+2 oy
395 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,356 puan) tarafından

image

biz Karslılar çayı büyük severiz.Kimin duası kabul olur bilinmez bizim içinde duanizda yer verirmisiniz su maddi zorluklarla artık boğuşamiyorum.aldim büyük çayımı çokça yorgunum aslında.bebem hasta dis çıkarıyor isal ateş anca uyudu kuzum az kaçtım kapı önüne sizler neler yapiyorsunuz

11 Cevaplar

0 oy
(1,356 puan) tarafından

En İyi Cevap

İki kere açılmış post ondan sildim digerini

-Reklam-
+1 oy
(1,201 puan) tarafından

Afiyet olsun çok güzel bahçeniz bereketli olsun. Rabbim bebeğinin dişlerini kolay çıkarmayı nasib etsin. Varlıkta darlıkta Allah'tan. Allah sabredenleri sever. Allah önce zahmetiyle imtihan eder sonra lutfuyla ikram eder. Maddi olarak rabbim yar ve yardımcın olsun.

(1,356 puan) tarafından

Bizimde onceden durumumuz iyiydi ben 2 yıl önce köyde bı kavga çıktı apar topar taşındık sonra hamileyken 7aylik eşim elektrik akımına kapıldı sonrasi geldide geldi yani yanlış anlaşılma istemem zor bı sınavdan geçiyoruz elhamdülillah.sizde yanlış anlamayın lütfen kul hakkı bence hayatın her alanında var burdada sadece insanlar birbirini tanımadan böyle ağır ithamda bulunmamalı bana göre iki görümcem hafız bu arada bende kendim e biliyorum elhamdülillah o yüzden yazmak istedim amacım sizide kırmak degildi yani

(1,201 puan) tarafından

Ay rabbim eşin için çok geçmiş etsin. O kadar çalılacak kadar büyük oğlun var mı maşaAllah. 

(1,356 puan) tarafından

Büyüğün 16 digeric14 diğeri 11 bebekte 9 aylık Allah razı olsun 

(1,201 puan) tarafından

Oo tam rahata erdim derken tekrar bebekli hayata başa sarmışsın maşaAllah rabbim evlatlarına sağlık sıhhat afiyet versin ablacığım

(1,356 puan) tarafından

Evet canım 11 yıldan sonra oldu bebek aslında rabbim baktı babamdan sonra sıyırıcam bana sabır gönderdi çok şükür.

0 oy
(3,318 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah benim bebeğim de diş çıkarma belirtilerine başladı huysuz hatta post açtım ne yapabilirim diye 

(1,356 puan) tarafından

Allah peygamber razı olsun canım valla benimki 9 aylık üst iki dişi biri patladı biri şiş aşırı huysuz sadece emiyor 3 gündür sitresten sutumde azaldi karanfil zeytinyağı çok iyi geliyor eğer elinde varsa yani ben ilaç hiç kullanmadim 

(3,318 puan) tarafından

Hemen yarın karanfil alayım yapayım canım çok sağol 🥰 

(1,356 puan) tarafından

Karanfili ez iyice biraz zeytinyağı ile karistir dolaba koy iyice sogudumu elinle sur damagina

(3,318 puan) tarafından

Sağol kuzum ❤️

0 oy
(2,777 puan) tarafından

Anneme geçiyorum bende 

(1,356 puan) tarafından

Ooo ne güzel🤗

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun evinde huzur bereket hiç eksik olmasın insaAllah 

Tüm gün dışarıdaydık yeni eve geldik uzandım biraz dinlendikten sonra ortalığı toplayacam

(1,356 puan) tarafından

Saolun 

0 oy
(4,383 puan) tarafından

Afiyet olsun canim yarina misafirim var yemeklerimin cogunu yaptim temizlik yaptim falan cok yorgunum daha da bitmedi isler cocugu uyutuyorum simdi devam etcem 

(1,356 puan) tarafından

Allah kolaylık versin 

0 oy
(2,998 puan) tarafından

Allah gönlünüze göre versin inşallah 🍀

Ben de o fotodaki yabani otları temizledim biraz önce 🫣Bir soda içeyim dedim, yukarıdan yurttan sesler korosu eşliğinde (benim çocuklar) 🙂‍↔️

(1,356 puan) tarafından

Valla otları temizliyorum gene cikiyo bebem durmuyo kalsın öyle zaten pek bişey yok ama yeşillik olsun istedim 

0 oy
(858 puan) tarafından

Karstami oturuyorsun canm neresinden 

(1,356 puan) tarafından

Yok aslen oraliyim çay elimdeydi ondan belirttim

Sakaryadayim

(1,356 puan) tarafından

Ardahanliyim doğma buyume

(858 puan) tarafından

Anladım cnm

0 oy
(6,187 puan) tarafından

Şu soğan erkeğinin yemeğini çok severim ben. Bak sen de dene tavsiye ederim, ne güzel olmuşlar boşa gitmesinler ☺️

(1,356 puan) tarafından

Yumurtalı kavurmasinimi diyorsun dün yaptım valla

(6,187 puan) tarafından

Bulgurlu domatesli filan. Annem yapardı eskiden çok lezzetli olurdu. 

(1,356 puan) tarafından

Bilmiyorum valla başka sadece kavurmasini biliyorum çok sıkışınca yapıyorum kem kum ede ede yer cocuklar

0 oy
(22,664 puan) tarafından

A sen Karslı mısın? Ben de Karslıyım ve çaysever'im 

(22,664 puan) tarafından

Kars Arpaçay ben de 

(1,356 puan) tarafından

Ooo çok güzel 

(1,356 puan) tarafından

Biz senle yürüteç için konuşmuştuk dimi yanlismi hatırlıyorum 

(22,664 puan) tarafından

Nasıl bir konuşma ki yürüteç iyi bir şey değil önermiyorlar benim oğlum parmak uçlarında yürüyor demiş olabilirim 

(1,356 puan) tarafından
+1

Ben 3 oglumada kullandım bı sıkıntı yaşamadım 😊demisimdir

0 oy
(5,318 puan) tarafından

Karanfilli zeytinyağı iyi geliyor dişlere

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 517 göst.
+3 oy
14 cevap 503 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,440 puan) tarafından soruldu