0 oy
113 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (263 puan) tarafından

Trendyoldan sayfa açıp satış yapan var mı nasıl yollar izleniyor

3 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

bir sirket ve vergi numarasi vergi levhasi istiyor. magaza acman icin  kntrol edip  guvenilir saticimisin diye  oyle acabilirsin.

(263 puan) tarafından

Onlar nereden nasıl yapılıyor bilginiz varmk

(9,081 puan) tarafından

magaza ac sekmesi falan vRdir ayarlardN bi ara bende herbalife urunleri satacakdim. arastirmistirm gittigidiyordan satiyordim. sinra kapandi o site . dahada satmadim

(173 puan) tarafından

Bizim açık bı şirket ismi ve vergi levhası var bende yapabilri miyim şirket inşaat üzerine 

(9,081 puan) tarafından

yapilir . benim esiminde sigorta sirketi var onun sirketi girecekdim. ama sigorta isinde baska is yapmak yasak. ibandan mufettirler kntrol ediyor. ibani gelirnolarak baska birsey karistirmak istemedik sirket adina o yizden acmadim magaza . gittigidiyorda direk site uyeligi ile urun satisa sunabiliyordum ordan satiodum

(173 puan) tarafından

Canım sorun olmaz dimi şirket ,şirket hesabı ,vergi levhası  falan kız şirketi de batirmayalim ALLAH korusun😁

-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından

Internet satisi ile bilgili bir muhasebeciyle gorusun o sizi yonlendirir

(263 puan) tarafından

Fark eder mi herhangi birisi 

(7 puan) tarafından

Bir gorus akin yonlendirirler

0 oy
(160 puan) tarafından

Merhaba canım öncelikle bir şirket olmalı şahıs şirketi filan vergi levhası kep kodu filan resmi belgeler isteniyor . Belgeler tamamsa sayfan açılıyor ama satacağın ürüne yetkili bir şirket olmalı bildiğim kadarıyla vergi levhasında tanımlı alanda satış yapabiliyorsun . Aktif mağazam mevcut 

(263 puan) tarafından

Yani nasıl şirket her türlü oluyor mu bn ev hanimiyim yapabilcem birşey yok mu yani 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bbgm (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 613 göst.