından

1 Bence Canım Güle Güle Kullan Darısı Bana İnşAllah Yeni Evim Olursa 

0 oy
(15,543 puan) tarafından

Kumaş hiç tavsiye etmem 

Çocuklar illa yemek döküyor sürekli silmek gerekiyor 2 tanesini az önce makina işe yıkadım dinleniyorum diğer ikisini yıkayacağım ☺️

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 386 göst.
+3 oy
11 cevap 552 göst.
28 Şubat 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 393 göst.
+1 oy
9 cevap 302 göst.
10 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,041 soru

24,067,039 cevap

330,433 kullanıcı

...