Trendyoldan sayfa açıp satış yapan var mı nasıl yollar izleniyor
bir sirket ve vergi numarasi vergi levhasi istiyor. magaza acman icin kntrol edip guvenilir saticimisin diye oyle acabilirsin.
Onlar nereden nasıl yapılıyor bilginiz varmk
magaza ac sekmesi falan vRdir ayarlardN bi ara bende herbalife urunleri satacakdim. arastirmistirm gittigidiyordan satiyordim. sinra kapandi o site . dahada satmadim
Bizim açık bı şirket ismi ve vergi levhası var bende yapabilri miyim şirket inşaat üzerine
yapilir . benim esiminde sigorta sirketi var onun sirketi girecekdim. ama sigorta isinde baska is yapmak yasak. ibandan mufettirler kntrol ediyor. ibani gelirnolarak baska birsey karistirmak istemedik sirket adina o yizden acmadim magaza . gittigidiyorda direk site uyeligi ile urun satisa sunabiliyordum ordan satiodum
Canım sorun olmaz dimi şirket ,şirket hesabı ,vergi levhası falan kız şirketi de batirmayalim ALLAH korusun😁
Internet satisi ile bilgili bir muhasebeciyle gorusun o sizi yonlendirir
Fark eder mi herhangi birisi
Bir gorus akin yonlendirirler
Merhaba canım öncelikle bir şirket olmalı şahıs şirketi filan vergi levhası kep kodu filan resmi belgeler isteniyor . Belgeler tamamsa sayfan açılıyor ama satacağın ürüne yetkili bir şirket olmalı bildiğim kadarıyla vergi levhasında tanımlı alanda satış yapabiliyorsun . Aktif mağazam mevcut
Yani nasıl şirket her türlü oluyor mu bn ev hanimiyim yapabilcem birşey yok mu yani
1,468,568 soru
24,060,444 cevap
330,123 kullanıcı