İki kere açılmış post ondan sildim digerini
Afiyet olsun çok güzel bahçeniz bereketli olsun. Rabbim bebeğinin dişlerini kolay çıkarmayı nasib etsin. Varlıkta darlıkta Allah'tan. Allah sabredenleri sever. Allah önce zahmetiyle imtihan eder sonra lutfuyla ikram eder. Maddi olarak rabbim yar ve yardımcın olsun.
Bizimde onceden durumumuz iyiydi ben 2 yıl önce köyde bı kavga çıktı apar topar taşındık sonra hamileyken 7aylik eşim elektrik akımına kapıldı sonrasi geldide geldi yani yanlış anlaşılma istemem zor bı sınavdan geçiyoruz elhamdülillah.sizde yanlış anlamayın lütfen kul hakkı bence hayatın her alanında var burdada sadece insanlar birbirini tanımadan böyle ağır ithamda bulunmamalı bana göre iki görümcem hafız bu arada bende kendim e biliyorum elhamdülillah o yüzden yazmak istedim amacım sizide kırmak degildi yani
Ay rabbim eşin için çok geçmiş etsin. O kadar çalılacak kadar büyük oğlun var mı maşaAllah.
Büyüğün 16 digeric14 diğeri 11 bebekte 9 aylık Allah razı olsun
Oo tam rahata erdim derken tekrar bebekli hayata başa sarmışsın maşaAllah rabbim evlatlarına sağlık sıhhat afiyet versin ablacığım
Evet canım 11 yıldan sonra oldu bebek aslında rabbim baktı babamdan sonra sıyırıcam bana sabır gönderdi çok şükür.
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah benim bebeğim de diş çıkarma belirtilerine başladı huysuz hatta post açtım ne yapabilirim diye
Allah peygamber razı olsun canım valla benimki 9 aylık üst iki dişi biri patladı biri şiş aşırı huysuz sadece emiyor 3 gündür sitresten sutumde azaldi karanfil zeytinyağı çok iyi geliyor eğer elinde varsa yani ben ilaç hiç kullanmadim
Hemen yarın karanfil alayım yapayım canım çok sağol 🥰
Karanfili ez iyice biraz zeytinyağı ile karistir dolaba koy iyice sogudumu elinle sur damagina
Sağol kuzum ❤️
Anneme geçiyorum bende
Ooo ne güzel🤗
Allah yardımcın olsun evinde huzur bereket hiç eksik olmasın insaAllah
Tüm gün dışarıdaydık yeni eve geldik uzandım biraz dinlendikten sonra ortalığı toplayacam
Saolun
Afiyet olsun canim yarina misafirim var yemeklerimin cogunu yaptim temizlik yaptim falan cok yorgunum daha da bitmedi isler cocugu uyutuyorum simdi devam etcem
Allah kolaylık versin
Allah gönlünüze göre versin inşallah 🍀
Ben de o fotodaki yabani otları temizledim biraz önce 🫣Bir soda içeyim dedim, yukarıdan yurttan sesler korosu eşliğinde (benim çocuklar) 🙂↔️
Valla otları temizliyorum gene cikiyo bebem durmuyo kalsın öyle zaten pek bişey yok ama yeşillik olsun istedim
Karstami oturuyorsun canm neresinden
Yok aslen oraliyim çay elimdeydi ondan belirttim
Sakaryadayim
Ardahanliyim doğma buyume
Anladım cnm
Şu soğan erkeğinin yemeğini çok severim ben. Bak sen de dene tavsiye ederim, ne güzel olmuşlar boşa gitmesinler ☺️
Yumurtalı kavurmasinimi diyorsun dün yaptım valla
Bulgurlu domatesli filan. Annem yapardı eskiden çok lezzetli olurdu.
Bilmiyorum valla başka sadece kavurmasini biliyorum çok sıkışınca yapıyorum kem kum ede ede yer cocuklar
A sen Karslı mısın? Ben de Karslıyım ve çaysever'im
Kars Arpaçay ben de
Ooo çok güzel
Biz senle yürüteç için konuşmuştuk dimi yanlismi hatırlıyorum
Nasıl bir konuşma ki yürüteç iyi bir şey değil önermiyorlar benim oğlum parmak uçlarında yürüyor demiş olabilirim
Ben 3 oglumada kullandım bı sıkıntı yaşamadım 😊demisimdir
Karanfilli zeytinyağı iyi geliyor dişlere
1,463,026 soru
23,980,042 cevap
326,450 kullanıcı